Foto bij Drei ~ And Get Off

A Phoenix rises, stronger and harder

Rosetta sluit de deur van onze hotelkamer achter zich. Ze draait de deur op slot en schopt haar schoenen uit. Ik ben die hakken goed zat na de halve dag staan. Rosetta verandert op slag in Shin. Niet dat ik dat erg vind.
Ik ga op het rand van het bed zitten. Shin loopt de badkamer in om alle make up en zooi af te doen. Ik doe mn combat boots uit en plof neer. Ik ben moe, ik ben mn familie goed zat en al het bier heeft echt een aanslag gedaan op mn denkvermogen. Ik trekt een kussen over mn hoofd en probeer mn hoofd leeg te maken.

Yu, wat doe je? Vraagt Shin. Creperen. Geef ik ter antwoord, zonder het kussen van mn hoofd te nemen. Ik hoor Shin zuchten. Wil je dat ik je afzuig. Zn toon staat me niet aan. Ik gooi hem het kussen toe. Hij vangt. Ja. Zeg ik dan, als het schoorvoetend.
Hallo! Natuurlijk wil je graag hoofd krijgen, maar niet met dat toontje. Zuig me af met je mond, niet met je attitude. Een attitude de merde!
Shin rolt zn ogen en knielt tussen mn benen. Meen je dit? Vraag ik. Wat wil je dan dat ik doe? Vraagt Shin als response. Weet ik veel, kom me eerst eens even zoenen ofzo. Zeg ik. Klink niet zo verongelijkt Yu, ik dacht dat je moe was en wilde gaan slapen. Shin staat op. Hij is lang en slank en kijkt op me neer. Al met al niet al te gezond voor mn toch al zo fragile ego. Wel krijg ik meteen Shins boxers op ooghoogte. Okay, ook goed! Dan doen we het anders om.
Ik druk mn gezicht tegen de gladde stof van Shins boxers. Mn handen vinden zn kont. In elke hand een bil. Laten we wel wezen, daar wordt Hansie hebberig van. Ik kneed het zachte zitvlees en Shin zucht, daar ergens ver boven me. Bij gebrek aan vingers, trek ik Shins boxer omlaag met mn tanden. Yuhu, doe voorzichtig. Ik krijg van Shin een tik op mn hoofd.
Ik kus het naakte vel van zn dijen. Shin trekt zachtjes aan mn haar. Ik dacht dat ik eerst wilde zoenen. Zegt hij zachtjes. Ja, maar toen werd ik geconfronteerd met je lul. Ik druk plagerig mn vingers in het vlees van zn billen. Je bent, zoals altijd, onverbeterlijk. Zegt Shin. Maar dat is toch juist de rede dat je van me houd. Koer ik. Ik plaats nog meer kussen in Shins schaamstreek. Maar ik ontwijk zn lul erg zorgvuldig. Shin is nog niet volledig hard, maar ik weet dat het niet lang zal duren. Ik weet precies hoe ik Shin klaar moet stomen. Ja, houd met een t. Ik hoor aan zn stem dat hij twijfelt over zn volgende zet.

Ik wacht niet op Shins beslissing. Ik neem zn half harde lul in mn mond. Shin vloekt luid, maar hij stop me niet. Ik zuig zo hard dat mn wangen zich hol maken. Shin wordt harden en hij kreunt luid. Ik neem hem wat dieper in mn mond en gebruik mn tong erbij. Shins grip op mn haar word strakker. Ik krul mn vingers om de base van zn lul en begin hem af te trekken. Want ik weet heel goed dat die hand in mn haar betekend dat hij gaat proberen het orale contact te breken. Ik ben, hoogstwaarschijnlijk te enthousiast en ben hem aan het overstimuleren. Maar hij klaagt vooralsnog niet.
Shin laat me mn gang gaan. Zn grip of mn haar word strakker. Hij trekt zelf mn hoofd ietsjes in mn nek. Shin is niet vaak zo sterk in bed. Hij is meer sub bottom dan power bottom. Natuurlijk heeft hij zn momenten. En, dont get me wrong, ik ben nogal van de dominante, in bed, maar ik vind het zo fucking geil is Shin zich ook een beetje laat gelden.
Shin stood lichtjes. Zn lul gleid dieper in mn keel. Ik zorg dat ik door mn neus in en uit adem en ontspan. Om nou te gaan kokhalzen, dat zou niet zo charmant zijn. Ik pak zn billen weer vast en knijp eens goed. Shin kan zich niet stil houden en hij trekt een paar haren uit mn hoofd.

Na een tijdje vindt Shin het toch genoeg en stap hij van me weg. Zo, nou zoenen dan? Koert hij slinks. Ik sta op en trek mn shirt en broek uit. Shin is al naakt. Je bent knap hoor, Yu. Zegt hij. Alsof hij mn ego weer even op moet bouwen. Niet dat ik het erg vind dat hij me knap noemt, zeker niet. Ik ben ook knap. Sterker nog, ik ben bloedmooi.
Ik pak Shin bij zn handen en streel mn vingertoppen over de eeltplekken zo typisch voor een drummen. Dan trek ik hem tegen me aan en strek me uit om hem op de mond te kussen. Shin slaat zn armen om mn schouders and kust maar al te blij terug.
Ik laat me achterover op het vallen. Shin lacht tegen mn lippen. Ik streel zn rug en knijp wellustig in zn billen. Ben je hebberig, Yu? Vraagt hij zachtjes. Altijd, want jij bent het. Fluister ik.
Ik kus Shins keel, zn nek. Ik zuig op het lelletje van zn oor en bijt zachtjes in de schelp. Oh Yu! Verzucht Shin. Ik heb zon zin in je baby. Hijg ik. Beter prep je me goed. Ik ga morgen niet zes uur in de fucking auto zitten met kont pijn, omdat jij dingen afraffelt. Shin is bossy vandaag. Damn sexy, als je het mij vraagt. Natuurlijk zal ik mijn uiterste best doen dat te voorkomen, liebchen. Ik wiebel mn wenkbrauwen. Shin geeft me een tik tegen mn schouder. Doe niet zo goor. Moppert hij, maar ik hoor aan zn stem dat hij niet serieus is. Ik kus hem nog eens innig en duw hem dan zachtjes van me af. Hij land op zn rug in de dekens. Hij is mooi, zo bleek en kwetsbaar, als een sprookjesprins. Mijn mooie man.
Ik kruip tussen zn benen en mn lippen vinden zijn nek weer. Hij slaat zn armen en een been om me heen. Ik ga plomp verloren bovenop hem liggen. Ik ben dan wel gespierd, maar niet zo lang, dus Shin kan dat wel aan.
Waarom heb je je boxer nog aan? Vraagt Shin. Oh sorry hoor, ik wist niet dat je kwaad werd. Ik trek mn boxer naar beneden. Ik ben hard en trots en kwijl een beetje. Piemie heeft er zin in. Ik grijns. Alsjeblieft zeg. Shin rolt zn ogen. Elke keer als ik piemie zeg vindt hij me onvolwassen. Ach kom op nou. Ik probeer hem weer gunstig te stemmen door hem een zuigzoen in zn nek te geven. Zn huid breekt en er ontstaat een grote paarse vlek.
Mn mond dwaalt lager. Over zn sleutelbenen, waar in mn tanden in zet en de prachtige vlakte van zn borst. Shin kreunt een beetje als in zn tepels lik. Ik zak nog lager en creëer een paar mooie paarse vlekken op Shins heupen en dijen.

Ik sta op en haal de fles met glijmiddel op uit mn tas. Shin slaakt een zucht van opluchting. Ik kon het al niet vinden vanochtend. Ik was al bang dat je een opruimbui had gehad en het ergens verstopt lag. Roept hij uit. Ik had ook een opruimbui, maar ik had meteen mn tas gepakt. Antwoord ik. Hoe moet ik jou ooit overleven? Vraagt Shin. Hij richt zich op met zn ellebogen en kijkt me aan. Houd je maar gewoon aan me vast, Shinnie. Ik kom terug naar het bed.
Ik ga in kleermakerszit op het bed zitten en trek Shin dichterbij aan zn heupen. Ik bevochtig een vinger met lube en breng deze langzaam bij Shin naar binnen. Shin ademt zwaar uit en doet zn best zich te ontspannen. Het gaat goed schatje, rustig blijven ademhalen. Koer ik.
Ik zoek met mn vinger naar Shins prostaat. Ik weet dat ik dit gevonden heb wanneer Shins hele lichaam zich in de richting van mijn vinger spant. Shin kreunt luid. Oh Gott, yu! Schreeuwt hij bijna uit.
Ik duw een tweede vinger bij Shin naar binnen. Ik schaar mn vingers zodat Shin zich opent. Shin kreunt luid. Ik weet nogal zeker dat ik dit niet lang vol ga houden. Ik moet me inhouden om dat strakke kontje niet stante pede te neuken.
Ik blijft Shins prostate wrijven. Shin spint en spant en ik weet precies hoe laat het is. Iktrek mn vingers terug. Nouhoehoe, Yuhu! Shin is niet pleased.
Ik spreid gleimiddel over mn lul. Bijna mein schatz. Ik trek Shins bekken in mn schoot. Hij is gespannen van ongeduld. Relax. Ik geef Shins lul een aantal strelingen. Shin spant zich alleen maar neer. Voorvocht lekt uit zn eikel en ik weet dat ik nu moet opschieten.

Met een rol van mn heupen stoot ik toe. Shin schreeuwt mn naam. Meer voorvocht spreidt zich over zn slanke onderbuik. Ik wacht niet langer. Ik stoot opnieuw en opnieuw. Elke spier in Shins lijf spant zich. Zo ook de kringspier. Heel even duizelt het me. Dan ontspant Shins hele lichaam zich terwijl zn orgasme zich een weg uit zijn lichaam baant.
Als Shin gekalmeerd is, jaag ik mijn eigen hoogtepunt na. Ik ga tekeer als een beest. En Shin kan, onder mij, alleen maar hulpeloos kreunen. En op de manier houd ik het dus ook niet al te lang vol. Ik kom klaar met een dierlijke kreun en loos mijn zaad diep in Shins binnenste.
Shin wil me echter al veel te snel van zich af hebben. Ik wil geen vlekken in de lakens maken. Sist hij. Dus ik rol van hem af en Shin holt naar de badkamer. Ik zoek mn boxer weer op en nestel mezelf onder de dekens.

We vallen tegen elkaar in slaap. Shin heeft zn armen om me heen geslagen. Hij is langer dan ik, dus hij is big spoon.

In de ochtend belt mn ma me wakker.

Dat we mee moeten op ochtendwandeling.

WAAR IS GODDOMME ME KOFFIE!!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen