Anne Wilshere

De week daarop was het de international break waardoor veel spelers waren opgeroepen om interlands te spelen ter voorbereiding van het nakende WK. Het team van Chili had zich niet voor het wereldkampioenschap geplaatst en had daarom geen wedstrijden op het programma. Alexis kon dus gewoon thuis blijven, hoewel ik goed begreep dat hij liever kon meedoen aan het WK.
Alexis had nu een paar dagen vrij en ik werkte een paar freelance projecten af bij hem thuis.
'Don't get me wrong, guapa. I'm super happy we can spend so much time together but it also irks me that Chile is not participating for the World Cup. So many other players have games for their country this week! Mesut for Germany, Granit for Switzerland, your brother for England... I really thought Chile would be qualified as well,' deed hij zijn beklag terwijl hij languit op de bank lag.
Ik zat aan de grote eettafel en borg mijn tekenspullen weer op. Ik was toch net klaar met een eerste schets voor een klant.
'I understand, babe. I know how important it is for you to represent your country in the football world,' zei ik en kreeg toen een idee om hem wat af te leiden. Ik haalde mijn stiften en potloden opnieuw uit de etui. 'Hey, how about I take your mind off things? Maybe by teaching you new skills?'
'New skills? Like what? Bedroom skills?' grijnsde hij meteen waardoor ik hard in de lach schoot.
'Nooo! I meant teaching you how to draw.'
Alexis stond op van de bank en liep naar me toe waarna hij naast me plaats nam aan tafel. 'I can't draw at all so this is gonna be funny.'
Ik nam een blanco blad papier en legde hem de basics uit om een hond te tekenen. Daarna was het zijn beurt, maar hij bakte er niet veel van. Ik grinnikte en nam zijn hand vast om hem bij te sturen.
'It's better if you hold your pencil like this to create softer lines,' zei ik waardoor hij grijnsde.
'Uhu uhu. I like where this is going.' Hij keek me aan en was natuurlijk allang niet meer in de tekenles geïnteresseerd. En misschien ik ook niet meer toen zijn ogen zich in de mijne vast haakten.

Theo Walcott

Het knaagde natuurlijk wel dat ik niet opgeroepen was voor Engeland en dan te bedenken dat ze in Wembley speelden, maar een nieuwe liefde kon ook veel goed maken. Sinds dat Nadieh op haar youtube channel over mij had verteld, hoefden we ook niet langer op te letten waar we op date gingen. Zo hadden we een heerlijke afternoon tea in het warenhuis Liberty waar enkele fans waar herkenden en met haar mee op de foto wilden. Het was best een hele gebeurtenis. En dan dacht ik dat ik veel op straat herkend werd als voetballer!
Nadat we nog wat gewinkeld hadden en 's avonds in een restaurantje hadden gegeten, gingen we terug naar Nadieh thuis. Eigenlijk was het best handig dat Jack weg was met Engeland, want dan vermeden we awkward momenten, hoewel Jack en ik gelukkig weer beter overeenkwamen.
Nadieh schopte meteen haar schoenen uit toen we in haar kamer waren en legde haar winkeltasjes op bed.
'You know,' begon ze toen en begon iets uit een van de tasjes te halen. 'When you were looking at the men's clothing in Liberty, I cheekily bought a nice dress for the upcoming Arsenal event. Do you wanna see it?'
Ik grijnsde. 'Well, maybe that's gonna ruin the surprise for the day itself. I might have a better idea.' Ik keek haar even aan toen ik haar shirtje uitdeed en ze niet protesteerde. Daarna ging ik achter haar staan en begon zachtjes haar nek te masseren en drukte kusjes op haar schouderblad. 'It was quite a busy day in central London. How about we relax now and I pamper you?'
Al breed grijnzend draaide ze zich naar me om en gooide haar armen rond mijn nek. 'That actually sounds wonderful.'
Ik kuste haar even op haar mond, maar stopte toen, kwestie van haar enkel een voorproefje te geven. Ik ritste daarna haar rok open en stapte zelf uit mijn kleren waarna we op bed belandden en ik haar daar weer verder zoende. We deden alles zonder haast, want het ging erom om te genieten. Met mijn lippen volgde ik haar sleutelbeen en zakte verder af naar beneden tot haar buik. Ik hoorde haar giechelen toen mijn tong rond haar navel likte en het kriebelde zoveel dat ze haar handen in mijn haar vastgreep om me weg te duwen.
'Sensitive spot?' plaagde ik haar.
'For tickles, yes, but I have more sensitive spots that I prefer you to explore,' zei ze verleidelijk en beet hard op haar lip.
Ik speelde het spelletje mee en keek haar met slaapkamerblik aan terwijl mijn hoofd nog op haar buik rustte. 'Oh where? Can you show me?'
Ze grinnikte. 'You tease! Well, if you go a bit more further down...'
'Got it,' knipoogde ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen