Ik kwam ietwat overeind van mijn strandlaken en keek naar Louis die verderop in de zee bezig was met zijn surfboard. Ik glimlachte. Ik had geen flauw idee wat ik moest doen als ik zou gaan surfen en dus bleef ik netjes op afstand en keek ik gewoon toe. Louis was nog wel een tijdje zoet met zijn board. Ik genoot ondertussen van de zon, terwijl ik tussendoor soms een stukje uit mijn boek las. Toen Louis een half uurtje later uit het water gelopen kwam en al snel grijnzend naast me neer plofte, keek ik op.
Louis keek uit over het water, zijn zonnebril nog steeds op zijn neus, het zout van het zeewater in zijn natte haren, een subtiele grijns op zijn gezicht. Zijn lichaam nog steeds verhuld in zijn wetsuit dat zijn lichaam perfect omhulde en al zijn prachtige rondingen nog steeds liet zien. Ja, zijn kont kwam hier écht goed in uit.
Louis keek nu naar mij en glimlachte. Ik glimlachte terug. "Lukt het een beetje?"
Louis haalde zijn schouders op en knikte "enigszins, het duurt even voordat ik het weer onder de knie krijg". Ik knikte "ziet er goed uit vanuit hier".
Hij knikte en keek even naar mij, hoe ik hier in mijn zwembroek lag. "Gaat ook goed hier, of niet soms?"
Ik grijnsde "en of. Ik vermaak me goed hier in de zon". Louis zuchtte "het is warm in de zon in dit ding".
"Dan trek je het uit" stelde ik voor, ietwat verward waarom dat dat een probleem zou kunnen zijn.
"Ik heb geen ander ondergoed hier onder aan" zei Louis nu terwijl hij zich naar me toe draaide met zijn rug, zodat ik het open kon ritsen.
"Alsof dat een probleem is" zei ik grinnikend.
Louis keek om naar me en grinnikte ook "ik had ook niet verwacht dat jij daar een probleem van zou maken".
Ik haalde mijn schouders op "ik wil natuurlijk niet dat je het hartstikke warm krijgt". Louis lachte "yeah right. Rits maar gewoon open dan".
Ik haalde de rits volledig omlaag en glimlachte terwijl Louis uit zijn wetsuit stapte. Nee, dat vond ik helemaal niet erg moest ik zeggen. Ik moest het enigszins netjes houden, gezien we rustig aan moesten doen. Maar shit, dat had ik gemist. Louis rolde op zijn buik en keek me toen aan, terwijl ik nog steeds gewoon overeind zat.
Louis ging languit liggen en sloot zijn ogen. Ik kon natuurlijk niet laten om even naar zijn kont te kijken, want nu kon dat toch en nu zag hij het niet. Nou ja, hij kon het wel gokken. Ik nam mijn boek er weer bij zodat ik bezig leek en eigenlijk was het ook wel beter om bezig te zijn momenteel. Als ik niet iets anders te doen had, was ik gehypnotiseerd naar zijn lichaam gaan staren waarschijnlijk. En ik denk niet dat dat het hele scenario waar we momenteel in zaten gemakkelijker zou maken.
En dus las ik mijn boek voor het eerstvolgende half uur, enigszins meegezogen in de verhaallijn. Louis bewoog niet meer in dat halve uur. Ik keek even naar hem en trok een wenkbrauw op. Daar zat niet veel leven in. Ik keek even op mijn telefoon. Half 1. Ik begon toch wel langzaamaan honger te krijgen moest ik zeggen. Het werd tijd voor lunch.
"Lou heb je honger?" vroeg ik nu. Geen antwoord. Ik kwam ietwat overeind en keek over zijn zonnebril. Vervolgens keek ik naar zijn lippen, die elkaar net niet raakte. Een nogal relaxte uitdrukking op zijn gezicht. Ja, die sliep. Ik glimlachte en kwam nu volledig overeind. Na -natuurlijk- even naar zijn kont gestaard te hebben vol bewondering, liep ik naar het huis en besloot ik lunch voor ons beide te maken. Ik ging er maar gewoon van uit dat Louis honger had. Vanuit het raam zag het er uit alsof ik zojuist iemand vermoord had. Het liet me grinniken. Het was maar goed dat er niemand in de buurt woonde want anders hadden we wel vragen opgeroepen hebben waarschijnlijk. Laat staan dat Louis dan vast niet naakt was geweest.
Ik wist echter niet zo goed hoe ik dit aan moest pakken. Ik wou graag iets klaarmaken, maar gezien we amper iets in huis hadden moest ik naar de supermarkt of bakker. En om Louis nu volledig achter te laten vond ik wel heel sneu. En dus ging ik maar googlen op thuisbezorgservices. Wellicht was een take out een beter idee voor nu, ongeacht dat ik liever zelf iets fris en vers klaar wou maken. En dus, in plaats van fruit, aten we nu pizza.. Wat natuurlijk totaal geen verschil maakte. Wel had ik er ananas op laten doen.

fight me on that pineapple pizza!
.

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  No fight! A high five!
  I love hawaii pizza

  4 jaar geleden
  • Qualantinos

   Hahahaha awesome, high five indeed

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen