Foto bij Funf ~ Open Your Mind For More

Then I’ll raise you like a phoenix

We zijn pas om acht uur in de avond thuis. En we hebben nog niet eens gegeten. Al met al veel te kut. Ik doe de voordeur open en schop m’n schoenen onder de kapstok. “Zal ik Sushi bestellen?” Vraagt Kiro. “Gotver nee, ik heb keiharde trek, haal ergens Gordon Bleu vandaag met heel veel friet ofzo.” Ik plof op de bank neer. De kat springt op m’n schoot. Ik kroel hem achter z’n oortjes en leun achterover in de kussens. “Vreetzak.” Zegt Strify. “Vriend, het laatste wat ik heb gegeten was gotveregotver een apfelstruddel. Ik heb leeg, ik heb voeding nodig!” Roep ik. Romeo ploft naast me neer. “Ik heb geen moeite met Sushi, maar belsuit alsjeblieft zo snel mogelijk, voor ik die kat vil en hem opvreet.” Zegt hij. Ik sla hem hard op z’n arm. “Van de kat blijf je af, smeerlul.” Brom ik.
Strify besteld uiteindelijk toch Sushi, en voor mij extra ramen, dat vult goed. Top, kan ik ook weer een paar dagen langer mee zonder m’n bloedmooie vorm te verliezen. We zitten met z’n allen voor de tv en kijken ‘Howls Moving Castle’. Kiro en Romeo vallen al snel in slaap. Ik leun tegen Shin aan en kan me maar niet concentreren op de film.

Romeo’s telefoon gaat. Ik neem op, deed ik vroeger ook wel eens. En ik herken het nummer van m’n zusje. “Hey sproetenkop.” Zegt ik. “Oh hey… Hannes..” Tessa klinkt nogal teleurgesteld. “Je loverboy is op de fatboy in slaap gekukeld.” Vertel ik. “Maak hem dan wakker.” Ik hoor gewoon dat ze haar ogen rolt. Ik sta op en loop naar de fatboy to. “Hey, jij daar, lelijkerd.” Ik schop tegen de fatboy aan. Rom doet een oog open. “Hier voor jou.” Ik drop de telefoon in z’n schoot.
Ik ga terug naar Shin en leun tegen hem aan. M’n ogen dwalen echter naar Romeo. Hij is diep in gesprek en merkt niet eens dat de helft van z’n haar in z’n gezicht is gezakt. Ik leun tegen Shin aan en hij slaat een arm om me heen.
Ik val ook in slaap. Helaas pindakaas, zonder sex. Tegen Shin aan, op de bank, als een loser.

Ik wordt wakker in m’n eigen bed, bijna naakt. Shin ligt naast me. Hij slaapt nog. En wat is hij mooi als hij slaap, net een engel. Ik draai me op m’n zij en sla een arm om hem heen. Ik neus tegen z’n schouder aan en adem z’n geur in. Hij ruikt naar het beslapen bed, mint en het wasmiddel dat hij voor z’n kleren gebruikt. Echt mijn Shinnie. Daar houd ik echt zo godverdomme veel van.
Ik begin met het kussen van z’n schouders. De mooie blanke vlaktes van Shin’s sterke doch niet al te brede schouders. Ik ben de potige in de relatie. Shin gromt een beetje, maar wordt nog niet wakker. Ik zal zwaardere middelen moeten gebruiken. Ik zie mij genoodzaakt tot manuele stimulatie van de genitalen. M’n hand glipt over Shin’s heup en in z’n kruis.

HOEZO ODOL!?!

Ik trek Shin langzaam af. Aan zijn adem kan ik horen dat hij wakker is. Maar hij zegt niets en hij beweegt niet. Waarschijnlijk wil hij me wat meer uit de tent lokken. Nou, hij kan het krijgen zoals hij het hebben wil, gesneden van een stukkie. Ik grijp hem wat strakker vast en versnel mijn tempo. Shin begint te hijgen en stoot zich dieper in mijn grip.
Met m’n vrije hand worstel ik m’n boxer omlaag. Ik druk m’n erectie tussen Shin’s billen. “Hmmm Yu.” Zucht Shin hees. “Goedemorgen, schone slaper.” Ik knabbel zachtjes aan zijn oor. Shin kreunt zachtjes. Hij geeft geen antwoord, veel te druk met m’n hand om z’n lul. Ik hoef niets meer te doen. Shin’s heupen doen al het werk. En dat vind ik natuurlijk niet erg. Zeker niet tijdens de ochtendsex.
Ik duw het topje van m’n lul tegen Shin strakke opening. Hij ademt sissend in. Ik laat mijn hand van z’n lul naar z’n borst gaan, zodat ik hem tegen me aan kan drukken. M’n heupen drukken naar voren. Ik dring bij hem naar binnen. Shin probeert z’n rug te krommen, maar ik houd hem stil. “Voelt het zo goed?” Spin ik. Shin’s lichaam is warm en zacht van de nacht. Al z’n spieren zijn nog ontspannen van de slaap. Dat maakt ochtend sex zo goed.

Nog geen tien minuten later sta ik onder de douche. Shin staat zich al af te drogen. Hij mompelt iets tegen zichzelf, of tegen mij, maar ik versta het niet, want ik sta met m’n kop onder het klaterende water. Ik reageer er dus niet op. Shin loopt de badkamer uit om zich aan te gaan kleden. Blijkbaar had hij het dus niet tegen mij.
Ik was m’n haar, zeep mezelf eens goed in en spoel me af. Als ik de douchecabine open doe, geeft Shin mij een handdoek aan. “Danke.” Ik grijns naar hem op. Hij drukt een kus op m’n wang en gaat voor de spiegel staan om z’n make up op te doen. Ik droog me af. Dan ga ik naast hem staan en besluit vandaag geen make up op te doen, maar me wel te scheren.

Als ik de keuken binnenkom, bemerk ik dat ik de eerste beneden ben. Blacky en Kitty komen blij op me af. Die hebben dus nog geen eten gehad. Ik ga naar de keuken, de katjes op m’n hielen. Ik vul hun bakjes met zacht voer en laat ze een halve minuut om m’n voeten drentelen. Kitty mauwt luid, Blacky kijkt me alleen maar verwijtend aan. Dan zet ik hun bakjes in het hoekje van de keuken en ga koffie zetten.
Shin komt ook de keuken binnen. “Niemand nog op?” Vraagt hij. Ik schud m’n hoofd. “Vaag, meestal staan Strify en Romeo vroeger op dan jij.” Ook echt dan jij, alsof ik de enige ben die graag uitslaapt. Shin opent een van de hoge kastjes en pakt een doos kelloggs van de bovenste plank. “Dus daar verstop jij de lekker stuff.” Ik schep suiker in m’n koffie. “Ja, anders vreten jij, Kiro en Rom alles op voordat ik ook maar een kruimeltje ervan heb kunnen likken.” Antwoordt Shin.
“Wat een motie van wantrouwen.” Romeo komt de keuken in. Hij is gekleed in z’n sportkleren en heeft z’n haren opgestoken. Z’n gezicht glittert van het zweet. Hij is duidelijk wezen hardlopen. “Nee, gewoon mensenkennis.” Shin gaat aan de tafel zitten en doet z’n kelloggs en een grote scheut yoghurt in een kom. Hij neemt een grote hap en dan horen we alleen nog maar crunch crunch.
“Hey, Yu, we motten zo effen babbelen.” Zegt Rom voordat hij de keuken uit loopt. Ik ga naast Shin zitten en pak het pak met Kelloggs. Ik schud er een paar in m’n hand. “Is er iets mis met Rom?” Vraag ik Shin verwart. “Hoe moet ik dat weten, hij is jou beste vriend.” Shin haalt z’n schouders op. “Nou heb ik het gevoel dat we weer ruzie gaan maken.” Ik zucht diep. “Maak je niet zo’n zorgen, jullie maken het ook zo weer goed.” Zegt Shin tussen twee happen door.
Zodra ik m’n koffie op heb, haal ik een proteïne shake uit de koelkast en waggel ik naar de game kamer. Ik moet mezelf afleiden, anders ga ik alleen maar lopen piekeren. En dan is het gesprek met Romeo alleen maar superkut omdat ik fokking gespannen ben. En meestal ook nog eens om niks.

Niet veel later komt Rom ook de game kamer in. Hij doet de deur achter zich op slot. “Dus .. wat is er aan de hand?” Vraag ik. Ik voel me ongelofelijk gespannen. “Niks aan het handje, gewoon, real talk.” Rom grijnst naar me. Hij ploft neer in een van de fatboys. Ik sta op en ga naast hem zitten.
“Okay, real talk, vertel.” Zeg ik dan. “Je weet dat Tessa naar Berlijn wil gaan verhuizen, toch?” Vraagt Rom me. Ik knik heftig van ja. “Na haar verjaardag, heeft ze gezegd.” Dat heeft ze me gister nog persoonlijk vertelt. “Wanneer is haar verjaardag ook al weer?” Romeo kijkt me een beetje geschrokken aan. “Overmorgen over een week. Vijftien Juni.” Antwoordt ik. “Juist, nog meer op me to-do list, daar niet van. Het geval is als volgt. Ze heeft nog geen eigen plekje kunne vinden, maar ik denk dat jij ook wel snapt dat ze onder het juk van haar moeder uit wil. Ze had al afgesproken dat ze bij Bonk en Sonnenschein zou intrekken tot ze wat gevonden heeft, maar dat wil ze eigenlijk niet zo, dus heb ik aangeboden dat ze, tot ze een eigen plekkie heeft, wel bij ons mag bunken. Zij is er cool mee, jij ook?” Leg Rom uit. Voor gisteren had ik nee gezegd, maar ik ben een oen en dat heb ik al tegen Rom toegeven. Dus ben ik er niet meer op tegen. “Natuurlijk ben ik daar cool mee. Misschien eten dan ook weer eens gezond.” Plaag ik hem. Rom moet hard lachen.
“Maar laten we het ook met de andere bespreken.” Zeg ik dat. “Zijn die al uit bed dan?” Schampert Rom. “Geen flauw idee, we doen het wel onder het avondeten.” Ik haal m’n schouders op. “Tijd voor Mario Kart?” Rom trekt het mandje met controlers naar zich toe. “Tijd voor Mario Kart.” Ik ben het geheel en al met hem eens.

We vergeten de tijd, helemaal geabsorbeerd in onze games. Het is weer als vanouds gezellig, T-Bone en Steak, je weet zelf. Maar we schrikken ons allebei het leplazarus als er hard op de deur wordt gebonkt. “Hey doe eens open!” Roept Kiro van de andere kant. Rom gooit z’n controler neer en doet de deur voor Kiro open. “Waarom moeten jullie je altijd opsluiten als jullie aan het gamen zijn?” Vraagt hij. “Zodat niemand onze concentratie breekt, duhu.” Zegt ik.
“Ik moest jullie komen halen voor lunch.” Kiro draait zich om om weer naar boven te lopen. “Sinds wanneer lunchen we met z’n allen?” Rom kijkt mij verbaasd aan. Ik haal m’n schouders op. “Geen idee, kom nou maar.” Zegt Kiro.
Dus Rom en ik staan op en gaan braaf als lammetjes, naar de keuken. Daar staat Strify, in niets meer dan z’n boxer en een frilly schort. En piemie is een verrader. Ik wordt hard als baksteen. “Wat is deze homo van plan!” Roept Rom uit. Strify draait zich om. Iets zilvers glinstert achter een van de straps van z’n schort. “Heb jij nou een tepel piercing?” Vraagt Rom opeens. “Ja, hoezo?” Strify is verward door de vraag. “Omdat we het zien en nog niet eerder gezien hebben.” Valt Shin hem bij.
Ik focus me niet meer op het gesprek. Er is al te veel bloed van mijn brein naar mijn lul gesijpelt. Ik heb de breincapaciteit er niet meer voor. Ik kan alleen nog maar de filmpjes van mijn herinneringen kijken. Herinneringen die ik met Strify deep, sommigen met Kiro, meer met Shin. Een of twee zalf met Rom. Ik denk niet aan de vrouwen die ik m’n bed heb uitgekiepert, zij zijn allemaal gezichtsloze schimmen in m’n hoofd. Maar ik zie de moment van intense passie met m’n band maten haarscherp voor me.

“Yu, aarde aan Hannes, hallo, Yuhu!” Rom zwaait zijn hand voor m’n gezicht heen en weer. Ik moet knipperen om erop te focussed. “Waar was je met je gedachten?” Vraagt Strify scherp. Ik slik hoorbaar. “Ehm .. oh nergens.. Echt niet.” Zeg ik opgelaten. “Liegpeuk, je hebt een enorme boner.” Zegt Rom. “Waarom heb jij een enorme boner???” Vraagt Strify scherp. “Ikweetniet.” Piep ik. “Bullshit!” Roept Kiro.
“Zullen we gaan lunchen, voordat de pan pizza aanbrandt?” Vraagt Shin droogjes. “Ja, al goed, al goed, maar Yu moet echt wat uitleggen als we uitgegeten zijn.” Zegt Strify. “We moeten toch ergens over praten, dus dat zit wel snor.” Romeo pakt borden uit de kast en begint met het dekken van de tafel.

De spanning is om te snijden! M’n lul klopt in m’n skinny jeans en iedereen kijkt naar me. Nouja, Rom niet. Rom zit met z’n telefoon te klieren. Normaal gesproken irriteert dat Strify tot in het uiterste, maar hij heeft het nu niet eens door. Hij kijkt alleen maar naar me. Net als Kiro en Shin.
“Heb ik wat van je aan ofzo?” Mopper ik, nadat ze gedrieën een tijdje naar me gekoekeloerd hebben. “Volgens mij wel ja.” Zegt Strify. Romeo legt zijn telefoon neer. “Nou, daar gaan we hoor.” Hij rolt z’n ogen. Strify keert zich naar hem toe. “Hij heeft een boner!” De zanger wijst naar mij. “En hij zit netjes op z’n stoel. Mensen hebben geen bewuste controle over de bloedsomloop.” Zegt Romeo rustig. “Maar hij geilt op me!” Roept Strify uit. “Dat was toch al een tijdje bekend.” Zegt Romeo droogjes.
Dan gaat de rookmelder keihard af. Romeo en Strify springen op. Strify haalt de batterij uit de rook melder en Romeo gooit het raam naast het aanrecht open. De verbrande pan pizza gaat rechtstreeks in de prullenbak. “Als Strify zich nou eens aankleed en Yu een ruimere broek aan doet, dan gaan we daarna rustig naar het bakkertje om de hoek.” Zegt Shin wijselijk. Ik werp hem een dankbare blik toe, maar krijg geen reactie.

Dus ik doe een ruimere broek aan en Strify kleed zich aan en we gaan naar het bakkertje om de hoek.

“Waar wilde Romeo het nou over hebben?” Vraagt Kiro, tussen twee slokken sinaasappelsap door. “Ah ja, laten we het daar over hebben.” Strify lijkt niet al te pleased. “Dit is wel wat belangrijker dat Hannes z’n ondeugende aanhangsel hoor.” Romeo klinkt ietwat streng. “Nou, kom maar op dan.” Zegt Strify sarcastisch.
“Weet je wat, ik gooi het gewoon op tafel. Yu en ik zijn het toch al eens. Vinden jullie het bezwaarlijk als Tessa een tijdje bij ons intrekt? Totdat ze een eigen huisje heeft gevonden.” Romeo heeft geen moeite met alles eruit flappen, zo blijkt. “Maar Rom, we hebben geen kamers meer over, waar moet dat arme kind slapen?” Vraagt Strify. “Duuuusss...” Zegt Kiro. We wachten allemaal. Rom en ik proberen heel erg ons lachen in de houden. Dan valt het dubbeltje. “Ja hoor eens even, ik dacht dat Yu daar tegen was.” Bromt Strify. Ik schud m’n hoofd. “Hij doet z’n best maar. Maar als hij dr bezwangert, moet ie met dr trouwen ook.” Ik sla m’n armen voor m’n borst over elkaar.
“Al goed, al goed, als ze m’n nacht rust maar niet verstoren.” Zegt Strify dan. “Nee alsof jij muisstil bent.” Gromt Romeo. Ik kan m’n lach niet inhouden en m’n koffie komt bijna uit m’n neus. Romeo klopt me nogal hard op m’n rug. “Maar verder geen bezwaar?” Hij kijkt naar Kiro en Shin. Shin schudt zijn hoofd en Kiro haalt zijn schouders op. “Ze slaap toch bij jou in bed, dus wij zullen wel weinig last van dr hebben.” Zegt hij. “Nou...” Ik grijns. “Zo broer zo zus.” Romeo laat zich niet kisten.

Na de lunch gaat Rom de stad in. Kadoosje kopen voor me zusje. Wat is ie toch een goeierd. Ik heb natuurlijk al lang een presentje. Maar de rest blijkt dat nog niet. Zodra ik opbreng dat we volgende week naar Nederland gaan, schieten Kiro en Strify in de stress. Shin is een stuk kalmer. Hij besteld wel wat van haar verlanglijstje op modelpferdeversand. Strify en Kiro moeten echter meteen de stad in.
Dus blijf ik alleen met Shinny. Shin wil jammen, dus doe ik braaf wat hij van me wil. Shin raast er op los op z’n drum en ik probeer wat rifjes uit op m’n gitaar, gewoon om het niet te verleren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen