het spijt me dat ik al zo lang niks meer heb geschreven. Maar ik had last van mijn depressie en wouw niks meer doen.

het spijt me zo.Veel lees plezier!!

Ik zucht opgelucht als het verkeer eindelijk weer een beetje begint door te rijden. Ik kijk in mijn achteruit kijk spiegel en zie een zwartbusje achter me rijden. De bestuurder kijkt goed naar mijn auto. Dat busje stond ook bij Theo in de straat toen ik weg ging en hij stond ook vanochtend bij mij in de straat. Ik voel een angst in me opkomen. Ik vertrouw dit niet er is iets mis. Ik haal een kleine Fiat in en het busje doet het zelfde. Dit is goed mis. Ik kijk naar de bestuurder van het busje. Rood haar, groene ogen wil die gast wraak hebben of zo? Ik kende hem niet eens. Ik druk op mijn telefoon en ik bel de eerst persoon die ik zo snel gevonden kan krijgen. Er word meteen opgenomen.
‘Engel wat is er.’ Vraagt hij boos. En ik voel de tranen in mijn ogen springen.
‘Devil help me? Waar ben je? Help me alsjeblieft?’ Smeek ik hem. ik ga de afslag af en ik voel de tranen over mijn gezicht lopen.
‘Devil het spijt me zo voor mijn botte reacties van vanochtend.’ Zeg ik. Ik kijk uit de achteruitrij spiegel en het busje volgt me nog steeds. ‘Devil ik ben bang ze komen dichterbij.’ Snik ik. De tranen glijden over mijn wangen ik rij weer terug de snelweg op en ik veeg vlug mijn tranen weg.
‘Engel wat is er aan de hand? Voor wie ben je bang? Wie komt je halen?’ Vraagt hij bezorgd.
Ik kijk door de spiegel en ik zie het busje steeds dichterbij komen. ik geef wat extra gas en zucht zachtjes.
‘Engel ben je er nog?’ Vraagt hij.
‘Ja.’ Zeg ik zachtjes.
‘Wat is er aan de hand?’ Vraagt hij weer. Ik slik en zucht.
‘Ik word al sinds vanochtend gevolgd. Door een zwart busje en de jongen van het feest zit er in. Devil ik ben bang.’ Zeg ik zachtjes.
‘Hey rustig het is vast niks.’ Zegt hij en ik schud huilend mijn hoofd. ‘Engel waar ben je nu? Dan kom ik naar je toe.’ Zegt hij. Ik kijk weer in de spiegel en het busje komt hard op me afrijden. Ik gil als hij met een klap tegen de achterkant van mijn auto komt.
‘Engel wat is er?’ Vraagt hij weer heel bezorgd.
‘Devil het is wel iets. Ik denk dat ze me dood willen hebben.’ Zeg ik zachtjes en het blijft even stil.
‘Waar ben je?’ Vraagt hij.
‘Op de snelweg richting school.’ Zeg ik zachtjes.
‘Engel ik kom je halen zo snel mogelijk. Gewoon doorrijden en negeren wat ze doen. Ik moet ophangen maar ik ben zo weer bij je oké?’ Vraagt hij lief.
‘Ja.’ Zeg ik met trillende stem.
‘Engel hou vol. Ik ben zo bij je.’ Zegt hij en hangt op.
Ik zet de muziek aan en ik zet hem op hard zodat ik bijna niks meer hoor. Ik zigzag tussen de auto’s door en ik ga de snelweg af. Ik rij naar de lege parkeerplaats van school en ik stop. Het busje rijd hard op me af maar ik rij vlug weg. Ik zie Devil op de motor voorbij rijden en ik lach blij. Ik schiet naar voren en ik klap met mijn gezicht in de airbag
‘Fuck.’ Roep ik boos. Ik geef plank gas en ik rij weer richting de snelweg. De motor haalt me in en komt langs me rijden. Ik doe mijn raam naar beneden en Devil lacht lief naar me.
‘Volg mij.’ Schreeuwt hij en ik knik.
Hij gaat voor me rijden en ik doe het raam dicht. Ik volg hem de snelweg op en zucht. Devil zorgt er voor dat ik veilig blijf. Ik zucht en laat het gas los. Ik draai mijn stuur naar links en ik geef weer gas. Ik draai mijn stuur weer naar links en ik rij hard in op de achterkant van het busje. Ik zet mijn auto in zijn achteruit en ik rij het busje voorbij.
‘Mijn auto mollen sukkel.’ Roep ik boos.
Ik kijk achter me en het busje komt hard op me afrijden. Ik stop met rijden en ik druk mezelf in de stoel. Ik voel een harde klap en we schieten naar voren. ik trek aan de hand rem en we staan stil. Ik haal de handrem er af en ik rij snel door. Ik word in gehaald door een wit busje. Hij duwt me aan de kant en ik wil terug duwen maar ik word van achteren geramd. Ik knal tegen de achterkant van een vrachtwagen en ik vlieg door de lucht. Het voelt net of er geen zwaartekracht bestaat tot ik met een klap de grond raak. Ik gil niet ik huil niet ik piep niet ik blijf doodstil ondersteboven voor me uitstaren. Ik maak vlug mijn gordel los en ik val naar beneden. Ik trap tegen de deur en nog een keer en dan vliegt hij open. Ik kruip uit mijn auto en ik kijk om me heen. De vrachtwegen is gestopt en de bestuurder stapt. De twee busjes staan voor mijn neus en houden al het verkeer tegen. De jongen met het rode haar stapt uit zijn busje en komt langzaam op me aflopen
‘Schatje kom met me mee. We gaan het heel leuk samen hebben.’ Zegt hij en ik slik zachtjes.
‘Nee. Ik ken je niet. wat heb ik trouwens verkeerd gedaan om me dood te willen rijden.’ Zeg ik boos. Hij lacht ondeugend. En komt een paar stappen dichterbij.
‘Daar kom je snel genoeg achter.’ Zegt hij. Ik hoor de sirenes en de jongen stapt in het busje. De twee busje rijden weg en ik kijk veder op waar Devil met de motor staat. Ik ren op hem af en ik val in zijn armen.
‘Engel rustig maar ze zijn weg.’ Zegt hij en ik begin zacht te snikken. ‘Engel we moeten hier nu weg. Lukt het je nog even om het vol te houden?’ Vraagt hij en ik knik. Hij gaat op zijn motor zitten en ik ga achterop zitten. Ik sla mijn armen om hem heen en druk mezelf stevig tegen hem aan.

Reacties (1)

 • Luckey

  Hoop dat alles nu goed weer gaat met je

  Omg!!
  Wat moeten die gasten van ze!!
  Snel verder!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen