Foto bij | Focus | {Zara POV}

❤ Hello Loutjes! ❤
Ik weet niet wanneer ik verhalen zal gaan schrijven maar als ik tijd heb (en zin) zullen er nieuwe hoofdstukken komen!

❤ Hoofdstuk 2 ❤
Ik hield me stevig vast aan de arm van mijn vader. Hij keek me even raar aan en ging toen bij de receptie weer verder. Ik keek om me heen of ik Mason of Kaj nog ergens zag. Mijn oog viel op Mason buiten handjes houden met een ander meisje. Ik voelde gelijk een raar onderbuik gevoel. Ik fronste mijn wenkbrauwen en mijn vader keek me raar aan. ''Jongens problemen?'' Ik knikte en nestelde mezelf in mijn vaders armen. ''Je moeder zal wel weten wat je bedoelt.'' En mijn vader begon te lachen waardoor ik snel een nep glimlach opzette.

Toen ging mijn telefoon en ik haalde mijn Iphone snel uit mijn broekzak,liep naar buiten en nam op. ''Hey meid!'' Het was Lynn en ik begon gelijk te glimlachen. ''Nog leuke jongens daar in Noorwegen?'' Ik glimlachte ''ja''. Ik hoorde een gil uit mijn telefoon komen. ''O-M-G! Zara, die Kaj is echt hot ❤.❤!'' Ik lachte ''ik heb zelf ook al een leuke-'' Ik hoorde Lynn alweer gillen. ''Is ie knap? Stuur foto!'' Ik grinnikte. ''Ik heb nog geen foto van hem.'' Ik bedacht opeens aan het briefje en haalde het uit mijn broekzak.

Hey Zara,
Hier onder mijn telefoonnummer en app me vooral;)

Ik voelde mijn wangen rood worden. ''Hallo Zuurtje?'' Ik schrok en ik propte snel het briefje in mijn broekzak. ''Ja?'' antwoordde ik. ''Luister je wel? Nou kijk. Die gozer van een Thomas-..'' Ik onderbrak haar. ''Tot zo,'' en ik hing op. Mason stond voor mijn neus en ik snoof. ''Wat moet je?'' Hij glimlachte. ''Ik wil alleen even vragen op welke kamer je zit.'' Ik fronste. ''Ik zit alleen op een kamer, dus van mij mag je altijd wel langskomen.'' Hij glimlachte. ''Welk kamernummer? Die van mij is 141.'' Ik friemelde aan mijn handschoenen. ''Ik zit op kamer 139.'' Hij grijnsde. ''Oke zie je dan Zaar.'' Hij kneep even in mijn arm waardoor gelijk de hele dierentuin in mijn buik kwam. Blozend keek ik hem na terwijl hij wegliep met zijn handen in zijn zakken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen