Nadieh Wilshere


'Seriously? Again?' Ik trok een wenkbrauw op toen ik Anne 's ochtends door de voordeur hoorde sneaken. Ik stond tegen het aanrecht aan in de keuken met een Nespresso koffie in mijn hand en keek haar belerend aan, waar ze natuurlijk niets van moest hebben. Ze rolde haar ogen en gooide haar tas op de bank. 'And as in the same clothes as yesterday! Scandalous!'
'Can you stop it?' siste ze. 'As if that never happened to you! You're glued to Theo when he's here or when you're there, however I wouldn't know the latter.' Ik grinnikte en aaide even over haar schouder.
'I'm only teasing you. Coffee?'
'Yes please.' Ik schoof haar een kopje toe en keek haar nieuwsgierig aan.
'Are you going to spill any details?' Anne rolde haar ogen, stond op en nam har kopje mee.
'And I'm leaving, bye Nadieh!'
'Hey!' riep ik nog tegen haar voordat ze wegliep en zuchtte. Verlangend keek ik even naar de kast waarin al het voedsel stond, maar zei meteen nee tegen mezelf. Ik had nu al succesvol een aantal dagen niet geluncht en ook al sprak het tegen mijn principes in, er waren steeds meer comments dat ik er wat dikker uit zag. En dat wilde ik niet. Ik werd opgeschrikt door Anne die weer de keuken binnenliep en dezelfde kast opende waar ik toekent naar keek en daar een pak crackers uithaalde.
'Want one?' vroeg ze, toen ze mij zag kijken. Ik schudde snel mijn hoofd.
'I've already eaten and I need to film, so no thank you.' Met die woorden verliet ik als een speer de kamer en ging naar mijn eigen, waar ik op bed plofte en Theo belde, die meteen opnam,'
'Hi baby, I was just thinking about you.' hoorde ik hem met zijn posh accent zeggen en meteen kwamen de vlinders in mijn buik weer tot leven. Ik beet hard op mijn lip zodat het niet al te goed in mijn stem te horen was dat ik breeduit grijnsde.
'Oh really? Was it naughty?'

Alexis Sanchez


Zoals alle andere dagen stond ik in de kleedkamer met een koptelefoon op. Ik hoefde niet per sé met mijn teamgenoten te praten. Als ik dat al deed, was het geforceerd en eerlijk, ik had dan liever geen conversatie dan een geforceerde. De training ging prima en ik besloot erna nog even de gym in te gaan, maar het werd wat minder toen ik Pierre ook spotte. Ik besloot bij hem uit de buurt te blijven, maar het werd allemaal wat moeilijker toen we besloten om beiden de gewichten te gebruiken. Ik probeerde op mezelf te letten, echt waar, maar het leek wel alsof Pierre het erom deed.
'I don't know why I even care but you should lift that differently.' zei pierre toen. Ik rolde mijn ogen.
'Every body is different and I know mine.'
'That doesn't mean you're always right.' Ik gromde wat en focuste me op mezelf. 'I can't see this.' zei Pierre toen.
'You know what?' begon ik. 'I don't have to put up with your nonsense all the time!'
'I was just trying to help you!'
'Help me?! More like sabotage me! You'd love it if I became injured.'
'Yeah, I would actually.' zei Pierre die er ook genoeg van had. Voordat we verder konden, kwam Granit ertussen.
'Hey guys, stop it! We've had enough drama already!' zei hij. Ik zuchtte en nam afstand.
'You're right. You know I could do with better nitwits than you all but I'm still here!' Met die woorden liep ik de gym uit en kon niet snel genoeg wegkomen. Ik zou thuis wel douchen. En Atom en Humber uitlaten, daar werd ik ook altijd wat rustiger van. Ik was amper terug van de honden uitlaten en zat op de bank, toen Anne belde.
'You better have a really good excuse Alexis! Why did you and Pierre fight again? I heard it from Jack! Come on, we all want you guys to act as adults and be a team.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen