Pov Yasmine

Het was avond en ik lag op bed in mijn kamer en de muziek staat loei hard. Starend naar het plafon zucht ik diep en neem een trek van mijn sigaret.
Plots schrik ik op als mijn muziek stopt en mijn moeder in mijn kamer staat " Yasmine ik heb je al 3 keer geroepen " zegt mijn moeder streng " ow ja ik hoorden je niet door de muziek" antwoord ik der met een lach op mijn gezicht. Ik hoor haar zuchten " jaa " vraag ik der ze kijkt me stom aan en zucht " zet je muziek niet meer zo luid ik krijg klachten van de buren " zegt ze streng en verlaat mijn kamer. Man wat kon dat mens zagen. Ik voel mijn gsm bibberen en kijk naar het bericht. Hat was Amber om te zeggen dat ze op me wachten. Een brede glimlach verschijnt op mijn gezicht en ik spring recht en kijk in de spiegel. Ik had een kort zwart topje aan en een korte schort met hogen hakken. Vlug leg ik men haar goed en neem mijn tas. Ik loop de trap af en wil de deur uitgaan. Net voor ik de deur wil openen houd mijn moeder me tegen. " waar ga je heen" vraagt ze streng ik kijk der uit dagend aan " uit " zeg ik kort. Mijn moeder knikt en ik zie de bezorgtheid in der ogen
" als je thuis komt hoop ik voor je dat je nuchter bent en je bij je gezond verstand bent " zegt ze op een strenge toon. Lachend kijk ik der aan en knik. Ik wil verder gaan maar ze houd me tegen " als dit niet het geval is zit er niks anders op dan dat ik je naar je vader stuur" roept ze bijna
" mij best maar kan niks beloven mamie" lach ik speels en loop vlug het huis uit. Vlug loop ik naar de afgesproken plek waar ik Amber al zie staan. Zo als altijd is ze even sexy als mij gekleed. Ik omhels haar en samen lopen we naar de dancing. Eenmaal daar aangekomen storten we ons naar de bar en bestellen meteen een vodka. Op nog geen 2 min is die leeg en bestellen we weer een. Tot er een top nummer in mijn oren klinkt en ik Amber mee neem naar de dansvloer.
Bijde beginnen we heel sexy naar elkaar te dansen. Amber komt heel dicht naar me en duwt me een joint in mijn handen. Zonder aarzelen steek ik dezen op en neem een paar trekken en geef die door aan haar. Al snel voel ik me licht in mijn hoofd en laat de muziek haar werk doen met mijn lichaam. In mijn ooghoek zie ik hoe een jongen ons aanstaart en begin nog sexyer te dansen. Even zie ik die gast niet meer en dans alleen verder Amber had het druk met een jongen die twee koppen groter was dan haar en vol stond met tattoo's.


Plots voel ik een hand op mijn schouder en draai me om en kijk recht in de ogen van een jongen met fele blauwe ogen. Het was die gast van daar net die me nu een drankje aangaf. Ik nam het aan en lachte verleiderlijk naar hem. Op het ritme van de muziek danste ik rond hem heen en zag dat die zijn ogen niet van me af kon houden. Hij brengt zijn lippen naar mijn oor en vraagt me of ik mee wil naar zijn auto. Ik knikte ja en volgde hem mee naar buiten. Zijn auto stond op de parking en we stapte in. Hij haalde een zakje coke naar boven en maakte twee lijntje klaar. Ik snoof mijn lijntje op en leunde naar achter in de stoel en geniet van het lichte gevoel in mijn hoofd. " lekker he" hoor ik hem fluisteren ik knik en kijk hem aan " ik weet nog iets lekkerder" zeg ik zwoel naar hem en zoen hem.
Onze kus word geiler met de minuut en trek mijn topje uit. Hij haalt op dat moment een condoom boven en doet die bij hem om en trekt me dan op zich.
Zonder voorspel duwt hij zich bij me binnen en begint hard te stoten. Ik hap naar adem en kreun het uit van genot. Ik kras mijn nagels in zijn schouders en voel zijn auto zo bewegen. De ruiten verdampen hellemaal en het word snik heet " harder" hijg ik geil en hij doet wat ik hem beveel. En dan voel ik hem beven als teken dat die klaar is en duwt me van zich af. Ja leuk weer eene dat zo rap klaarkomt. Ik zucht en kleed me aan. " was lekker he liefje" hijgt hij. Ik kijk hem kwaat aan en zucht "ja voor zolang het duurde " en stap uit de auto en sla da deur dicht. Ik loop de dancing weer binnen en bestel meteen weer een vodka en drink die met gemak naar binnen. Ik ga de dansvloer op en zoek Amber door de massa. Amber is al goed bezopen als ik der vind en meteen omhelst ze me " je hebt achterstant " lacht ze en wijst naar vier vodka's dat voor mij zijn " geen probleem" lach ik naar der en neem er meteen een en slaag die achterover mijn keelgat in.
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen