Pov Yasmine


Ik had mijn kamer wat ingericht naar mijn smaak en knikte tevreden en besloot de rest van het huis te verkennen. Ik stapte mijn kamer uit en stond in de gang van de eerste verdieping. Ik open de deur die net naast mijn deur was en knipte het licht aan. De ruimte was niet groot het was een soort kleine berging. Er stonden schoendozen en lagen een hoop jassen op een oude stoel die tegen de muur staat. Verder zie ik alleen maar rommel die opgeborgen stond in dozen. Verder in de gang zie ik nog een deur waar op W.C opstond. Ik had best wel dorst en loop langzaam de trap af naar beneden. In de woonkamer zitten nog steeds de twee jongens tv te kijken. " jongens " hoor ik mijn vader vrolijk zeggen en draai me om en zie mijn vader achter me staan. De twee jongens draaien zich ook naar me en zwaaien beiden naar me. " jongens dit is Yasmine mijn dochter" zegt mijn vader en staat achter me en houd mijn schouders vast. Hij komt naast me staan en wijst de jongens aan " dit zijn Bill en Tom mijn stiefzonen" stelt hij ze voor en laat ons dan alleen. we kijken elkaar aan en dan staat de jongen dat Bill heet op. " wil je cola" vraag hij me waarop ik knik. Hij verdwijnt uit te woonkamer en zie hem de keuken in gaan. Ook Tom komt naar me toe en stelt zich voor.
" wil je straks de buurt gaan verkennen " knipoogt hij naar me " eum als je weet waar de dancings zijn en goed bar's graag" glimlach ik naar hem.B ill komt er bij staan en geeft me mijn cola. We praaten nog wat verder en merk meteen dat Tom iemand is die ook wat rebels was net als ik en dat Bill meer het russtiger type was maar hij was ook wel chill. We lopen samen naar Toms auto voor de stad te verkennen. Hij zet goede luide muziek op en buiten is het prachtig. We zitten vlak bij de kust. Tom laat het dak open gaan en meteen waait mijn haar alle richtingen in. Zonder het te vragen klik ik mijn gordel los en ga rechtstaan met mijn hoofd door het dak.


Ik zie hoe Bill me het teken doet dat ik weer moe zitten en dan zie ik Tom lachen " chil broertje laat der toch doen " en hij knipoogt naar me. Ik geef hem een lach en sla mijn haren naar achter. We parkeren ons dicht aan het strand en Tom had me vertelt dat hier een goede cocktail bar was. Ik steek mijn jointje op die ik in mijn kamer had gemaakt. Meteen kijken de twee jongens me aan. Ik hef mijn schouders op en stap verder richting de bar.
Bill loopt de bar in en Tom blijft bij me staan buiten en steekt zijn hand uit en ik geef hem de joint. " niet op Bill letten hij is er niet tegen maar hij doet er gewoon niet aan mee" lacht hij naar me en neemt een trek. Ik knik en neem de joint weer aan "van avond is hier een goed feestje op het strand" vertelt Tom en kijkt me vragend aan " ik zal er zijn" knik ik verliederlijk naar hem en gooi mijn opgerookte joint weg. We stappen samen de bar in en bestel meteen een strafe cocktail.
Na onze cocktail gaat we naar het strand. Ik zie hoe Bill de helle tijd op zijn gsm staat te tikken. Tom loopt naar me toe en tilt me op en loopt naar het water toe met me " neee zet me neer " gil ik lachend uit en voor ik het weet lig ik in het water. Maar door dat ik de hals van Tom niet losliet valt hij mee het water in.
" hey klein kinderen kom eens" roep Bill naar ons toe. We gaan het water uit en gaan naar Bill die ons van top tot teen aankijkt " Andy trekt bij ons in" zegt hij waarop ik Tom verbaast zie kijken. " het is uit met zijn vriendin en bij ons is er nog een kamer vrij" gaat Bill verder
" eum en wie is Andy" vraag ik verbaast Tom komt naar me toe en lacht lief " Andy is een jeugtvriend van ons "
" ik ga hem morgen ophallen" knikt Bill en steekt zijn gsm in zijn broekzak. We stappen verder met in mijn gedachten over hoe die Andy er uit zou zien.

Reacties (1)

  • Luckey

    Het verbaasd me niks dat Tom en bill de stiefbroers zijnxD
    Mij benieuwen hoe dit verder gaat afloprn

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen