Jay van Treisen

'...I don't wanna be wasting my time alone I wanna get lost and drive forever with you, talkin' bout nothing, yeah, whatever, baby. So we're taking the long way home tonight,' Luke sluit af en Kaylee en ik beginnen te klappen. Zelf drie bier veder kunnen de jongens er nog wat van bakken. 'I can get used to this,' hoor ik calum zeggen die nog een slok van zijn bier nam. Kaylee glimlacht en kijkt de kiwi aan die haar een knipoog geeft. Er is iets aan het opbloeien hier, maar ze ontkennen beide glashard. Ach, wie ben ik om te oordelen. Ik draai me weer naar Ashton die een soort ritme speelt op zijn cajon. die had hij vast opgehaal din de tijd dat Michael en ik oponthoud hadden. Opeens pakt Michael de gitaar weer uit het zand en Calum neemt de gitaar van Luke over. Ik hoor de begin tokkel van een bekend liedje. Ik kijk naar Michael die geen moeite heeft met gitaar spelen en mij aanstaren te gelijk, want ik ontmoet meteen zijn vel groene ogen.

"Your mouth is a revolver firing bullets in the sky, Your love is like a soldier, loyal till you die and Iíve been looking at the stars for a long, long time, Iíve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, but they donít want to get burnt and today is our turn," Michael begint te zingen en het lijkt wel alsof hij recht door mijn ziel heen kijkt. Ieder woord dat over zijn lippen rolt is voor mij bedoelt en hij meent alles. Dat was toch niet zo? Want ik kende dit lied en wist maar al te goed dat het over een sterke liefde ging die een kans kreeg op geluk.

Alle jongens vallen hem bij als het refrein in gezet wordt en nu ze door hebben wat Michael speelt. Soms verdacht ik die jongens ervan dat ze elkaars gedachten konden lezen. Zo goed was de harmonie in hun stem en het perfecte samen spel van de twee gitaren. Als je zelf gitaar speelt kan dat niet onopgemerkt blijven bij deze jongens. Ik betrap mezelf er op dat ik eigenlijk alleen maar oog heb voor Michael. De beweging van zijn handen en de gezichtsuitdrukkingen die hij maakt door dat hij zo in het nummer zit.

"This world is getting colder, strangers passing by. No one offers you a shoulder, no one looks you in the eye. But Iíve been looking at you for a long, long time, Just trying to break through, trying to make you mine. Everybody wants a flame, they donít want to get burnt. Well today is our turn," neemt Calum nu de lead over terwijl hij een subtiele glimlach op zijn gezicht heeft. Ik kruip snel naar mijn beste vriendin toe die ook blosjes heeft en zo'n zelfde glimlach. Ik wil echt graag dat ze wat krijgen, dat zou zo schattig zijn! Al helemaal omdat Kaylee niet zo ervaren is met jongens en Calum echt lief voor haar is. Ze had me in de pizzeria verteld wat hij voor haar had gedaan toen ik weg was. Zo'n jongen moet je vasthouden.

"Days like these lead to, Nights like this leads to, Love like ours. You light the spark in my bonfire heart," Michael kijk me aan over het kampvuur heen. Een kampvuur net als onze harten die in deze avond de start van de vlammen kan voelen. Door een blik van die smaragd groene ogen voel ik mij maag in modder veranderen. De onwerkelijkheid van deze gebeurtenis is gewoon te echt. Maar hier is Michael niet de Michael Clifford van de band 5 seconds of summer. Zijn blik smeekt me bijna te snappen wat hij met de woorden bedoeld, met de emotie die hij toont door zijn muziek en als we niet omringd waren door onze vrienden had ik hem daar gekust, zijn zachte lippen weer voelen.

We gaan zo op in het moment dat we allebei niet doorhebben dat de rest ons grijzend aankijkt, voornamelijk omdat Michael is gestopt met spelen. Ik zie zijn ogen weer scherp worden en tevens krijgen zijn wangen de kleur van het vuur als hij door heeft wat hij net gedaan heeft. Snel pakt hij de akkoorden weer op en zingt de laatste zinnen mee in de harmonie met de jongens. Ik moet zelf ook even wakker worden, maar begin snel te klappen als het lied afgelopen is.

"I can get used to this," zegt ashton terwijl hij nog een slok neemt van zijn bier en achterover leunt. "If it's for the alcohol you already are, mate," grinnikt Calum als hij zijn gitaar weg legt en opstaat. "I don't know about you guys, but i'm going for a swim." Hij rent al naar de zee als Luke, Ashton, Michael en Kaylee ook opstaan. "Ga je ook mee?" Ik kink en pak haar uitgestoken hand vast. Ze glimlacht naar me en slaat haar arm om me heen.

"Jay, waarom laat je hem niet gewoon toe. Het is niet alsof je het nog kan ontkennen dat jullie zo goed bij elkaar passen," zegt ze zachtjes, zodat de jongens die voor ons lopen ons niet horen. "Je weet dat ik daar niet makkelijk in ben, en daarbij moet je ook jezelf eens een duw geven jufvrouw. Calum is echt goed voor je en ik ben blij dat hij je heeft opgevangen terwijl ik zo een bitch was vanochtend." Ze glimlacht en ik kan zweren dat ze terug denkt aan dat moment."Misschien, maar je verandert het onderwerp miss," zegt ze verwijtend. Ik haal alleen mijn schouders op en ren naar de zee terwijl ik mijn blouse over mijn hoofd trek en de jongens voorbij ren. "Last one in is a rotten egg!"

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here