Pov Yasmine

We kwamen aan , aan de zee. Bill en Andy waren mee. We lopen langs het strand en er was weer enorm veel volk. Ik merk hoe Bill me in de gaten houd als ik in mijn tas aan het zoeken ben. Als ik een sigaret boven haal kijkt hij weer voor zich. Een zucht verlaat mijn mond. Na een tijdje op het strand te wandelen gaan we naar een speelhal. Bill en Tom storten zich meteen op een paar spelmachines en ik kijk alleen maar toe. Andy staat bij me en kijkt me aan " is dit niks voor jou" glimlacht hij waarop ik mijn hoofd schud. "mij boeit me dit ook niet" zegt hij en komt wat dichter bij me staan. "Ik ga wat drinken" knik ik als ik een bar zie staan en zie hoe Andy me volgt ik bestel een verfrissende mojito en merk hoe Andy me aan kijkt " wat mag dit ook al niet" zeg ik bot. Hij schenkt me een glimlach en schud zijn hoofd "zolang het er niet te veel worden is het oké" lacht hij en besteld ook wat. Op de achtergrond hoor ik Tom vloeken die blijkbaar een spel had verloren.
"en hoe kom je bij deze twee mafkeese terecht" vraag ik aan Andy waarop die moet lachen " Ik ken ze al heel lang ik wonden hiervoor samen met mijn vriendin naja ex" verteld hij waarop ik hem aankeek. Dus geen relatie dat maakt het makelijker voor mij wand man wat was deze gast hot. Niet dat ik een relatie wou ik willde alleen plezier maken. " en nu woon je bij ons" vraag ik dan met mijn meest verleiderlijke blik. " ja tot ik iets anders vind" lacht hij naar me en neemt een slok van zijn drankje. Zelf hoe die dronk was sexy. " het lijkt wel een huis voor problemen op te lossen " hoor ik hem lachen en kijkt me lief aan "ook met jou komt alles inorden " zegt hij stil. Ik zucht en kijk naar Bill en Tom die in de speelhall waren. "ja meschien meschien ook niet" andwoord ik hem en kijk hem aan en drink mijn drankje op. De jongens komen bij ons staan Bill en Andy beginen meteen te praten en Tom kijkt me met een grijns aan. " we kunnen hier ook weg" fluistert hij naar me " ja hoe dan ze laten me egt niet alleen met jou" fluister ik terug naar. Ik zie hem nadenken en ik had de hoop al opgegoven. Na een uurtje begint er meer volk binnen te komen en ook Tom had dat door " dit is onze kans" grijns hij stil naar me. Ik kijk hem aan en knik " wat is het plan " vraag ik hem. Hij grijnst en fluistert me toe dat ik naar de wc moet gaat via daar kon ik naar buiten glippen Tom zou me buiten opwachten. Ik krijg een lach op mijn gezicht en vind het een pracht idee.


" Bill ik ga even naar de wc " tik ik hem aan waarop hij knikt. Door de mensen ga ik naar de wc en merk dat Bill me nakijkt. Pff die gast vertrouwde me egt niet.
Ik ga naar de wc en zie een raam boven de wasbakken waar ik net door kan. Ik sluit de deur achter me en heb geluk dat hier niemand anders is. Plots komt er een meisje met lang blond haar uit een hokje komen. Ik doe net alsof ik mijn handen was en ze glimlacht lief naar me. Als ze uitijndelijk de wc's verlaat zie ik mijn kans. Ik klim op de wasbakken en open het raam. Ik hijs me omhoog en kruip zo door het raam. Als ik buiten sta zie ik dat het al donker buiten is. Nu hoope dat Tom zich aan zijn woord houd. Ik ga wat verder staan van de speelhall en haal adem. Ik schrik me rot als er op mijn schouder word getikt en kijk op. "schit Tom je liet me schrikken" schrik ik op als ik Tom zie. Hij moet lachen en neemt mijn hand en haalt me weg uit de buurt van de speelhall.
We stoppen aan een dancing waarvan ik de muziek tot buiten hoor. Ik grijns naar Tom en hij geeft me een grijns terug. We gaan naar binnen en gaan meteen dansen. De muziek voelden zo goed en ik was nog lang niet moe door de coke. Tom gaf me het eene drankje na het andere en beide werde we al aardig dronken. En ik had zo veel zin in sex. Zonder nadenken neem in Toms hand en trek hem met me mee de meisjes wc in. Ik duw hem een hokje in en sluit de deur. Tom kijkt me geil aan en kust me ruw. Ik duw hem op de pot en trek zijn broek af. Ik ga op mijn knieen zitten en neem zijn vriend in mijn mond en begin hem geil te pijpen. Heel langzaam lik ik langs zijn eikel. Ik hoor hem kreunen en kijk op " vind je dit lekker" fluister ik geil en hij knikt met gesloten ogen. Ik sta recht en laat mijn string zakken en ga op hem zitten. Met een harde stoot gaat die in me. Ik ga tekeer op hem en kan nog maar moeizaam mijn kreunen inhouden. " roep het uit niemand hoord je hier " zegt hij geil. En hij had gelijk door de muziek zou toch niemand ons horen. Hij trekt mijn topje uit en maseert mijn borsten. Ik hou het niet langer en kreun het uit van genot. Tom duwt me van zich af en laat me naar voren buigen zo dat we in rechtstaande doggy stonden. Hij komt heel langzaam en diep weer in me. " neem me " kreun ik geil. Hij neemt mijn borsten vast en begint harder en sneller te stoten. Ik ga met zijn bewegingen mee. Ik voelde hoe ik bijna ging komen en dat hat Tom blijkbaar door en begon met mijn clitoris te spelen. Hij stoten nu nog harder en we kwamen samen klaar.Hijgend kleed ik me weer aan en wacht tot Tom klaar is " jij bent geil" hijgt hij naar me en zoent me " ik hebt dorst" grijns ik en we gaan de wc's uit recht naar de bar.Reacties (1)

  • Luckey

    Omg
    Jongens stout

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen