Ik wil misschien wel proberen meer van dit soort anekdotes in deze story te plaatsen. Ook omdat dit gewoon een beetje mijn persoonlijke archief is en ik dit soort verhalen wil onthouden, maar ook omdat ze gewoon heel makkelijk te schrijven zijn, als ik een keer iets wil schrijven. Anyway, hier is het verhaal van hoe een eenhoornonesie mij een date opleverde, want dat klinkt op zichzelf als een goed verhaal (ook al is het niet heel spectaculair).

Sit down and buckle up, want hier is opnieuw een waargebeurd verhaal uit Charlottes (niet zo) turbulente leven.

Dit verhaal begint op een avond ergens voor Pasen. Ik hoorde aan mijn paper over dolfijnen (en hoe hun communicatie in vergelijking staat tot taal) te werken, maar in plaats daarvan zat ik met mijn huisgenoten in onze woonkamer/keuken, toen een van hen verklaarde dat ze een unicorn wilde zijn.
'Oh,' zei daarop een andere huisgenoot, 'maar die droom kan ik wel waarmaken.' Hij verdween naar zijn kamer en kwam terug met iets wat je niet per se verwacht op de kamer van een twintigjarige jongen aan te treffen: een roze eenhoornonesie.
Na even te hebben nagedacht, verklaarde ik dat ik volgens mij nog nooit een onesie had aangehad. Of in elk geval nog nooit een eenhoornonesie. Natuurlijk was dit ook iets wat ik daar op dat moment waar kon maken. Dus ik trok de onesie aan en dat moment (met mijn schaapachtig lachende gezicht) werd vastgelegd op een foto.

Deel twee van dit verhaal begint op een donderdagavond, een week of twee later, en ook met mijn huisgenoten. We probeerden een van mijn huisgenoten te helpen met Tinder, maar in plaats van alleen maar hem te helpen, besloot een van mijn andere huisgenootjes ook maar een Tinderprofiel aan te maken, en hielpen we haar de juiste foto's te selecteren. Aangezien ik zelf eigenlijk ook al wel een tijdje nieuwsgierig was naar Tinder, besloot ik dat dit het juiste moment was om het eens uit te proberen. Ik downloadde de app, en besloot dat mijn profiel mij écht moest representeren, laten zien wat voor soort persoon ik was. De foto's die ik selecteerde, waren dan ook: de enige goede foto die ik van mezelf heb, een selfie die ik uit verveling maakte, een selfie die leuk is omdat ik er ongemakkelijk op kijk en... de foto in de unicornonesie. Een bio erbij die laat zien wat voor gevoel voor humor ik heb (naar mijn mening), en klaar is kees.
Na met de grootste lol van mij en mijn huisgenoten door wat middelmatige jongens heen te zijn geswipet (waarvan er maar heel af en toe eentje naar rechts ging), kwam ik een jongen tegen waarvan ik dacht: hij lijkt me nou oprecht leuk.
Het bleek een match en het eerste waarmee de desbetreffende jongen het gesprek begon, was de vraag wat het verhaal achter deze unicornonesie was. Ik vertelde het bovenstaande verhaal, een gesprek kwam op gang en we bleven praten tot een uur of vier 's nachts.
Toen ik vertelde dat ik op vakantie ging, vroeg hij of hij een reisverslag kon krijgen. En of ik dat via een drankje wilde doen.
Als gevolg ga ik aankomende zaterdag met hem iets drinken. Hoe dit verhaal afloopt weet ik dus nog niet, maar het is in elk geval een leuke anekdote dat het begon met die roze onesie!

Reacties (1)

 • TAMOCHi

  Love dit. Waarom zou je je schamen voor wie je bent ?
  En wat leuk dat er een jongen is die er oprecht interesse in toont !
  Ik hoop dat het leuk afloopt !
  Ďx

  2 jaar geleden
  • BlueJays

   Ja, totally agree! En de date was best wel leuk!

   2 jaar geleden
  • TAMOCHi

   Oh dat is superfijn !
   Komt er een date 2 ? ^^

   2 jaar geleden
  • BlueJays

   Ik heb hem niet meer heel erg gesproken de afgelopen dagen, dus ik weet het niet echt, en ik durf het niet zomaar aan hem te vragen als ik niet een beetje het idee krijg dat het hem ook leuk lijkt. Maar sowieso is één leuke date eigenlijk al meer dan ik van Tinder verwacht had, haha

   2 jaar geleden
  • TAMOCHi

   Aawh dat is wel jammer. Maar inderdaad. 1 leuke date is al beter dan niets haha

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen