Foto bij O43

"Die meen je niet?" Harry spuugt bijna de helft van zijn chips, die hij net in zijn mond had gepropt, uit. Dramatisch rolt hij met zijn ogen. "Ik vind een meisje leuk dat een topje van Hello Kitty draagt en waarvan haar lievelingsfilm Frozen is?" Stoot hij verontwaardigd uit. Ik glimlach breed en kijk hem van onder mijn wimpers aan. Hij vindt mij leuk. Harry Styles vindt mij leuk? Ik bijt kort op mijn onderlip en geef hem dan zacht een duw tegen zijn schouder.
"Hé! Ik heb al een trui aan oké?"
"Jammer, ik vond het wel schattig." Hij schuift wat dichter naar me toe en port zacht in mijn buik.
"Daarom dat je er daarnet nog altijd mee aan het lachen was." Ik rol met mijn ogen en trek mijn trui wat meer naar beneden.
"Blablabla. Kies nu gewoon een film." Wuift hij het weg.
"Ik heb gekozen. Frozen." Antwoord ik stug. Nu is het zijn beurt om met zijn ogen te rollen.
"Kies een andere film." Ik grom kort en kijk hem kwaad aan terwijl ik verder door Netflix scrol. Intussen komt Harry naast me zitten op mijn bed. Zijn rechterarm drukt tegen mijn linkerarm en meteen wou ik dat ik mijn trui niet aan had. Gewoon om zijn huid op de mijne te voelen. Uiteindelijk blijf ik staan op The Maze Runner en vragend kijk ik hem aan. Hij haalt kort zijn schouders op en knikt dat die film goed is. Ik druk op play en kruip nadien onder mijn dekens. Een ontevreden geluidje verlaat zijn mond. Ik sla meteen mijn dekens open in een uitnodiging dat hij er ook onder kan kruipen. Tevreden kruipt hij onder de lakens.
Na een tijdje wordt hij echter onrustig. Hij onderdrukt een diepe gaap een trekt even aan mijn trui.
"Heb je het niet verschrikkelijk warm?" Nonchalant haal ik mijn schouders op. Ik kijk hem vanuit mijn ooghoeken aan.
"Valt wel mee. Stoort het je misschien dat ik kleren aan heb?" Ik trek uitdagend een wenkbrauw op. Een diepe grom verlaat zijn mond.
"Eigenlijk wel." Hij komt over me hangen en duwt zijn arm onder mijn rug, slaat deze rond mijn middel en trekt me langzaam naar beneden. Hij hangt op enkele centimeters van mijn gezicht boven me en boort zijn ogen in de mijne. Uitdagend blijf ik hem aankijken en ik haal kort mijn schouders op.
"Pech voor jou dan." Door zijn beweging is mijn trui wat omhoog gekomen en hij boort zijn vingers zacht in mijn zij boven mijn heupen. Een lage grom ontsnapt opnieuw uit zijn mond.
"Stop met me uit te dagen Olivia Hill." Ik trek onschuldig mijn wenkbrauwen op.
"Ik daag jou uit?" Een klein lachje rolt over mijn lippen. "Met mijn Hello Kitty topje en dikke trui?"
"Let op. Straks heb je helemaal niets meer aan." Hij tikt met zijn wijsvinger op mijn neus en blijft me intussen aankijken.
"Probeer het eens." Fluister ik terug. Zijn warme adem strijkt over mijn gezicht en ik wijk mijn blik niet af. Gefrustreerd drukt hij een kus op mijn lippen waarna hij zich van me losmaakt.
"Niet nu. Niet zo." Ik kijk hem intussen ook gefrustreerd aan. Ik zet mijn armen achter mijn lichaam en druk me op mijn ellebogen omhoog. Verward kijk ik hem aan. Vindt hij me misschien toch niet zo leuk? "Ik bedoel..." Begint hij dan, een grom verlaat zijn lippen en gefrustreerd gaat hij met zijn hand door zijn haar. "Je maakt me gek Olivia. Als je hier zo dicht tegen me ligt. Ook al heb je deze veel te dikke trui aan." Een kleine glimlach siert zijn gezicht terwijl hij een rukje geeft aan mijn trui. "Maar ik ga niet zomaar gewoon seks met je hebben. Hoe graag ik het ook wil. Het moet iets meer betekenen dan dit." Hij kijkt me indringend aan en ik weet me geen goede houding te nemen onder zijn blik. Een verslagen zuchtje rolt over mijn lippen. Hij heeft gelijk. Het zou alles nog veel ingewikkelder maken. Ik duw mezelf wat omhoog en druk een zacht kusje op zijn mond als bevestiging. Hij ontspant wat en drukt zichzelf wat dichter tegen me aan. Hij drukt een zacht kusje in mijn hals en humt genietend. Daarna drukt hij nog een kusje onder mijn oor waarna zijn warme adem mijn oor binnendringt. "Maar mag die trui dan nu toch uit?"
Met mij is alles ook heel goed!!:D

Reacties (5)

 • LarryNiam

  zo schattig:)
  snel verder<3

  2 jaar geleden
 • ErWasEensIk

  Jeeeeej! Feest!(dance)

  2 jaar geleden
 • TAMOCHi

  EN DAT IS HOE EEN ECHTE MAN MOET REAGEREN
  YES!
  'x

  2 jaar geleden
 • Manonxxx

  Die twee zijn zo schattig 🤗🤗

  Snel weer verder? X

  2 jaar geleden
 • IrisThePiris

  Yeass(Y)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen