Foto bij 46 Three against one

Ik ben heel benieuwd wat jullie denken dat er gaat gebeuren. Ik win namelijk graag weten of ik te voorspelbaar ben haha:P
Dusss, brand los!

Het was doodstil, iedereen in de kamer keek van Alexander naar mij. Ik kon mijn ogen niet van Alexander afhouden, wie van ons zou de stilte doorbreken? Smekend keek ik hem aan, wij zaten echt in grote problemen. Ik probeerde heel goed af te wegen wat ik zou gaan zeggen om te voorkomen dat de situatie nog erger werd.
“Ik durf niet meer alleen te slapen sinds de ontvoering”. Ik keek beschaamd naar mijn voeten om maar te voorkomen dat ik anderen aan hoefde te kijken.
“Ik durfde niet meer alleen te slapen en heb last van paniekaanvallen. De kolonel heeft me opgevangen toen hij zag dat het niet goed met me ging.” Mijn stem werd steeds zachter met elk woord.
“En dan ga je naar je kolonel? De kolonel is geen vriend waar je even bij aanklopt om de nacht te spenderen. Als je hulp nodig had, had je bij je vrienden aangeklopt. Dus kun je me vertellen wat je daar echt deed?” De generaal was razend. Met elk woord vlogen de spetters speeksel in de lucht. Dit ging niet de goede kant op… Maar ook ik werd boos, na deze opmerking moest ik alles op alles zetten om niet te gaan schreeuwen.
“Vrienden?! Welke vrienden? Mijn beste vriend zit in Afrika, Mijn beste vriendin is ontvoerd en mijn andere vriend zit gewond in Nederland. Alexander was de enige bij wie ik voelde dat ik terecht kon.” Zodra ik zijn voornaam had gezegd zag ik de gezichten van enkele mannen vertrekken. Shit, ik had het er niet beter op gemaakt…
“Alexander? Mag je hem tegenwoordig al bij zijn voornaam noemen? En wat heeft Alexander hierop te zeggen?” zei de generaal geïnteresseerd. Iedereen keek van mij naar Alexander. Hij reageerde niet meteen. Het leek alsof hij elk woord bewust koos. Niet dat het de situatie beter zou maken. Mijn hard ging tekeer in mijn borst. Het zou zo maar kunnen dat ik over een paar uur in het vliegtuig terug naar Nederland zat.
“Ik heb haar opgevangen toen ze dat nodig had. Al haar vrienden zijn weg, ze heeft net iets traumatisch meegemaakt.”
“En toch heb je er geen melding van gemaakt. Je bent toch op de hoogte van de regels Kolonel? Een relatie, op wat voor manier dan ook met je soldaten is verboden.”
“Ja daar ben ik van op de hoogte”. Heel even dacht ik dat we hier mee weg zouden komen. Heel even, maar dat duurde niet lang.
“En toch laat je een soldaat in je bed? Je gaat me toch niet vertellen dat jullie daar alleen slapen. Ik ben toch niet achterlijk?” Hij keek van mij naar Alexander, maar wilde het antwoord duidelijk van Alexander horen. Daarnaast wist ik zelfs het antwoord niet eens wat wij nou hadden.
“Ik kon haar toch niet eruit zetten toen ze een paniekaanval had.” Alexander zijn stem klonk gestrestst, zijn gezicht stond strak van de spanning.
“Je had er een melding van moeten maken! Toen ik haar gisteren sprak, was er anders weinig aan de hand, ze wilde zelfs blijven. Ik ga het heel recht toe rechtaan vragen. Maar ik denk dat ik het antwoord wel weet. Hebben jullie een relatie, in wat voor vorm dan ook?”
“Ja generaal wij hebben al langer een relatie”. Alexanders blauwe ogen keken me een seconde trots aan. Heel even voelde me gelukkig. Na al die maanden had ik het eindelijk voor elkaar gekregen, maar het zou van korte duur zijn.
“Sinds wanneer kolonel?”
“Sinds Jillian hier is aangekomen”.
“Dus als ik het goed begrijp, gaan jullie al bijna een maand tegen de regels in. Jullie weten dat daar ontslag op staat? “
“Sir.” Kolonel Luwel viel de generaal in de reden. “Technisch gezien is Kolonel Kalmeyer niet de kolonel van soldaat St. John. Dat ben ik namelijk. Dus technisch gezien zijn ze niet in overtreding. Daarnaast kan ik geen Anesthesie soldaten missen. Dus tenzij je afscheid wilt nemen van een van de beste kolonels die je hier hebt, denk ik dat we hier goede afspraken over moeten maken.”
De generaal leek wel te ontploffen zo rood werd zijn hoofd. De officieren die ook aanwezig waren maar tot nu toe niks gezegd hadden knikte bevestigend. Drie tegen één. Zou het dan toch goed komen?

Reacties (6)

 • Butterflygirl

  Ik denk dat er strenge afspraken zullen komen, maar dat ze allebei mogen blijven omdat ze nodig zijn. Misschien stuurt hij kolonel zaklamp wel vaker op missie om te voorkomen dat ze elkaar veel zien en dan en dan en dan raakt ie gewond en dan raakt ze de enige die nog over is kwijt oneeeee

  2 jaar geleden
 • Navygirl

  Kan nu al niet wachten op het volgende deel! Super leuk verhaal:)

  2 jaar geleden
 • Mariet1994

  Ik vind het heel dapper van Alex had niet gedacht dat dit zou gebeuren

  P.s. Alex nu ben je pas een echte vent met ballen 🙃

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Eindelijk zegt meneer ego het!!!
  Eindelijk!!
  Waarom moet er altijd iets ergste gebeuren!! Voor jongens zeggen. Ik vind je leuk or hou van je!!!
  Hij riskeert zijn baan voor haar!! Das liefde!
  En meneer hoge poep hoofd heeft geen poot op te staan!! Lekker voor je met de regels!!
  Als meneer hoge poep hoofd ze als nog gaan scheiden!!
  Ik kom hem persoonlijk in stukjes hakken!!
  Van mij apart controleren ze elke avond of ze geen boem boem dingen doen!! Of wat dan ook!!
  I love This!!!
  Ik wil meer!!

  2 jaar geleden
  • Scenario

   hahaahahahhaahhaha ik ga helemaal stuk hahahah hoge poep hoofd hahahah

   2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Maar wat de anderen vinden maakt niet echt uit. De generaal is hoger in stand en de militaire types laten zich echt niet zomaar ompraten, hoewel ze inderdaad gelijk hebben. Het is niet de kolonel waar ze onder werkt. Ik hoop wel dat het kan.
  Alexander heeft nu wel Jillian boven zijn baan gekozen!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen