Pov Yasmine

Ik probeerden te slapen maar dat lukte niet egt. Ik lag al uren wakker door Amber's gesnurk. Voorzichtig sta ik op en kijk der aan. Ze was heel ver in droomland. Maar zo kan ik niet slapen. Stil open ik het raam en steek een sigaret op. Ik blaas de rook door het raam en een zucht verlaat mijn mond. Als ik naar de klok kijk zie ik dat het twee uur in de nacht is. En met Amber's gesnurk kan ik zo niet slapen. Ik kijk naar de lucht die diepzwart is en de steren die straalden. Een licht briesje gaat over mijn gelaat waardoor mijn haren om mijn arm gaan recht staan. Ik rook mijn sigaret op en gooi die dan door het raam. Zo stil mogelijk sluit ik het raam terug en ga de kamer uit. Ik kon toch niet slapen. Als ik de trap afloop besef ik dat ik in mijn bh en string rond loop. Nu maar hopen dat niemand van de jongens beneden is. In de keuken neem ik een tas uit te kast en schenk mezelf wat melk in. Ik zet me neer aan tafel en drink rustig mijn melk uit. Met mijn gedachten zat ik ver over wat ik aan zou trekken morgen voor uit te gaan. Het was best wel koud savond's dus dat was wel lastig. Ik drink mijn melk op en spoel mijn tas af.
Ik loop de trap weer op en blijf in de gang staan. Bij Amber kan ik toch niet slapen door dat ze zo luid snurkt. Bij één van de jongens dan ? Ik aarzel maar het is de enige oplossing om toch nog wat te slapen. Bij Tom niet. Die zal toch maar aan me zitten en daar had ik nu egt geen zin in. En Bill nee vergeet het maar die gooit me meteen de kamer uit. Ik sta voor de kamer van Andy. Aarzelend neem ik de deurklink vast en stap stil zijn kamer in. Gelukkig sliep hij.
Hier sta ik dan in mijn ondergoed voor het bed van Andy. Voorzichtig zet ik me op bed en leg mijn benen onder de lakens. Ik laat me zacht verder het bed inzakken en leg de lakens over me. Andy's gezicht is naar me toe gericht met gesloten ogen. Zachtjes hoor ik hem ademen. Ik draai me met mijn rug naar hem toe en nestel me in.


Ik schrik me rot als Andy beweegt en dan zijn arm rond mijn middel slaagt. Ik was zo bang dat die me de kamer zou uitzetten als hij door had dat ik naast hem lag. Ik voel hoe hij zich rechter zet en op dat moment wist ik dat hij wakker was. Ik voel zijn warme adem naast mijn oor en voel hoe zijn hand mijn haar streelt. " Waarom lig je hier" fluistert hij in mijn oor slaperig. Ik slik en durf bijna niks te zeggen. "Amber snurkte luid " kan ik moeizaam uitbrengen. Ik hoor hoe die stil moet lachen en trekt me dichter tegen zich aan. Mijn hardslag versneld en ik voel mezelf blozen. Ik lag nu zo dicht tegen hem aan dat ik voelde dat die alleen zijn boxer aan had. En weer kreeg ik het veilige gevoel hoe ik hier in zijn armen lag. Ik sloot mijn ogen en luisterde naar zijn ademhaling die heel rustgevend was. Ik word er rustig van en voel mezelf zacht in slaap vallen...
De volgende morgen open ik rustig mijn ogen en merk meteen dat Andy me de hele nacht heeft vast gehouden. We lagen nog precies het zelfde als vanacht. Rustig draai ik me naar hem toe en kijk in twee mooie blauwe ogen. "goodmorning " gaapt hij en geeft me een lach " hey sorry" wil ik uitleggen maar hij legt zijn vinger op mijn lippen en staart me aan "geef niet meid " fluister hij zegt. " eum ik ga maar eens" fluister ik zacht en sta op en moet hard blozen als ik voor hem sta in mijn ondergoed. Vlug loop ik naar mijn kamer in de hoop dat Amber nog slaapt. En ja hoor ze slaapt nog. Voorzichtig leg ik me naast der neer alsof ik nooit weg ben geweest. Ik tokkel nog wat op mijn gsm en na 20min word ze dan toch wakker en moet gapen. " goed geslapen" vraagt ze me slaperig
" ja heel goed" knik ik naar der. ze moest eens weten

Reacties (1)

  • Luckey

    Heel goed geslapen
    Bij AndyxD

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen