Anne Wilshere

'Oh hi, sis! Already back from your lover?' vroeg Jack sarcastisch toen hij me zag binnenkomen. Hij keek op van zijn playstation en trok eigenwijs zijn wenkbrauw op, wachtend op een antwoord van mij.
'Shut up!' snauwde ik alleen maar terug en liep de trap op naar mijn slaapkamer. Daar liet ik me languit op mijn bed vallen en wreef vermoeid over mijn voorhoofd terwijl ik nadacht.
Ik had zo gehoopt dat Alexis er niet dieper op zou ingaan, want ik wilde hem echt niet vertellen wat er daadwerkelijk gaande was, waarom ik soms schrik had om me te veel te hechten aan een nieuwe liefde. Het was niet zo eenvoudig. Als hij de waarheid wist, zou de boel gewoon ontploffen. Ik wilde niet dat iemand wist wat zich tussen Pierre en mij achter gesloten muren had afgespeeld. Dat we soms slaande ruzie hadden, letterlijk. Dat het niet ongewoon was dat hij me eens te hard vastgreep na een verhitte discussie. Dat ik al eens in zijn gezicht had gespuwd omdat hij me niet wilde loslaten en pijn deed.
Allemaal geen fraaide dingen en ik was er dan ook allesbehalve klaar voor dat ook maar één iemand hierover wist.

Theo Walcott

Túúrlijk zou Nadieh het allemaal persoonlijk opvatten. Daarvoor kende ik haar na al die jaren maar al te goed. Het was niet zo dat ik écht spijt had dat ik haar stiekem had bezocht, maar als het me daadwerkelijk in de problemen bracht - zoals nu - dan moest ik ermee ophouden. Ik kon mijn carrière nog in gevaar brengen. Nou ja, carrière... ik speelde niet langer meer voor Arsenal of voor Engeland. Everton was het enige wat ik nog had en als ik mijn voetbal helemaal zou verliezen, zou ik gek worden.
Om mijn gedachten te verzetten, besloot ik een rondje te gaan joggen. De frisse lucht deed me goed en hielp me om alles te relativeren. Misschien zou Nadieh snel ook bijdraaien en beseffen dat ik niet anders kon dan haar minder te bezoeken in Londen. Langeafstandsrelaties waren nooit gemakkelijk, maar ze begreep toch dat we er samen aan moesten werken?
'Yeah, I wouldn't want to be a burden towards you now, would I?!' had ze door de telefoon geroepen, maar ze was helemaal geen last. Anders was ik nooit aan deze relatie begonnen. Ik zuchtte en nam een rustiger tempo aan om even op adem te komen. Ik veegde het zweet van mijn voorhoofd, checkte even mijn mobiel en bekeek de kalender voor deze maand. Nog maar een maand te gaan en het Premier League seizoen zat er toch al op.

Pierre-Emerick Aubameyang

Tevreden bekeek ik mezelf in de spiegel. Ik zag er goed uit, al zei ik mezelf. Ik had me klaargemaakt om een avondje te gaan stappen. Mijn outfit had ik op elkaar afgestemd: een pet, T-shirt, glittervestje en broek van Gucci, blinkende schoenen en mijn favoriete horloge en gouden horloge met mijn initialen "PEA" op. Ik was er helemaal klaar voor. Misschien kon ik wel een of andere meid versieren, of meerdere als het geluk aan mijn kant stond. Ik had lang genoeg over Anne getobd.
Ik pikte in mijn Range Rover enkele vrienden op en met een gezellig groepje vertrokken we naar een van de meest exclusieve clubs in Londen waar veel andere voetballers kwamen. We kregen er meteen een tafeltje en al gauw kwamen de cocktails. Ik amuseerde me met mijn vrienden en we deden de gekste dansjes totdat plots mijn oog viel op een meisje dat me bekend voorkwam. Ik kon het eerst niet goed zien omdat het vrij donker was in de club, maar toen ik dichterbij kwam, was het wel degelijk Nadieh.
'Nadieh!' riep ik boven de muziek uit en liep op haar af. 'Didn't expect you here!'
'Pierre?!' riep ze verwonderd terug. Ik merkte dat ze wat afstandelijk was, waarschijnlijk door haar zus.
'Are you having a good time?' vroeg ik. 'I noticed you from a distance and I thought it'd be weird not to say hi. I mean, we know each other after all, right?'
'Yeah sure,' knikte ze en leek wat te ontdooien.
'So who did you bring here? Theo?'
'I'm just here with my friends Sophie and Nikkie,' antwoordde ze en wees naar de meisjes verderop. Zo te zien was Anne nergens te bespeuren dus die zat waarschijnlijk thuis. Of bij Alexis, dacht ik bitter. Ik keek terug in het gezicht van Nadieh en kreeg plots een idee.
'I'm here with some mates as well. Why don't you join us for a drink?' vroeg ik met een vriendelijke glimlach.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen