Pov Yasmine


De avond was gevallen en ik en Amber maakten ons klaar. Tom zou veel later komen zo dat het niet zou opvallen voor Bill anders kon ik dat feestje wal vergeten.
Ik trok mijn veel te korte jurkje goed en begon met mijn make up. In de spiegel zie ik Amber die een joint aan het maken is. Ze lachte naar me en ik werkte mijn make up af. Ik warm de stijltang op en loop de badkamer uit en maak mijn tas klaar. " gaan we tevoet " vraagt Amber me waarop ik knik " ja de kust is niet ver van hier en daar zijn de beste bar's en dancing's " Ze grijnst en stopt een paar jointjes die ze had gemaakt weg tussen haar sigaretten. Ik loop weer naar de badkamer en stijl vlug mijn haar en breng ze in model. " ik ben klaar" roep ik van uit de badkamer naar Amber toe. Als ik de badkamer uitloop zie ik der haar hakken aantrekken en staat dan op. We lopen de trap af en daar staat Bill me al op te wachten " hij gaat toch niet mee" fluistert Amber bijna onhoorbaar naar me.
" je weet dat je om drie uur terug thuis bent he" vraagt Bill me streng. " ik zal er zijn" mompel ik naar hem en we gaan de deur uit. Als we door het park gaan en uit het zicht van het huis zijn steekt Amber een joint aan "hoe weet Tom waar we zijn" vraagt Amber me en blaast de rook uit in mijn gezicht. " we wachten hem op in de cocktail bar" knipoog ik naar der. Na een 20 min stappen komen we aan de bar en storten we ons meteen in de drank. De muziek was goed en samen beginnen we te dansen. Tussen de mensen heen zie ik Tom die net binnenkomt. Ik loop door de mensen heen recht naar hem toe." heeft Bill iets gevraagt " vraag ik hem. Hij schud zijn hoofd en begint te lachen " heb hem wijs gemaakt dat ik met een griet opstap ging "
Ik knik en ook Amber komt er bij staan. We bestellen een cocktail voor ons drieén en storten ons terug op de dansvloer. Als ons drankje op is gaan we naar buiten en stappen in Tom's auto. Tom zit aan het stuur ik zit naast hem en Amber achter me. Tom maakt drie lijntjes coke klaar en snuift zijn lijn op en geeft dan door aan mij. Ik snuif mijn lijn naar binnen en geef door aan Amber en leun naar achter in de autostoel. Ik hoor achter me hoe amber haar lijn opsnuift en dan start Tom de auto. We rijden langs de kust heen en iets later parkeerd Tom zich dicht aan een dancing. Het was er eentje waar ik nog niet binnen was geweest.
" waar zijn we " vraag ik hem en kijk hem aan. Een grijns verscheind op zijn gezicht en kijkt ons aan " dit meiden is de beste en de duurste dancing van de streek" grijns hij. Ik kijk naar Amber en zie aan haar dat ze het al ziet zitten. We stappen uit de auto en gaan meteen binnen. Het was er groot en ik wist niet waar eerst te kijken. Er waren verhoogde podiums waar danseressen op dansten. Ze waren bijna naakt ze hadden alleen een bikkini aan en hoge hakken. Ik zie hoe Tom zijn ogen er niet kan van afhouden. Vlug bestellen we wat drank en gaan dan naar de dansvloer. Niet te geloven dit was een van de beste dj's ter wereld dat hier stond te draaien. Amber steekt een joint op en meteen neemt Tom die over. Hij neemt een paar trekken en ik zie hem genieten. Hij geeft hem door aan mij en ik neem een paar trekken. Ik voelde me ligt worden in mijn hoofd en genieten van het gevoel. Het voelden zo goed. Ik geef hem door aan Amber en zo gaan we door tot die op is. Tom verdwijnd even van ons en ik en Amber beginen opnieuw te dansen. Als ik Tom terug zie komen heeft hij een fles champagne in zijn handen. " iemand dorst" roep die naar ons en steekt de fles in de lucht.


Reacties (1)

  • Luckey

    Daar gaan ze dan
    Helemaal naar de klote gaan

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen