Foto bij | Adventure | {Zara POV}

❤ Hey Loutjes! ❤
Vandaag al 2 hoofdstukken gepost en ik ben er nog niet klaar mee :'), gekke ik..

❤ Hoofdstuk 5 ❤
Ik stapte op Lucky en wachtte op die slome duikelaars. Terwijl ik mijn handschoenen aandeed keek ik naar Mason. Oh god, wat zag hij er toch goed uit. Zelfs met een paardrijbroek, rijlaarzen en een cap op was hij onweerstaanbaar. Ik keek nog even en toen keek hij om. Ik kreeg gelijk een blos op mijn wangen en keek snel weg. Ik zuchtte en begon Lucky moed in te spreken en te aaien.

Toen de jongens na 2 uur ein-de-lijk op hun knollebeest zaten gingen we op pad. De eigenaar van de stal had mij de kaart gegeven aangezien ik degene met de meeste rijervaring hier was. Ik fronste en bekeek de route goed. Mason kwam naast mij rijden en ik voelde zijn adem zelfs door mijn sjaal heen. ''Ik heb niks met haar,'' zei hij opeens. ''Uh huh,'' antwoorde ik ongeïnteresseerd, nog steeds kijkend naar de route. ''Het is mijn nichtje,'' begon hij weer. Ik knikte en gaf been aan Lucky en zijn begon weer te stappen. Mason probeerde me bij te houden maar toen besloot zijn merrie opeens een hapje gras te gaan eten. Mason kon er niks aandoen en stond uiteindelijk aan de berm met een paard die aan het grazen was. Lachend hielp ik hem en vervolgde we ons avontuur. Ondertussen kwamen we nog wat andere ruiters tegen waarmee we een praatje meegemaakt hadden.

Mason kon best goed rijden, naar mijn mening. Kaj zat nog steeds te struggelen. Ik keek grijnzend naar het galoppeer pad en vroeg aan de jongens of zij wilden. Mason wilde wel maar Kaj draafde hobbelachtig achter ons aan. Netjes paste ik me aan aan het tempo van de galop van Lucky. De galop was geweldig en aan het einde van het pad waren we allebei teleurgesteld. Glimlachend stopten we bij een schattig café genaamd: Café Amour. Geen idee wat het betekende, zal wel weer eten zijn. Mason bestelde een donut en chocolade melk, Kaj bestelde Cappuchino en een cupcake en ik bestelde een Starbucks en een apfelstrudel. ''Ik ga even naar het toilet,'' maar ik werd tegengehouden door de hand van Mason. ''Ik ga wel mee.'' Kaj stak een sigaret op een zwaaide ons uit. ''Byeh Lovebirds!'' Ongemakkelijk liep ik naast Mason.

Nadat ik uit het toilet was gekomen stond Mason er nog steeds. We liepen weer terug maar onderweg pakte Mason opeens mijn arm vast en sleurde me de bezemkast in. De gebeurtenis ging heel snel, opeens voelde ik zijn lippen op de mijne. Het vreemde onderbuikgevoel kwam terug. Soepel stonden we daar in de stinkende bezemkast te zoenen. Ik werd door zijn lichaam bijna platgedrukt tegen de muur. Opeens hoorde ik een afkeurend geluid. Mason en ik draaiden snel om.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen