Anne Wilshere

Ik kon mijn ogen niet geloven. Het was overal op social media! Pierre en mijn zus! Ik sprong uit bed en stormde meteen naar beneden. Nadieh stond net op het punt te vertrekken dus ik was blij dat ik haar nog op tijd te pakken had.
'WHAT THE FUCK, NADIEH?!' riep ik razend. 'You and Pierre kissing?! How could you do this to me?!'
Ik hoorde haar diep zuchten. 'Anne, please, it's not what you think.'
Nors sloeg ik mijn armen over elkaar. 'Okay, explain then.'
'I never wanted to kiss him, you have to believe me! I went clubbing with Sophie and Nikkie and apparently Pierre was there. He approached me, asked us to have a drink over at his table and we thought why not take advantage of his VIP treatment with free champagne? The whole evening I had fun with Sophie and Nikkie and ignored Pierre until I got very tired and was too drunk so he offered me to get me a cab. I thought it was alright. When we went outside, there was paparazzi everywhere and that's when he kissed me,' legde ze in allerijl uit en keek me sneu aan. Ik zag onmiddellijk in haar ogen dat ze de waarheid vertelde.
'Shit, I'm sorry, Nadieh. Why would he do such a thing?! I knew he was an ass but this tops everything! He's not gonna get away with this!'
'I already slapped him very hard,' zei Nadieh en er verscheen even een gemene grijns op haar gezicht.
Ik grijnsde terug en snoof. 'Well, I think he deserves another slap.'

Mijn bloed kookte nog steeds toen ik in mijn auto stapte en naar Pierre's huis reed. Ik wilde hem de huid vol schelden, want hij was écht zwaar over de schreef gegaan! Hoe durfde hij mijn zus zo te behandelen! Ze was samen met Theo! Wat moest hij wel niet denken als hij de foto's te zien zou krijgen zonder de waarheid erachter te kennen?!
Met grote stappen liep ik naar zijn voordeur en belde er meteen drie of vier keer achter elkaar aan. Na een paar minuten deed hij eindelijk open en keek me met een slaapkop aan.
'HOW DO YOU HAVE THE NERVE TO KISS MY SISTER?! She didn't even want it! You're such a piece of shit!' tierde ik.
Mijn geroep deed hem niets, integendeel, hij leunde met een geamuseerde grijns tegen de voordeur aan. 'I knew you would come running to me as soon as you read about it in the papers.'
Met open mond staarde ik hem aan. Ik kon het niet geloven. 'So was that the aim? Is this some sick way to get attention from me?!'
Hij haalde zijn schouders op. 'You know how it is, Anne, we just can't stop hurting each other. You hurt me after getting together with Alexis right after our break-up so now I hurt you back. Let's call it even.'
Wat?! Hij had dus Nadieh opzettelijk gekust om míj te kwetsen?! Wat was er mis met hem?! Ik keek hem furieus aan en merkte toen de blauwe plek in zijn gezicht. Ik grijnsde even binnenin. Nadieh had niet gelogen toen ze zei dat ze hem hard had gemept.
'I assume that's from my sister?' vroeg ik nu een pak kalmer en wees naar zijn kaak. 'You want another one?' Ik was nog niet uitgesproken of ik sloeg zo hard ik kon op zijn wang.

Theo Walcott

Rustig ontbijten zat er duidelijk niet in toen ik me een hoedje schrok van de foto's die over alle social media verspreid waren. Ik kon het niet geloven. Zij en Pierre? Samen op stap en dan nog al zoenend gespot voordat ze een taxi namen? What the actual fuck?! Wat was hier de bedoeling van? Was dit een of andere zielige wraakactie? Gewoon omdat ik niet meer naar Londen kon komen? Ze begreep toch ook wel dat dat niet mijn schuld was!
Ik bekeek de foto's nog eens en draaide toen abrupt mijn tablet om. De beelden zaten nu toch op mijn netvlies gebrand. Zij en Pierre. Ik begreep het alleen niet. Waarom zou ze in de eerste plaats al met hem gaan clubben? Was ze soms vergeten dat hij de ex van haar zus is? Om nog maar te zwijgen dat ze niet bepaald een "clean break-up" hadden gehad. Er klopte iets niet, daar was ik steeds meer van overtuigd toen mijn gezonde verstand het weer overnam. Foto's konden gemakkelijk een vertekend beeld geven en iedereen wist dat paparazzi alleen toonden wat hun goed uitkwam, dus wat was er werkelijk gebeurd?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen