Pov Yasmine

Het feestje was goed omgang en met het uur werden we zatter. En Tom tja hij flirten zowel met mij als met Amber. Ik ben heerlijk aan het dansen op de muziek in voel me licht in mijn hoofd. Ik merk dat Amber der ook van geniet. " Ik ga even naar de wc" roep ik in der oor en ze knikt. Ik loop door de mensen heen en zoek mij een weg naar de wc's. Mijn ogen blijven plots staren naar een bekend gezicht die wat verder op staat. Het was Sean... Hij was gestoord en moorzuchtig. En ja ik moest hem nog geld. Hij staart naar mijn richting maar keek hij naar mij wand er waren zoveel mensen rond me. Mijn hard gaat tekeer en ik verstijf helemaal. Ik haal diep adem en draai me dan om opweg naar de wc's. Eindelijk na veel geduw en getrek was ik er en deed mijn ding. Ik was nog snel mijn handen en bekijk me in de spiegel. Mijn make up een haar zaten nog goed maar man mijn ogen waren vuur rood van de drug's. Ik glimlach naar me zelf en ga weer de zaal in waar ik weer de muziek in mijn oren hoor. Mijn hard staat stil als ik Sean zie staan en weer kijkt die in mijn richting. Ow man wat moet ik doen? , wat gaat hij doen? Zo normaal mogelijk zonder hem maar één blik te gunnen loop ik lang hem. Ik voel hoe die me aankijkt en ik krijger koude rillingen van. Als ik van hem weg stap voel ik hou die me volgt. Ik kijk niet achter me en zie Amber en Tom staan. Ik stap wat rapper en ga recht op Tom en Amber af. In mijn ooghoek zie ik hoe Sean me nog steeds volgt. Amber omhelsd me en danst dan weer verder. Vlug kijk ik achter me en zie Sean niet meer. Maar is weet dat die hier binnen is.
Tom komt voor me staan met een grote smile op zijn gezicht en haalt een zakje uit zijn broekzak. Het waren pillen , xtc pillen. Ik had die wel al eens genomen en dat ws zo een fijn gevoel. Zonder aarzelen neem ik er een en slik ze door. Amber weigerde maar dat wist ik dat soort drugs deed ze niet.

Tom neemt er ook een en we dansen weer door. We waren een half uur verder en we waren nu zo dronken. Ik voelde me niet al te best en baan me een weg naar buiten. Ik voelde me draaien en mijn zicht was zo slecht. Die pil is aan het werken maar dit is de eerste keer dat ik me er zo slecht bij voel. Buiten zet ik me neer op de grond en steek een sigaret op. De grond rond me draaide en de mensen dat langs loopte maakte rare bewegingen. Naja in mijn ogen dan. Ik kijk op mijn gsm en zie dat ik een gemiste oproep had van Bill. Ow ja ik had hem beloofd dat ik om drie uur thuis zou zijn. En het is nu bijna 5 uur in de morgen. Ik staar heel lang naar mijn scherm en zie er van alles en nog wat op verschijnen maar dat komt door dat ik begin te hallucineren door de xtc. Maar ik voelde mezelf zo slap. Ik leg mijn gsm naast me en ga op mijn knieén zitten en voel dat ik over mijn nek ga gaan. En ja daar komt het al. Al mijn kots komt voor me neer. Bah dat was zo een vies gevoel. Moeizaam zet ik me wat verder maar mijn benen werken hellemaal niet mee. wazig hoor ik iemand mijn naam roepen maar ik ben te ver weg om te antwoorden. Ik antwoord in mijn hoofd maar uit mijn mond krijg ik geen woord. Tom knielt voor me neer en zie hem bezorgd kijken. " We moeten naar een dokter" hoor ik Amber zegen tegen Tom die meteen boos word " weet je wel hoeveel drugs ze niet op heeft " zegt hij en voel dan hoe ik opgetild word.
Ik word op de achter bank gelegd en voel dan de auto vertrekken.

Reacties (1)

  • Luckey

    Daarom os drugs en alcohol niet goed voor je

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen