Foto bij Chapitre 11.

"Dat was zo gaaf!" Molly's ogen schitterden blij zodra de poorten zich achter ons sloten. Ik gooide lachend mijn lange blonde Rapunzel vlecht over mijn schouder en keek haar aan. Na een week van klaarstomen voor het echte werk was het meelopen in de parade echt geweldig. We waren nog geen vier dagen echt aan het werk, maar alles wat we deden was ontzettend indrukwekkend. Alle ervaringen die Disney op ons afgooide verbaasde me nog steeds. De fotomomenten waren net als het meelopen in de parade heel erg gaaf. Je werd op een bepaald tijdstip op een bepaalde plek in het park gezet en hier mochten dan bezoekers met je op de foto. Ik had al gemerkt dat kinderen hier helemaal wild door werden. Alle meisjes wilden het liefst met alle prinsessen op de foto, en het aantal kleine Rapunzeltjes die ik was tegen gekomen kon ik nu al niet meer op twee handen tellen.
"Gaaf was het zeker. Maar wat is dit pak ontzettend warm." Thomas sloeg zijn arm om Molly's middel.
"Kiekeboe." Puck kwam naast me staan.
"Hay Puckie," ze grinnikte.
"Hoe is het met onze Rapunzel?" ik zuchtte en schudde mijn hoofd.
"Hoe is het mogelijk om binnen anderhalve week verliefd te worden op elkaar?" Puck keek naar Thomas en Molly, die meer bezig waren met elkaar dan met wat er om hen heen gebeurde. Belle en het Beest waren echt verliefd. Het was wel schattig, maar zo ontzettend vermoeiend. Waar Molly was, was Thomas en waar Thomas was, was Molly. Lorenzo, mijn Italiaanse Flynn Rider, was een schatje maar hij had een vriendin in Italië. En ik was ook totaal niet in hem geïnteresseerd. De enige jongen van onze nieuwe en jonge groep die ik echt wel leuk vond was Mylan, een van de Fransen. Hij speelde Prins Philipe. We hadden elkaar allemaal tijdens de eerste week goed leren kennen. Ik dacht terug aan het moment dat we de hotelkamers binnenkwamen en zagen welke rol we hadden.

"Ik vind het zo spannend." Puck stuiterde op en neer in de lift. Ik hoopte maar dat ze niet zo hard heen en weer zou springen dat we vast zouden komen te zitten. Wat een grap zou dat zijn. Eerste dag in Disney, en meteen in de lift vast komen te zitten. Gelukkig hoefden we maar twee verdiepingen omhoog. Terwijl Puck door de gang heen rende richting de kamer liep ik met Zita en Joanne wat langzamer achter haar aan.
"Schiet nou op Grace! Ik ben zo benieuwd." Puck stond al voor de deur.
"Zien we elkaar in de lobby als we ons hebben opgefrist?" Zita keek ons aan, terwijl Joanne al doorliep naar hun kamerdeur. Molly en April hadden de tweede lift genomen en stonden nog te wachten toen wij al naar boven gingen. Ik knikte naar Zita en stak toen de sleutel in de deur. Voorzichtig zwaaide ik de deur open, en de meest mooie kamer ooit kwam tevoorschijn.
"Oh. My. God. Dit is echt prachtig." Puck stond naast me in de deuropening. Beide konden we niet heel veel meer zeggen dan dat. Toen pakte ze opeens mijn arm.
"Kijk naar die bordjes op de kussens." we liepen beide de kamer in en keken naar de twee bordjes.


Grace
Rapunzel

Puck
Doornroosje

"Wauw! Ik ben Doornroosje !" Puck sprong op en neer door de kamer. Ik ging rustig op het bed zitten en keek uit het raam.
"Puckie, kijk! We kijken uit op het park!" Puck stormde naar het raam en drukte haar neus er tegenaan. Toen wierp ze een blik op de klok.
"We hebben bijna anderhalf uur de tijd. Wil jij eerst douchen of zal ik eerst gaan?" Puck keek me aan.
"Ga jij maar eerst, ik ga even kijken of ik contact kan krijgen met thuis" Puck knikte.


We hadden er een ontzettend drukke week op zitten met alle oefeningen die we moesten doen maar om nu mee te mogen doen en echt de rol in ons op te mogen nemen was echt een prachtig cadeau. Het voelde eigenlijk niet eens als werk, het was gewoon superleuk.
"Gaan jullie mee omkleden?" Zita kwam naast me staan, met Jessie haar hoofd nog onder haar arm.
"Ja, laten we dat doen. Waar is onze Alice gebleven dan?" Joanne had de rol van Alice gekregen. April was een prachtige Wendy en had samen met Emilio, die Peter Pan speelde, de grootste lol tijdens de parades. De kinderen waren dol op hen, vooral omdat ze continu met elkaar aan het kloten waren.
"We zijn hier. Waar zijn Jut en Jul?" April stond naast ons en keek om zich heen om te kijken waar Molly en Thomas gebleven waren. Ik haalde mijn schouders op.
"Oh wat is het warm." Olivier kwam naast ons staan. Hij speelde af en toe de rol van Timon, maar was vandaag gekleed geweest als Mowgli. Joseph was Kristoff van Frozen, maar ook de enige die in het laatste deel van de parade meedeed, en als laatste hadden we Finn, die met volle trots de prins van Assepoester was. De laatste kwam toevallig net aangelopen
"Geen idee, maar zullen we ze gewoon laten en gaan eten? Mijn maag rommelt al sinds we begonnen zijn." iedereen schoot in de lach en we liepen samen richting de plek waar we ons konden omkleden en opfrissen. Glimlachend liep ik achter de groep aan. Disneyprinses zijn was echt nog mooier dan ik me kon voorstellen.

Reacties (1)

 • HarrysWife

  aaaaaahhh!
  Wat fijn dat ze het zo leuk vind!
  Ben benieuwd wat je er verder van gaat maken Lot!
  'xxx

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen