Pov Tom


Amber en ik liepen de dancing uit om te gaan roken. En waar Yasmine zat ik had geen idee. Ik steek mijn sigaret op en kijk naar de donkere lucht. In de verte zie ik de eerste zone stralen doorkomen. " Tooom ! " roept Amber heel hard naar me en ik draai me om naar der en zie der lopen naar een meisje op de grond. Ik schrik als ik zie dat het Yasmine is. Ik zetten haar rechter en keek der aan. Haar ogen waren open en kijken me aan. Maar het lijkt alsof ze door me heen kijkt. Ik til haar op en breng haar naar de auto. Ik leg haar op de achterbank en laat haar liggen wand ze had blijkbaar de kracht niet meer om recht op te zitten.
Amber komt naast me zitten en ik start de auto. Het is de helle rit stil tot ik het vieze geluid hoor. Ik stop en open de achterdeur en ja het was al te laat. Heel mijn auto zat onder de kots. " breng haar naar het ziekenhuis" roept Amber pist naar me. " en wat ga je hun zeggen als ze zien dat ze drugs in haar bloed heeft" roep ik boos naar de. Hier sta ik dan aan de rand van de weg met mijn handen in het haar.
Amber was helemaal aan het flippen. " komaan stap in we gaan naar huis" zeg ik der en ze knikt en neemt weer plaats in de auto. Ik kijk nog eens naar Yasmine en sluit de deur en ga weer achter het stuur zitten. Zo voorzichtig mogelijk rijd ik naar huis in de hoop dat we heel thuis komen. Wand ik had zelf ook wel al wat op. " die twee gasten gaan zo hard flippen" zegt Amber en aan haar stem kan ik horen dat ze in paniek is.
" die slapen nu al" zeg ik stil met de hoop dat het ook zo is. Ik kijk in mijn spiegel en zie dat Yasmine rustig is.
Zo stil mogelijk parkeer ik me op de oprit van het huis en gelukkig zie ik geen licht binnen branden.


We stappen uit de auto en zo stil mogelijk hallen we Yasmine ook uit de auto. Ik en Amber ondersteunen haar en gaan heel stil naar binnen. Mijn hard staat stil als ik licht in de keuken zie branden. " de afspraak was toch..." hoor ik Bill boos zeggen maar hij stopt zijn zin als hij ons ziet. " wat is er gebeurd " roept Bill boos naar ons. Ik krijg geen woord door mijn keel en zie hoe Bill woedend word. " leg haar neer op de bank" zegt hij boos en zonder aarzelen leggen we Yasmine voorzichtig neer. Andy komt de trap af en kijkt ons met grote ogen aan. " wat is hier gebeurt " zegt hij verbaast en komt dichter naar me toe " als hier drugs mee gemoeid zijn maak ik u af" sist hij heel giftig en gaat dan naar Yasmine.
Hij hurkt voor haar neer en bekijkt haar goed. " Tom ga je nog zeggen wat er gebeurd is" roept Bill boos naar me. Ik slik en raap mijn moet bij elkaar " Tom gaf haar xtc " roept Amber uit. Ik kijk der giftig aan en Bill kijkt me boos aan " en hoeveel " vraagt Bill me
" dat weet ik niet de had ook al een paar joint's gedaan met Amber" roep ik naar hem en kijk naar Amber " what dit is niet mijn fout" roept ze uit.
Opeens zonder dat ik het verwacht krijg ik een harde vuist op mijn gezicht en val naar achter tegen de deur aan
" Dit is voor alles wat je Yasmine al hebt aangedaan" roept Andy giftig naar me en staat klaar me weer een vuist te geven maar Bill trekt hem terug. Ik voel dat mijn neus bloed en kijk boos naar Andy
" dit was ook niet wat ik wou" roep ik boos naar hem. Hij geeft me een nep lach en stapt weer op me af " je had je verstand er moeten bij houden" roept hij gevolgd door een harde vuist in mijn maag. " genoeg" roep ik naar hem en wil hem een vuist geven maar ben te dronken om hem te raken. " Amber ik wil dat je vanavond nog vertrek pak je spullen en ik bel wel een taxi" zegt Bill op een kalme manier. Amber wilt nog wat zeggen maar ik neem der bij de pols en fluister zacht in haar oor " doe nu maar ". Ze knikt en vertrekt naar boven.

Reacties (1)

  • Luckey

    Eigen schuld Tom!
    Geen medelijden!

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen