Foto bij O47

De avond was weer gezellig en de alcohol vloeide rijkelijk. We waren net bij mij thuis vertrokken en waren nu onderweg naar de club in een taxi. Het was eigenlijk een soort mini busje waar we mooi allemaal in pasten. Ik zat tussen Sophia en Harper achteraan dom te giechelen over Aiden die perrongeluk 'mevrouw' zei tegen de man die ons busje bestuurt. Nora is tegen mijn zin mee en zit nog meer tegen mijn zin naast Harry. Hij lijkt het helemaal niet erg te vinden dat ze naast hem zit. Zijn schouders zijn ontspannen terwijl hij reageert op iets dat ze zegt. Gelukkig zijn we al snel bij de club. We zeggen Serge allemaal dag en lopen dan de dreunende bassen tegemoet. Harry loopt meteen door samen met Jayden naar de bar om drank terwijl de rest van ons een plekje zoeken op het midden van de dansvloer. Ik laat mijn heupen zachtjes wiegen en lach en dans intussen wat met Harper, Aiden en Sophia. Nora staat wat verveeld op haar gsm te tikken en Alex staat samen met een jongen te schreeuwen over voetbal.De jongen kijkt me na enkele seconden en zend me een knipoog. Ik lach een beetje ongemakkelijk terug. Hij is zeker niet lelijk. Zijn donkerblonde haar zit in een wilde kuif naar achter en zijn donkere ogen kijken me nog steeds aan. Net op dat moment komt Harry en houdt hij een drankje voor mijn neus. Hij kijkt de jongen kort aan en slaat dan een arm om mijn middel. Zijn lippen brengt hij naar mijn oor. Zijn lippen strijken voorzichtig langs mijn oor.
"Het is Bellini goed?"
"Lekker." Verrukt lik ik even langs mijn lippen. Harry slaat een goedkeurend geluidje en kijkt dan de jongen weer aan waarna hij Alex een gin tonic aangeeft. Zijn arm laat hij, tot mijn teleurstelling, van mijn middel glijden. Hij neemt een flinke slok van zijn drankje en kijkt mij dan opnieuw aan. De muziek veranderd intussen in een trager nummer. Overal in de club grijpen vrienden elkaar melig vast en schreeuwen mee met de muziek. Jayden heeft zijn armen rond Harper haar middel geslagen en fluistert iets in haar oor waardoor ze zachtjes giechelt Aiden en Sophia hebben hun armen in elkaar gehaakt en schreeuwen mee met de muziek. Sophia kijkt even van mij naar Harry en terug. Ze knipoogt even waarna ze Nora vastgrijpt in hun greep. Net op het moment dat Nora Harry zijn arm wou vastnemen. Woedend kijkt ze het tweetal aan. Harry zet een klein stapje naar voor en laat zijn ene arm opnieuw rond mijn middel glijden. Zijn gezicht breng hij naar mijn gezicht en hij drukt een zacht kusje in mijn nek. Zijn krullen kriebelen tegen mijn wang en ik laat mijn linkerhand in zijn nek rusten. Voorzichtig zet ik mijn hand in zijn onderste krullen. Hij gromt even en laat zijn voorhoofd tegen het mijn rusten.
"Ik wil je zo graag kussen nu." Zijn warme adem, vermengd met de geur van alcohol. blaast in mijn gezicht en ik bijt op mijn lip.
"Doe het dan." Fluister ik bijna. Even bedenk ik me dat hij dat waarschijnlijk niet gehoord heeft, maar hij breng zijn gezicht dichter naar mijn gezicht en drukt zijn lippen zacht en kort op de mijne. Hij gaat dan wat achteruit maar laat me niet los. Hij blijft me aankijken en glimlacht even. Sophia, Harper en Aiden beginnen luid te joelen en ik rol even met mijn ogen waarna ik kort lach. Ik voel me echt goed. Ik ben geen geheim meer. Harry drukt zijn lichaam weer tegen me aan en drukt zijn lippen opnieuw op de mijne. Dwingender deze keer. Ik laat mijn ogen dichtvallen en geniet van het moment. Het vuur in mijn buik ontploft en verspreid zich over mijn volledige lichaam. Veel te snel laat hij me opnieuw los. Alex en de jongen kijken ons beide aan. De jongen heeft een lichte grijns op zijn gezicht staan en Alex kijkt ons met samengeknepen ogen aan. Ik trek me er niet veel van aan en kijk dan naar Jayden en Harper die het veel te druk hebben met elkaar. Aiden en Sophia zijn net achter drank en Nora kijkt me aan alsof ze me wil vermoorden. Ze zet enkele stappen naar Harry en trekt aan zijn arm waardoor hij me loslaat. Vragend kijkt hij haar aan.
"Ik wil met je dansen." Pruilt ze. Fronsend kijk ik haar aan. Meent ze dit? Harry fronst ook zijn wenkbrauwen.
"Nora. ik zou nu eigenlijk liever met Liv dansen." Ze knijpt haar ogen nu nog meer samen en loopt dan uiteindelijk kwaad weg. Ze grijpt een jongen vast in het langslopen en sleept hem met haar mee. Harry grijpt me opnieuw vast en trekt me naar hem toe. Schuldig kijkt hij me aan. Ik breng even mijn vingers naar zijn mondhoeken en duw zijn mondhoeken omhoog.
"Beter." Ik glimlach even. "Je bent veel mooier als je lacht." Hij snuift kort en lacht dan uiteindelijk zijn witte tanden bloot. Hij draait me intussen om in zijn armen waardoor ik nu met mijn rug tegen zijn borstkas sta. We wiegen beide op de muziek.Hij drukt een kus in mijn nek.
"Blijf je bij me deze nacht?" Vraagt hij dan voorzichtig. "Ik bedoel. Blijf je bij me slapen?" Ik draai me opnieuw om in zijn armen en kijk hem aan. Zacht druk ik een kus op zijn mond.

Reacties (3)

 • JoTOMLINSON

  pfff dit verhaal is alles, zo fantastisch mooi!

  2 jaar geleden
 • LarryNiam

  Cuties<3

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Naaah zoo cutee en later Nora... XD

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen