Foto bij I'M BACK - UITLEG

Lieve, lieve mensen.

Allereerst wil ik mijn excuses maken voor het feit dat ik 3 jaar lang niets geschreven heb. Dat is een eeuwigheid, dat weet ik. Er is echter zoveel gebeurd in de afgelopen tijd in mijn leven. Ik ben bijna klaar met mijn opleiding (laatste jaartje), ben begonnen met een nieuwe baan (YES!) en heb ook in mijn privé veel ups en downs gehad.
Bijna 2 jaar geleden raakte ik zwanger van mijn zoontje, waarna mijn vriend het leger in moest (dienstplicht) en alles even heel chaotisch werd. School, werk, alles liep even door elkaar en ik had weinig tijd en energie om echt dingen te ondernemen. Toen mijn zoontje een half jaar was, kreeg mijn vriend een ernstig auto ongeluk en hield hierbij een gebroken rug over. Een verlamming aan zijn benen was het gevolg. Tot op heden is hij aan het revalideren, en omdat hij dit in het buitenland doet (zijn land van herkomst), zien wij elkaar weinig.

Echter begint alles nu weer een beetje een plekje te krijgen; zoals ik al zei ben ik nu bijna klaar met school, ik heb meer bewegingsruimte met mijn zoontje en met mijn vriend lijken dingen ook wat beter te gaan. Natuurlijk zijn er onwijs drukke dagen bij, maar ik heb veel meer ruimte om andere dingen te doen. Zoals schrijven bijvoorbeeld!

En laat ik je zeggen dat ik dat echt onwijs gemist heb! Het schrijven is altijd onderdeel van mij geweest als persoon en ik zou me ook niet voor kunnen stellen dat ik het nooit weer zou doen. Vandaar dat ik ook heel blij ben dat ik weer wat tijd heb om dit op te pakken!

Mochten jullie nog geïnteresseerd zijn in mijn schrijfsels, dan zie ik jullie natuurlijk heel graag terug.

(Ik ben ook bezig met het schrijven van een officieel boek en hoop die misschien over enige tijd uit te kunnen brengen. AAH!)

Hele dikke kus, en onwijs veel liefde voor jullie,

Stencer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen