De grote, brede gestalte die op een rots gehesen zat, keek gelijk op bij binnenkomst en onze blikken kruisten elkaar onvermijdelijk. Mijn hart sloeg een slag over en even was ik bang om te vergeten hoe ik moest zwemmen. Fuck, fuck, fuck. Waarom nu?!
Ik probeerde gelijk mijn blik af te wenden en weer rechts omkeert te maken, maar ik kon het niet. Daarentegen bleef ik alleen maar op mijn plek zwemmen, stom voor me uit starend. Ik kreeg geen woord over mijn lippen en durfde te wedden dat ik er niet bijster snugger uitzag op dit moment.
'Ook hallo,' mompelde de jongen terug, ietwat binnensmonds. 'Ik ga wel.' Hij liet zich in het water zakken en maakte aanstalten om weg te zwemmen. Ik daarentegen wist plotseling weer hoe ik moest spreken.
'Wat gebeurde er nou gisteren?' Voor ik het in de gaten had, was het er al uitgefloept. Wat er ineens met mij gebeurd was, wist ik niet. Normaal gesproken had ik waarschijnlijk mijn mond gehouden, het sociaal ongemakkelijke kuiken dat ik altijd was. Maar vandaag niet. Nee, vandaag moest ik de wijsneus uithangen. Wat bezielde mij?
De ogen van de jongen verraadden dat hij voor een fractie van een seconde terugdacht aan de gebeurtenis van gisteren. Zijn prachtige donkere ogen begonnen te twinkelen en een kleine glimlach drukte zijn mondhoeken subtiel omhoog. Ik kon het niet tegenhouden en begon zelf ook mijn herinneringen aan gisteren op te halen. Waarom deed het zoveel met mij? En waarom voelde ik me überhaupt zo aangetrokken tot deze jongen?
Een hele zwerm tintelingen golfde door mijn lichaam, en ik vervloekte mezelf toen ik voelde hoe mijn mondhoeken eveneens omhoog kropen. Was hij al die tijd al zo dichtbij?
Ik voelde zijn adem langs mijn gezicht strijken en even vergat ik zelf hoe ademen ook al weer werkte. Kolere, wat was die jongen knap. En sterker nog; wat was hij ineens verschrikkelijk dichtbij. Tegen beter weten in riep mijn verlangen dat ik me boven op hem moest werpen, maar mijn lichaam verstijfde. Ik kon alleen maar in zijn donkere ogen kijken.
De glimlach van de jongen werd nog breder en zijn gloeiende hand gleed in mijn nek.
'Dit gebeurde er gisteren,' grijnsde hij, waarna hij mij dichter naar zich toe trok en zijn prachtige lippen volledig op de mijne duwde. Onze lippen smolten samen alsof ze voor elkaar gemaakt waren. Hoewel ik mezelf vanochtend nog voor gek had verklaard dat ik überhaupt één keer seks met deze jongen had gehad, een jongen die ik nota bene helemaal niet kende, voelde ik nu niets anders dan verlangen. Ik wilde hem. Keer op keer. En hij mij ook, zoveel was duidelijk.
Het puntje van zijn tong gleed langs mijn lippen en gewillig opende ik mijn mond. Ik wist nu al dat ik vanavond weer spijt zou hebben, maar op dit moment kon ik niet anders dan toegeven aan mijn eigen driften. Een kreun glipte tussen zijn lippen door, waarna hij zijn handen via mijn zij naar mijn heupen liet glijden. Met een snelle beweging tilde hij me uit het water en zette me op de koude, vochtige rots die in het midden van de grot stond. Het materiaal voelde koud onder mijn billen, maar de warmte die zich door de aanrakingen van de jongen door mijn lichaam verspreidde, zorgde ervoor dat ik niets van de kou mee kreeg.
De sterke, grote handen van de jongen gleden van mijn heupen naar mijn billen en gleden mijn bikini broekje in. Hij kneep ferm in mijn billen, precies genoeg om mij te doen kreunen tegen zijn lippen. Ik wilde hem, daar bestond geen twijfel meer over. Ik wilde hem nu.
Ik beet gewillig op zijn onderlip, liet mijn vingers zich vasthaken in zijn haren. Met een vluchtige beweging hees hij zichzelf eveneens op de rots, waardoor zijn enorme, gespierde lichaam boven dat van mij kwam te zweven. Hij was intimiderend groot, maar dat was tegelijkertijd zo aantrekkelijk. Hij had iets van dominantie over zich, en eerlijk gezegd vond ik dat heerlijk. Door de omvang van zijn lichaam kon ik nu geen kant meer op en dat was ook precies wat ik wilde.
Zijn gloeiende handen gleden over mijn bikinitopje en zijn vingertoppen knepen zachtjes in mijn borsten. We kreunden, vrijwel tegelijkertijd, en ik besefte me dat ik op dit moment minder geduld had dan hij.
Mijn handen gleden zonder te twijfelen naar zijn zwemshort en met een ruk trok ik deze naar beneden. Mijn vingers dansten gelijk over zijn stijve lid en ik voelde dat hij onder mijn aanraking des te harder werd. Hoewel ik normaal een liefhebber van voorspel was, had ik nu geen zin aan die poespas. Ik wilde hem. Nu meteen.
Ik wurmde mijn bikinislip naar beneden en drukte mijn onderlichaam tegen dat van hem aan. Hij grinnikte; een onwijs erotisch geluid, en drukte mijn benen ferm uit elkaar. Mijn adem stokte in mijn keel toen hij hard bij me naar binnen stootte en genietend sloot ik mijn ogen, mijn nagels diep in de huid van zijn rug borend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen