De randen van de steen sneden lichtjes in mijn rug, maar op dit moment deerde het me niet. Ik was er niet zo mee bezig, omdat ik volledig op ging in het moment. De jongen stootte nog een beetje dieper in me, steeds een tikkeltje sneller. Onze ademhalingen waren gejaagd en onbevangen. Onze lichamen bewogen ritmisch met elkaar, geen seconde afgeleid door de buitenwereld.
Ergens was het zelfs een beetje spannend; het idee dat er om ons heen mensen aan het zwemmen waren en dat die mensen helemaal niets in de gaten hadden. Een glimlach speelde rond mijn lippen en toen de jongen mijn benen omhoog duwde waardoor mijn knieën tegen zijn borst kwamen, gleed een kreun tussen mijn lippen door. Zijn lid vulde me volledig en elke stoot benam me even de adem. Zijn huid gloeide tegen de mijne, wat het moment des te heter maakte voor mij.
'O,' een genietende zucht gleed tussen mijn lippen door, terwijl de spanning zich in mijn onderbuik aan het opbouwen was. De jongen pakte met één hand mijn polsen vast en duwde deze boven mijn hoofd. Zijn greep was strak, ferm. Zijn gezicht liet niets dan erotiek en dominantie zien. Zijn ogen glommen ondeugend, een dubbelzinnige glimlach speelde rond zijn lippen. Zijn ademhaling werd steeds gejaagder, zijn stoten sneller en dieper. Ineens liet hij mijn polsen los, pakte met een ruk mijn billen vast en kneep er ferm in. De combinatie van een lichte pijn door het knijpen en genot van het stoten zorgde ervoor dat ik mijn hoogtepunt bereikte en trillend van extase liet ik me helemaal gaan.
'Fuck,' gromde de jongen, waarna hij nog een laatste keer stootte en zich toen ook helemaal liet gaan Zijn stem was diep, en bijna dierlijk. Elke lekker klonk onwijs opwindend uit zijn mond.Onze blikken waren geen moment losgemaakt, en ook nu keek hij diep in mijn ogen. Dezelfde, ondeugende glimlach als daarnet speelde nog rond zijn lippen en met zijn vingertoppen streek hij langs mijn wang. Ik bestudeerde zijn gezicht; zijn scherpe kaaklijn, zijn prachtige donkere ogen en zijn prachtige volle lippen. Hij duwde zichzelf vervolgens omhoog, waardoor hij uit me gleed en trok zijn zwemshort over zijn heupen.
Ik raapte mezelf bij elkaar, mijn hart nog tegen mijn ribben bonzend en mijn billen gloeiend. Langzaam aan ging ik rechtzitten en trok vervolgens ook mijn bikinibroekje op. De jongen had zichzelf weer in het water laten glijden en haalde een hand door zijn warrige haren.
'Je kan maar beter terug gaan naar je vriendin,' sprak hij ineens. 'Anders heeft ze misschien in de gaten dat je weg was.'
Zijn woorden waren kordaat en totaal onverwacht. Ik knikte een beetje overweldigd, trok mijn topje goed en liet mezelf ook in het water glijden. Het voelde heerlijk fris tegen mijn nog steeds gloeiende lichaam en ik genoot van elke koude druppel.
'Hoe -' Ik zuchtte en voelde mijn hart bonzen. 'Hoe heet je eigenlijk?'
Abrupt stopte de jongen met zwemmen en keek over zijn schouder, waardoor onze blikken voor de zoveelste keer kruisten. Er hing een bepaalde aantrekkingskracht tussen ons, één die ik niet gelijk kon verklaren. Deze jongen had iets.
'Paul,' was zijn simpele antwoord. Zijn mondhoeken drukten ietsjes omhoog en voor een seconde zag ik zijn ogen weer twinkelen. 'Ik heet Paul.'
Paul. Ik liet de naam een aantal keren door mijn hoofd gaan, alsof ik probeerde het precies en veilig op te slaan in mijn geheugen.
'Mijn naam is - ' Nog voordat ik mijn zin kon afmaken, was de jongen al weg. Er was geen spoor meer van hem te bekennen en als ik niet beter had geweten, had ik bijna gedacht dat hij hier nooit geweest was.
'Jij ook bedankt,' mompelde ik vervolgens in mezelf, waarna ik even kopje onder ging en vervolgens terug zwom richting het strand. Voor mijn gevoel duurde het een eeuwigheid om weer aan land te komen, en ik zuchtte opgelucht toen ik zag dat Celeste nog steeds op haar handdoek lag.
Toen ik naast haar neer plofte, deed ze haar zonnebril een stukje omhoog en trok haar wenkbrauwen op.
'Ik ben een stukje wezen zwemmen,' verduidelijkte ik, proberend te voorkomen dat ik zou gaan blozen. Ik wilde niet dat ze ook maar enig vermoeden had, want Celeste zou het nooit meer loslaten als ze het één keer wist.
Ze knikte, haalde haar schouders op en ging vervolgens rechtzitten.
'Wat een onwijs saaie dag hier,' verzuchtte ze, terwijl ze haar lange haren over haar schouder gooide. 'Het enige leuke wat ik vandaag hier heb gezien, zijn die lekkere stukken die zo mallotig aan het doen zijn in het water.'
'Hè?' vroeg ik. Celeste wees vooruit, precies doelend op de groep jongeren die we eerder gezien hadden. Ze waren dichterbij dan eerst en pas nu zag ik Paul daar ook tussen staan. Paul. Paul. Paul.
'Ja, die zijn echt super knap. Ik zou er één doen,' lachte ze vervolgens.Ik lachte een beetje sullig terug en probeerde zo rustig mogelijk te blijven.
'Ik zou het jou ook gunnen, maar jij bent helaas veel te verlegen,' dacht ze vervolgens hardop, waarna een lachsalvo volgde en ze een kus op mijn wang drukte. 'Maar ik hou wel van je hoor.'
Meid, je moest eens weten.

Reacties (1)

  • NicoleStyles

    Hahah die laatste zin. Geniaal

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen