Pov Yasmine


We zijn nu een week later. Een week zonder drugs... De eerste week is het ergste zeggen ze. En ja dat is ook zo. Mijn verlangen naar drugs is groot. Ik word er gek van. Mijn helle lichaam beeft. Tom werd bij me uit de buurt gehouden en Andy verloor me niet uit het oog. Hier zat ik dan aan tafel met een bord voor me. Ik heb wel honger maar ik voel me niet goed. Ik voel me zo slecht door dat ik naar drugs verlang. Tom komt de keuken binnen en meteen kijken Bill en Andy op. Hun ogen volgen Tom tot dat hij aan tafel komt zitten. Het is nu akelig stil. Ik heb zelf de kracht niet om naar Tom te kijken. Starend naar mijn bord hoor ik door de stilte de ademhaling van Tom die naast me zit. Ik probeer met veel moeite van mijn bord te eten. Elke hap die door mijn keel gaat voelt aan alsof ik ga kotsen.
Uiteindelijk stop ik er mee en schuif mijn bord van me weg. Andy kijkt me aan en ik kijk hem aan door mijn haren heen die voor mijn ogen zaten.
Ik sta op en meteen kijken de jongens me aan. Zonder maar één woord te zeggen verlaat ik de keuken en loop naar mijn kamer toe. Ik sluit de deur achter me dicht en ga in foetus houding liggen op bed. Diep begin ik na te denken. Nu zonder de drugs ben ik zo hulpeloos. Ik kan niet meer roepen, Ik kan niet meer voor me zelf opkomen, Ik heb helemaal geen energie meer...Wat gebeurt er met me?
Ik staar door het venster en voel de warme stralen van de zon op mijn gezicht. Achter me hoor ik de deur opengaan. Niet veel later komt er iemand naast me zitten. Ik zet me recht en zie dat het Andy is. Met een warme glimlach kijkt hij me aan maar in zijn ogen zie ik dat hij bezorgt is.


" Hoe voel je je " vraagt hij me. Ik hef mijn schouders op en staar weer door het raam. " Hoe is het toch ooit ver gekomen" vraagt hij me. Zijn stem is zo zacht en zo lief. Ik kijk hem aan en zucht " Wil het daar niet over hebben" fluister ik stil. Over mijn verleden heb ik het nog nooit met iemand over gehad. Het is gewoon te zwaar om het over mijn lippen te krijgen. " Yas je kan het me zeggen" fluistert hij stil en legt zijn hand op mijn rug. Zijn aanraking voelden goed. Het voelde veilig... Alsof ik hem al jaren ken. Maar ik had nog nooit iemand in mijn leven vertrouwd. " Yas ? " vraag hij me. Ik slik en kijk hem aan. Als ik het hem vertel zou die het voor zich kunnen houden? " Yasmine je moet het me zeggen alleen zo kan ik je helpen " zegt hij op een rustige toon. Ik slik en knik dan naar hem. " Oke " knik ik en lik over mijn lippen en zucht luid. " Mijn hele leven is een hell " begin ik en voel meteen de tranen in mijn ogen als ik er aan terug denk.
" toen mijn ouders uit elkaar gingen kreeg mijn moeder een nieuwe vriend. In het begin was alles normaal... Maar na een paar maanden begon hij me aan te raken... Ik was 12 jaar" slik ik en pink een traan weg. Andy kijkt me geschrokken aan
" Hij ging steets verder tot hij me verkrachte... Soms meerdere keren per dag" Vertel ik verder en durf nu Andy niet meer aan te kijken en ik ga verder met mijn verhaal. " Mijn moeder geloofde me niet. Ze zei dat ik een hoer was ! Op mijn 14de moest ik voor hem drugs dealen. Mijn Moeder wist van niks niemand wist er van. Op die manier leerde ik de foute mensen kennen en begon ik zelf drugs te nemen. Op een dag werd hij opgepakt door de politie. Een jaar later stierf hij in het gevang. Ik heb nadien een lange relatie gehand met Sean. We hadden fun, Namen drugs , Gingen uit, Soms stelden we in winkels. Achteraf kwam ik te weten dat hij de zoon was van de man die me jaren verkrachten. De ex's vriend van mijn moeder ! Ik heb hem gedupt en ging met mijn leven verder" Ik slik en laat mijn tranen komen. Andy kijkt me geschrokken aan
" meisje toch " sust hij me en slaat zijn arme rond me. Ik huil het nu letterlijk uit. Iets wat ik in jaren niet meer gedaan had. Mijn hard was van steen... En nu... Nu voel ik me zo kwetsbaar. " Ik heb mijn leven vergooid" huil ik zacht. " Zelf mijn studies heb ik niet afgemaakt" huil ik en kijk Andy aan. " Alles komt goed" sust hij me " als je helemaal afgekickt zijt word alles beter" fluistert hij zacht en glimlacht lief naar me.
Onzeker knik ik naar hem. Ik weet gewoon dat mijn leven weer gaat omslaan. Sean ... Ik weet het bijna zeker dat ik hem gezien heb. En ik weet helemaal niet tot waar hij in staat is...

Reacties (1)

  • Luckey

    WoW!!
    Heftig allemaal!!!
    Andy en bil helpt der wel

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen