Foto bij Chapter 114 ||

Alexis Sanchez


Het was fijn om weer in Chili te zijn en omringd te zijn door mijn familie. Ik zag ze gemiddeld maar 4 keer in het jaar, wat zeker meer was dan andere mensen die hun familie zo ver weg hadden wonen, maar naar mijn smaak was het toch wat te weinig. Enfin, we waren gearriveerd in Chili en na heel veel begroetingen door allemaal familie was het eindelijk tijd om onze koffers uit te pakken en onze spullen neer te leggen zover dat kon.
'Are you okay, babes? I know my family is very enthusiastic and there's a lot of them.' vroeg ik aan Anne toen ik zachtjes met mijn vingers over haar rug aaide en een kus in haar nek drukte. Anne draaide zich om en keek me blij aan.
'Are you crazy? Yeah, there's a lot of people but they're all so nice! I love spending time with them!'
Ik grijnsde breed toen ze dat zei en kuste haar nu volledig op haar mond, waarna ze me terug kuste en toen de kus verbrak om me nog wat te vragen.
'Have you heard anything about Juve yet?' vroeg ze. Ik schudde mijn hoofd.
'No, I wouldn't expect it for at least a week.. And then there's the World Cup too, so I guess the agents and the people will have holidays and be busy. It doesn't go that fast. Why guapa?' Anne haalde haar schouders op.
'Because I would really like to tell Nadieh and Jack before anything is in the media.' Ik knikte en wreef met mijn duimen onder haar shirtje net boven haar heupen.
'That is understandable.' Anne beet op haar lip en zuchtte toen.
'Why do you always have to distract me?'
'What am I doing then?' grijnsde ik.
'Turning me on. Seriously Alexis, I really wanna tell my siblings first. I'll have time for that, right?'
'You'll have all the time in the world.' knikte ik, voordat ik haar weer kuste.

Nadieh Wilshere


De volgende dag liepen Theo en ik over de straten van Athene met allebei een froyo in onze handen. Ik had ermee ingestemd, maar alleen omdat ik niet weer een discussie zoals gisteren wilde. Hij smaakte wel erg goed en bovendien leek Theo ook erg blij dat hij me daadwerkelijk iets zag eten. We liepen wat verder en gingen uiteindelijk bij de haven op een steiger zitten. Al snel schopte ik met mijn benen over de rand van de steiger en liet ze bungelen.
'I'm sorry for the way I reacted yesterday. Maybe I was a bit overprotective, but I was just worried.' zei Theo opeens.
'Aw babe, we made up didn't we?' zei ik toen en aaide even over zijn arm. 'Plus, it's kinda hot since the sex only gets better.' Theo schoot in de lach en schudde zijn hoofd.
'It's just...' zei hij zachtjes in staarde in de verte, waarna ik nog een hapje van mijn froyo nam en wachtte tot hij verder praatte, maar dat deed hij niet.
'It's just?' spoorde ik hem aan, maar hij schudde zijn hoofd.
'Never mind. I just care.' zei hij toen, glimlachte naar me en drukte een plakkerige kus op mijn hoofd. Ik grinnikte en veegde de plak van mijn hoofd, waarna we terug gingen naar ons hotel en ons klaarmaakten voor het laatste diner in Athene. Morgenavond gingen we alweer naar huis, ik kon haast niet geloven hoe snel de vakantie was gegaan. Het was nou niet alsof we thuis weer meteen aan de bak mochten, hoewel mijn werk natuurlijk ooit klaar was. Er lagen sowieso honderd pakketjes op me te wachten. Ik keek in de spiegel en voelde me meteen dik. Godver, dat ijsje had ook meteen zijn uitwerking. Snel liep ik naar de badkamer en rukte de kraan open, waarna ik boven de wc hing en hoopte dat de kraan genoeg lawaai maakte. Ik probeerde een aantal braakneigingen en voelde eindelijk de forto omhoog komen, waarna ik snel doorspoelde en luisterde of Theo wat riep. Niets. Dan had hij dus ook niets gehoord. Weer keek ik in de spiegel en probeerde mezelf in te prenten dat het gewoon een strakke jurk was, waarna ik de kamer weer binnenkwam en glimlachte toen Theo me aankeek.
'Ready for the last dinner babes?'
'Definitely!'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen