O-M-G. Ik durf dit stukje bijna niet te uploaden, omdat ik denk dat jullie inmiddels alle hoop wel verloren zijn dat er ooit nog weer een stukje online zou komen. En zoals gebruikelijk durf ik geen beloften te maken voor een volgende stukje. Maar ik was door mijn computer aan het scrollen en merkte dat ik eigenlijk best wel veel zin had om weer te gaan schrijven. Ik hoop dat er nog mensen met me mee willen lezen en sws super super sorry voor de weer veeel te lange afwezigheid haha.
x

21 november.

Het was verbazend gezellig geweest. Tijdens de vergadering was May nogal geïntimideerd geraakt door de vrouw tegenover haar, maar koffiedrinkend was ze hartstikke aardig. Ze had verteld dat ze graag precies weet wat er gaat gebeuren en daar ook inspraak in wil hebben, aangezien het wel haar imago was. Ook had ze gezegd dat May haar Stefani of Stef mocht noemen. Toen ze samen terugliepen, stonden de meiden al voor de deur te wachten. Iedereen stelde zich, lichtelijk onder de indruk, voor en even later stonden ze in een enorme dansstudio. Stefani, de regisseur en nog twee mannen zaten in de hoek van de zaal, maar alle andere mannen in pakken waren verdwenen. May voelde even de vlinders in haar buik dansen. Wat als ze het helemaal niets vonden wat ze gemaakt hadden. Maar ze zette snel de knop om en vervolgens ook de knop van de muziekinstallatie.

“Oh my! Dat was echt amezeballs!” riep Stefani opgewonden toen de muziek stopte. “Precies wat ik gehoopt had! Het is anders. Sexy, maar niet Beyoncé sexy. Het is gestoord sexy!” De mannen knikten ook en May voelde een grijns op haar gezicht verschijnen. “Ik kleed me om en dan kunnen we beginnen! Morgen komen nog twaalf andere meiden die gerecruit zijn. Ik hoop dat jullie aan een dag genoeg hebben om de choreografie erin te stampen?” De meiden keken elkaar even geschrokken aan, maar knikten toen aarzelend. Met zijn vieren zou dat moeten lukken.

May was die avond tot laat in de dansstudio. Hoewel Stefani een snel leerde, was ze ook een ontzettende perfectionist en wilde het tot in de puntjes onder de knie hebben. De andere meiden waren vertrokken, omdat het wat overbodig was om met z’n vieren een iemand een dans aan te leren.
“Oké, ik ben done…” zuchtte Stefani en haar hele lichaam was bezweet. “Heb je al plannen voor het eten, of zullen we ergens gaan eten?” May twijfelde even, maar besloot daarna dat ze nooit weer zo’n kans zou kregen en dus stemde ze in met het etentje. Terwijl Stefani stond te douchen, stuurde ze haar vriendinnen snel een berichtje die haar gelukkig helemaal begrepen.

Reacties (3)

 • Luckey

  Yeah!!
  New deeltje!!
  Wacht rustig op een nieuwe

  Te leuk word dit
  Als maar goed gaat komen

  2 jaar geleden
 • FallingFaith

  Woohooooo!
  No worries, ik heb dat ook! ;-)
  Fijn dat May en Stefani goed kunnen opschieten met elkaar!

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Jaaaa me is happy!!!!
  Ik wacht rustig op een volgend deel (%

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen