Anne Wilshere


Natuurlijk sloeg mijn hart een tel over toen Alexis zei dat hij van me hield. Het was het mooiste dat hij ooit tegen me kon zeggen. Ik kreeg een enorme grote grijns tot aan mijn oren en legde mijn hand op zijn wang terwijl ik hem aankeek.
'I love you too. Te amo!' riep ik uiteindelijk uit.
Alexis moest lachen en was gecharmeerd. 'That's actually the only Spanish you need to know, guapa! "Te amo",' grinnikte hij waarna hij langzaam voorover boog om me te kussen.
Ik ging helemaal op in de kus en ook Alexis gaf zich volledig over. Zijn handen gingen onder mijn topje en daarna over mijn blote rug waarna zijn lippen afdwaalden naar mijn hals. Ik sloot genietend mijn ogen en liet hem even al het werk doen totdat ik weer de bovenhand nam en bovenop zijn schoot kroop. Ik duwde Alexis meer achteruit op de bank en trok zijn T-shirt uit waarna ik kusjes gaf in zijn hals en op zijn borstkas. Vooraleer het allemaal te zwoel werd, verhuisden we naar de slaapkamer waar we even later nahijgend en bezweet terug op adem moesten komen.
'Well, that was pretty great,' grijnsde Alexis tevreden. Hij nam me in zijn armen en streek over mijn schouders.
'Was it?' pestte ik hem en trok opzettelijk een wenkbrauw op.
Alexis grinnikte en kietelde even in mijn zij. 'Don't tease me, guapa! Besides, your actions showed otherwise!' Hij keek me gevaarlijk aan en deed toen mijn stem na. 'And let's not forget the "Oh, don't stop, Alexis! Yes, I like this!" followed by some more moaning,' pestte hij me terug.
Ik greep het eerste het beste kussen naast me en sloeg ermee op z'n hoofd. 'Oh, shut up! Don't mock me!' riep ik al lachend en nestelde me toen weer tegen hem aan.

Theo Walcott


'So I talked to Jack when you were upstairs talking to Anne,' zei ik toen we later op de avond door een parkje wandelden. 'He's happy for us, he just finds it a bit weird that all of a sudden both of his sisters are gonna move away.'
'Yeah, I get it, though. Anne and I were always around him,' redeneerde Nadieh. 'But change is good sometimes and I feel like I could use a change.'
Ik kon even niet volledig volgen, want ze klonk opeens veel te serieus om het enkel over de nieuwe stap in onze relatie.
'What do you mean?' vroeg ik en wreef zachtjes over haar gladde lange haar.
Een beetje koel haalde ze haar schouders op. 'I don't know if youtube is still for me. Whatever I do, people keep sending me hate comments, especially about my appearance. Can you believe that people are commenting now that I am too thin?! What is that nonsense?!'
Ik kon het niet laten om snel een onderzoekende blik over haar te glijden en kwam tot een conclusie die ik ook al eerder had gemaakt en die was dat Nadieh inderdaad erg vermagerd was.
'Maybe they're just worried,' antwoordde ik toen, wat door haar negatief onthaald werd.
'So you're taking their side now?! Unbelievable, Theo, unbelievable!' riep ze verontwaardigd.
'Well, it is true that you've lost a lot of weight in a short amount of time!'
Ze wuifde het allemaal weg en begon alvast zonder mij verder te wandelen. Terug thuis bij Jack was ze nog steeds niet helemaal van me gediend en het was onderhand wel glashelder geworden dat haar lichaamsgewicht een erg gevoelig onderwerp was. Ik besloot haar maar even met rust te laten. Dat was waarschijnlijk het beste. Toch zat ik me vanbinnen af te vragen wat de oorzaak kon zijn van haar gewichtsverlies. Het bezorgde me een déjà-vu van Katie en werd verdrietig toen ik aan haar dacht. Aan de ene kant wilde ik niet overbeschermend zijn tegenover Nadieh, maar aan de andere kant wilde ik ook geen signalen missen zoals bij Katie. Ik dacht even diep na en misschien moest ik gewoon naar Nadieh gaan en haar even vasthouden zodat ze wist dat ik er voor haar was, wat er ook in haar zou omspelen.
Ik liep naar boven, maar trof haar niet in haar kamer aan. Toen hoorde ik een kraantje lopen in de badkamer tegenover haar slaapkamer en riep haar naam. Geen antwoord. De badkamerdeur stond nochtans op een klein kiertje en toen ze nog steeds geen antwoord gaf, besloot ik maar naar binnen te gaan. Dat was volgens mij wel okay aangezien de deur toch niet dicht was.
'Nadieh?' probeerde ik nog eens. Ik verstijfde toen ik haar bewusteloos op de grond zag liggen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen