Foto bij 003

      Het meisje kijkt naar Jace, terwijl ze lachend besteld wat ze wil drinken. Ik doe enkel teken dat ik hetzelfde wil, al heb ik totaal geen aandacht besteed aan wat ze had besteld. Jace loopt weg om onze bestelling te halen, waardoor het meisje zich naar mij toe draait. Ik schrik even op wanneer ze dichterbij komt om een kus op mijn kruin te plaatsen. Een geur van pure alcohol overvalt me, maar maakt na een tijdje toch plaats voor haar zoete parfum. Hopelijk verklaart de alcohol geur ook waarom ze een wild vreemde op haar kruin kust. Niet dat ik het erg vond, om heel eerlijk te zijn! Meteen kijk ik haar nog eens van onder tot boven aan, wat ze duidelijk door heeft. Ze heeft een lange zwarte jeansbroek aan en een rood blouseje erboven. Ze heeft haar knopjes tot boven dicht gedaan, maar haar mooie rondingen zijn toch duidelijk zichtbaar. Mijn ogen glijden verder naar boven en knopen zichzelf vast in de meest prachtige fel blauwe ogen die ik ooit heb gezien. Eenmaal ze ook klaar is met mij te bekijken, kijkt ze me recht in mijn ogen aan en lacht liefjes.
Een overweldigend gevoel overvalt me en alles in de wereld lijkt me onbelangrijk. Er is enorme aantrekkingskracht tussen ons ontstaan en zonder ik het besef slaag ik mijn arm rond haar middel. Voorzichtig trek haar dichterbij, waardoor zij haar handen op mijn schouders laat rusten.
'Hi.' Glipt er uit mijn mond, terwijl ik een beetje speels naar haar lach. Mijn ogen glijden naar haar perfect roze lippen, die blinken door de dunnen laag lipgloss die ze er heeft opgesmeerd.
'Hey.' Haar lippen vormen het makkelijk, maar toch lijkt het zo sexy. Haar lippen zijn zo aantrekkelijk, dat ik mezelf echt moet inhouden om haar niet te kussen. Voorzichtig leun ik dichter naar haar toe, waardoor ze automatisch mijn voorbeeld volgt. Ze slaagt haar armen om mijn nek, terwijl ik de laatste paar centimeter overbrug. Onze lippen hangen nu enkele millimeters van elkaar af, maar telkens ze uitademt overvalt me die afgrijselijke geur. Ik besluit de laatste millimeters niet te overbruggen, want dan lijkt het net of ik haar misbruik. Iets in me zegt dat ze zich hier niets meer van zou herinneren. Ze zou zich onze eerste kus gewoonweg niet meer herinneren.
Ik voel mijn hart in mijn keel bonkt, terwijl ik vecht tegen de drang om haar te kussen. Voorzichtig plaats ik mijn lippen op haar wang, terwijl ik haar rustig weer los laat. Ze kijkt even teleurgesteld, waardoor een negatief gevoel over mijn lichaam trekt. Wat heb ik toch vandaag? Wat is er zo speciaal aan dit meisje? Zou het mogelijk zijn? Ben ik op haar ingeprent?
'Dus, jou naam is Maya?' Haalt ze me uit mijn gedachten. Ik kan het niet laten om in haar ogen te blijven kijken en gewoon belachelijk te glimlachen. Als dit inprenten is, dan voelt het zoveel beter dan hoe de jongens het hadden beschreven.
'Mijn vrienden noemen me zo, maar mijn echte naam is Maliya.' Ga ik toch in op haar vraag, voor ze me raar gaat vinden.
Ik zie hoe een lach rond haar lippen speelt. Ik leg één arm op de bar en leun erop, terwijl het meisje bijna tegen me aan ligt.
'Ik ga je toch Maliya noemen.' Begint ze haar zin.
'Die naam vind ik gewoon mooier bij jou passen.' Biegt ze eerlijk op. Aangezien ze best dronken is, weet ik dat ze de waarheid spreekt en niet liegt.
'En jij bent?' Vraag ik oprecht geïnteresseerd, maar ze kan me enkel speels aankijken.
'Je toekomstige vriendin.' Probeert ze serieus te klinken, terwijl een lachje verschuilt zit in haar stem. Ik kan het niet laten en kijk haar ook speels aan.
'Hoe verleidelijk dat dat ook klinkt, ik zou toch graag met je naam beginnen.' Plaag ik haar terug, waardoor we beiden even moeten lachen. Echter steekt ze op een serieuze manier haar hand naar me uit, die zonder twijfelen vast neem. Ze probeert me dichterbij te trekken, waardoor ik haar help door een stap vooruit te zetten. Ze brengt haar lippen naar mijn oor en haar adem streelt mijn oor, terwijl ze rustig begint te praten.
'Mijn naam is May.' Fluistert ze vrolijk, terwijl een rilling van kippenvel over me heen gaat. Ik hoor ze gniffelen in mijn oor, terwijl ze weer wat afstand tussen ons maakt.
'Hey May, je ziet er goed uit.' Complimenteer ik haar, terwijl een lichte blos zich op haar wangen plaatst. Voorzichtig tikt iemand op mijn schouders, waardoor ik me omdraai. Jace geeft me twee bekers mer Wodka Redbull, waarna hij naar me knipoogt. Ik geef hem mijn laatste bonnetjes, die hij met plezier aanpakt. May wappert even met haar bonnetjes, maar die duw ik vrijwel meteen weer in haar zakken.
'Ik trakteer.' Lach ik naar haar, waarna ik haar een beker overhandig. Dankbaar neemt ze de beker over, terwijl ik even van de mijne nip.
'Ben jij nieuw hier?' Vraag ik geïnteresseerd, aangezien ik haar nog nooit eerder heb gezien.
'Ja, mijn familie en ik zijn hier een week geleden naartoe verhuisd.' Legt ze uit, waarna ik ook moet lachen.
'Oh, welkom in La Push.' Heet ik haar nog even welkom, waardoor we allebei even moeten lachen. Ineens komen 2 meisjes en een jongen naar ons toe. Ze pakken May haar hand en trekken haar mee.
'Wacht even, ik heb net een leuk meisje ontmoet!' Fluistert May dwingend, maar door mijn wolven gehoor heb ik alles gehoord. Ik kan niet anders dan even glimlachen, maar schrik toch even op van de onverwachtse knuffel. Net als ik haar wil terug knuffelen, laat ze me weer los. Ineens haalt ze mijn GSM tevoorschijn, waardoor ik even in mijn achterzakken voel.
'Kunnen we nummers uitwisselen? Mijn vrienden en ik gaan zo, maar ik zou graag nog met je blijven praten.' Lacht May liefjes naar me en ik knik maar. Ik open mijn telefoon en meteen vliegen haar vingers over mijn scherm. Daarna geeft ze hem terug en zie ik dat ze ook een berichtje naar haarzelf heeft gestuurd.

      Beste May
      Indien je te dronken bent om dit morgen allemaal te herinneren?
      Je hebt je eigen nummer in Maliya haar telefoon gezet en je vindt haar leuk.
      Ze is grappig, lief en enorm schattig!
      STUUR HAAR MORGEN!
      Groetjes May x


Hey hoi
Hoe gaat het met jullie?
Wat zijn jullie plannen dit weekend?
Wat vonden jullie van het derde stukje?

We zijn alvast erg benieuwd naar jullie meningen!

XOXO
Bonnie&Clyde en LaLoba

Reacties (2)

 • LarryNiam

  Hahaha may is echt een cutie:)
  Snel verder<3

  4 jaar geleden
  • BCBlog

   Zullen we doen!

   4 jaar geleden
 • SoulWolf

  Zo'n berichtje naar jezelf sturen zie ik mezelf eerlijk gezegd ook nog doen, haha!
  Voor de rest gaat het super met me en met jullie?
  Ik heb werk gepland dit weekend en jullie?

  Super stukje
  En is het vast dat jullie allebei uit een ander personage schrijven?

  4 jaar geleden
  • BCBlog

   Met ons gaat het ook goed!
   Ik ga werken, maar ik weet niet wat de rest gaat doen;)

   Ja, zo staat het vast. We schrijven ook om te beurten een stukje,
   dus je gaat nooit het hele verhaal lezen door één kant. Ook natuurlijk nooit door alleen maar de andere kant. Het verhaal vormt zich door de kennis van de twee samen te gieten;)

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen