Foto bij 005

      Een stomp van Embry laat me terug op de wereld komen, waardoor ik hem lichtjes geïrriteerd aankijkt. Was dat nu echt nodig?
'Iemand zat mijn haar gedachten weer eens bij May.' Lacht Jake, die op de rand van mijn bank zit. Zijn voeten van de grond, met mijn telefoon in zijn handen. Ik kijk even wat hij is aan het doen en dan zie ik dat hij de gesprekken tussen mij en May is aan het lezen. Godverdomme Jake, blijf uit mijn gsm!
Ik til mijn bank langs mijn kant op, waardoor de bank om kantelt. Jake valt met een luide plof op de grond, terwijl ik de bank nog net weet tegen te houden. Het gelach van heel onze klas vult het lokaal en vooral Embry zijn bulderende lach hoor je. Ik grijp snel mijn telefoon uit zijn handen, waarna ik een kleine lach ook niet kan onderdrukken. Dan had je maar van mijn telefoon moet afblijven, Blacky.
Jake kan me enkel woedend aankijken, omdat ik hem best belachelijk heb gemaakt voor heel onze klas. Door Jake zijn vernietigende blik, schiet ik harder in de lach. Jake kan het niet laten en staat ook lachend recht, waarna hij voorzichtig weer op mijn bank gaat hangen.
Ik kijk even op mijn telefoon, zodat ik weet wat Jake allemaal heeft gelezen tussen May en mezelf.
May, het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien! Haar prachtig stijl lang blond haar, met een bruine schijn verschijnen voor mijn neus. Haar haar hangt langs beide kanten van haar gezicht, door de midden meet. Haar felblauwe ogen hadden me gevangen van de eerste minuut dat ik er in keek. Het leek de helderste oceaan dat ik ooit heb gezien en ik zou er zo in kunnen verdrinken. En haar neusje, dat is zo enorm schattig! Het past gewoon perfect bij haar snoetje. Ook haar licht roze lippen maken haar tot wie zij is, vooral omdat er altijd wel een schattig lachje rond speelt. Haar lach! Als ze lacht, zie je meteen haar perfect witte tanden en verschijnt het kuiltje in de rechterkant van haar wang. Links heeft ze echter geen kuiltje.
Het staat haar zo enorm schattig, al is de betekenis niet zo schattig. Tijdens wetenschappen vorig jaar hebben we geleerd dat kuiltjes eigenlijk een misvorming is in een spier, maar het wordt ook geassocieerd door jeugdigheid. Mensen met kuiltjes in hun wangen worden gezien als flirterig, vrolijk, onbezorgd en vrij. Ofwel gewoon May.

      Maliya, je moet stoppen met wat je bezig bent!

Waarmee moet ik stoppen, May?


      Ik ken je nog maar net en je laat me nu al dinges voelen.
      Dat is niet oké, want ik heb nog nooit zo snel voor iemand gevoelens gekregen.
      Dus jij moet ophouden met wat jij bezig bent.

Maar ik doe niets speciaal en ik kan moeilijk stoppen met mezelf zijn?'Maya, ga je nog mee?' Vraagt de altijd vrolijke Seth, waardoor ik opkijk van mijn telefoon. Seth zijn hoofd steekt binnen in mijn lokaal, waardoor ik merk dat iedereen het lokaal al heeft verlaten. Maya, let nu toch eens op!
'Ik kom!' Roep ik terug, waarna Seth weer verdwijnt. Ik neem snel mijn rugzak en prop er al mijn spullen in, waarna ik me naar de deur begeef.
Seth zit een jaar lager dan de jongens en ik. Seth is twee jaar jonger als ons, maar we zijn allemaal jammer genoeg één keer blijven zitten. Enkel Seth is nog nooit blijven zitten, maar daar komt nog wel verandering in als Sam hem zo blijft uitbuiten! Leah is één jaar ouder als ons, waardoor ze ook niet in onze klas zit. Colin en Brady zijn 3 jaar jonger als ons, maar ze weten nog niets van hun wolven bestaan. Echter denk ik wel dat het bijna aan Brady is om zich aan de roedel aan te sluiten en dan moet ik hem alle kneepjes leren. Hij toont erg veel verschijnselen, dus er moet maar één vampier gerelateerde persoon in de buurt zijn en alles ontploft. Dat betekent dat ik ook enkele weken niet op school te zien zal zijn, doordat ik 24/7 bij Brady zal moeten blijven. Dit is normaal Sam zijn taak, maar meneer Fuller zag het graag anders.
Eenmaal ik buiten aankom, zie ik dat bijna iedereen op me staat te wachten. Ik kijk even rond en zie hoe Rachel en Kim onze kant uit komen gelopen. Ze zitten in een andere richting, maar we hebben lichamelijke opvoeding allemaal samen. Zelfs Seth zit bij ons, doordat onze jaren samen gym hebben bij drilsergeant Morris. Maar hoe schattig is het dat je met iemand inprent, terwijl je hen eraan gooit met trefbal? Of dat je ervoor wilt zorgen dat ze niet worden geraakt en je zowat voor de bal gooit?
Een klein lachje aan die gedachten kan ik niet onderdrukken. Echter verdwijnt deze als sneeuw voor de zon, doordat Embry zijn arm om mijn schouder heen slaat. Ik kan het niet laten om hem vragend aan te kijken. Wat is die jongen van plan? Rustig begint hij me mee te trekken, waardoor iedereen ons al snel vegint te volgen. Ik vertrouw Embry totaal niet sinds het voorval van vorige week. Hij trok me zo de jongens kleedkamer in, terwijl jongens er stonden te douche. Hij vroeg me toen of ik zeker was of ik dat allemaal niet wou. Nog steeds getraumatiseerd dus.
Ik kijk voorzichtig om me heen, maar het bordje van de kantine stelt me toch gerust. Eindelijk eten!
'Oh, je komt toch nog!' Lacht Embry, terwijl hij me rustig verder blijf trekken en duidelijk duidend op mijn dagdromen in de klas.
'Ze zal wel weer bij May hebben gezeten met haar gedachten.' Gaat Jake er op in, waardoor ik een woedende blik werp. Rachel geeft hem een stomp, waardoor ik even moet lachen. Rachel en ik zijn twee handen op één buik! Ze is het jongere zusje van Jacob, wat dus wilt zeggen dat ze mijn jongere nicht is. Ze is er duidelijk mee over eens dat de jongens dit niet zomaar door de gangen moeten schreeuwen. Als Stacy of iemand anders het hoort, kunnen ze May haar schoolleven nog heel zwaar maken. Ik ga ook niet altijd op school zijn om haar te kunnen beschermen, waardoor we het best voor nu nog geheimhouden totdat May alles weet en bij onze groep komt hangen.

Hey hoi iedereen,
dit was het weer voor vandaag!

Morgen zijn we er weer,
met een stukje meer!

XOXO
Bonnie&Clyde and LaLoba

Reacties (2)

 • LarryNiam

  Leuk hoofdstukjee:)
  Snel verder<3

  4 jaar geleden
  • BCBlog

   Zullen we zeker doen!

   4 jaar geleden
 • SoulWolf

  Hahah, zie het al helemaal voor me hoe Jake valt!
  Snel weer verder!

  4 jaar geleden
  • BCBlog

   Komt er morgen aan!

   4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen