Wow deze nieuwe versie van Quizlet snap ik nog weinig van op mijn telefoon. Maar ik doe mijn best, the story must go on!

"Lou!" zei ik terwijl ik hem zachtjes ietwat op en neer schudde. We waren inmiddels een uur verder en ik was het eigenlijk wel beu. Of we gingen een leuke avond beleven, of we gingen naar bed. Zo simpel was het. Maar hier had ik ook weinig aan.
Louis bromde zachtjes en kwam toen ietwat overeind met een suffe frons op zijn gezicht.
"wat is er Harry?"
"Ik verveel me" zei ik nu gewoon rechtuit, waarna ik naar hem toe kroop ietwat en met de koordjes van zijn trui speelde.
"is er niets op tv?" vroeg hij nu.
Net op dat moment voelde ik dat ik met mijn knie op iets hards terecht kwam. Het kanaal op de televisie veranderde. Gelijk vergezeld door een luide kreun van een vrouw.
Louis keek me fronsend aan "weet je zeker dat je je niet verveelt?"
Ik keek hem geschokt aan en wapperde een enorm gay handje door de lucht "dat was ik dus echt niet aan het kijken!"
"jaaaa natuurlijk" zei hij met een grijns.
"echt niet" zei ik nog, terwijl ik nog dichter naar hem toe kroop.
Louis sloeg zijn armen om mijn nek, nog steeds met zijn sweaterpaws. Ik drukte een kusje op zijn lippen.
Op de achtergrond klonk nog een kreun.
Louis liet mijn lippen los en keek verveeld naar de televisie.
Ik graaide snel naar de afstandsbediening en zette het kanaal af. Vervolgens richtte ik me weer op Louis en die kus. Die ging ik echt niet los laten.
Louis keek weer naar mij en ik boog me weer voorover, om opnieuw te beginnen aan een intense kus.
Mijn lippen streken over zijn vochtige, zachte lippen. Hij was overduidelijk nog ietwat slaperig. Ik nam dus zelf de leiding. Een tinteling deed zich teweeg in mijn lichaam terwijl Louis' vingers zachtjes aan de haren op mijn achterhoofd trokken, liefkozend. Ik had mijn handen naast zijn bovenlichaam gezet, het stof van de sweater mijn polsen kietelend. Ik werd ietwat te gemakkelijk opgewonden van dit geheel. Dat zei ook gelijk genoeg over mijn seksuele frustratie de laatste tijd. De laatste keer dat ik seks had gehad was met Hanna, en dat was ook al maanden geleden. Ik had met niemand liever seks dan met Louis, maar dan moest hij dat zelf ook willen.
Met mijn lippen, die inmiddels ook vochtig en ietwat opgezwollen waren door het kussen, drukte ik zijn lippen ietwat uit mekaar. Louis opende gewillig zijn mond ietwat, waarna ik mijn tong geleidelijk aan naar binnen liet glijden. De aanraking van de tongen was in eerste instantie teder. We gingen heel teder langs mekaar af, iets wat me nog meer liet trillen van opwinding. Louis kneedde nog ietwat harder in mijn haar terwijl zijn tong langzaamaan wat meer dominantie begon te vereisen. Maar goed, dat spelletje kon ik ook spelen. Ik hield per slot van rekening van de leiding hebben, dat wisten we allemaal wel inmiddels.
Louis grijnsde tegen mijn lippen en deed nog steeds zijn best. Ik hield wel van een uitdaging en dus deed ik net zo hard mijn best.
Louis maakte het intens. Intenser dan ik gewend was, tenzij we dronken waren. Ik voelde een tinteling door mijn broek schieten. Shit, ik begon hard te worden.
Mijn erectie begon tegen mijn broek te schuren, vechtende voor vrijheid.
Ik hoorde verderop een kreun. Onmiddellijk was het moment verpest. Onze lippen lieten mekaar los.
Louis begon te grinniken "had je niet kunnen zappen naar een normaal kanaal?"
Ik krabde onhandig mijn achterhoofd "weet ik veel dat ik dit op gezet had".
Louis lachte en kwam overeind, waarna hij even naar zijn telefoon keek voor de tijd. Kwart voor 11.
Hij wenkte naar me "laten we maar naar bed gaan".
Ik knikte maar en keek toe hoe Louis naar de badkamer liep om zich klaar te gaan maken. Zelf keek ik naar beneden, naar de bult in mijn broek. Geen geluk voor kleine Harry vandaag. Ik begon onhandig over de huid tussen mijn duim en wijsvinger te wrijven, om de erectie zo snel mogelijk te laten verdwijnen.
Vervolgens zette ik de televisie uit en sjokte ik ook maar naar de badkamer. Louis was net bezig met zijn armbandjes om schuiven maar keek me aan alsof ik net binnen was gelopen terwijl hij zich af stond te trekken. Not that I would have minded.
Louis schoof het laatste bandje snel op de goede plaats en glimlachte toen naar me. De sweaterpaws waren inmiddels verdwenen.
Ik besloot maar gewoon ook mijn tanden te poetsen en volgde hem toen naar de slaapkamer.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen