Foto bij 55 Look me in the eye and tell me the truth

Niets is wat het lijkt, er gaan nog wat plottwist komen. Maar voor vandaag denk ik dat jullie aan deze wel genoeg hebben...

Hee het komt echt wel goed!” probeerde Alexander de verrader me gerust te stellen. Ik staarde in het niets vooruit terwijl de kwaadheid ontgloeide.
“Het komt allemaal wel goed?!” Zonder dat ik het doorhad had ik het uitgeschreeuwd. Ik was gaan staan zodat ik op ooghoogte was van Alexander. Ik was me er vaag van bewust dat de mannen om mij heen waren gestopt met vechten.
“Het komt allemaal wel goed?!” herhaalde ik. “Niks komt tot nu toe goed! Mijn beste vriendin wordt binnen 24 uur vermoord door mijn ex, mijn ribben doen verdomme zeer en ik weet wie me verraden heeft. Nee Alexander het komt niet goed.” Zonder er al te veel over na te denken spuwde ik alles dat me dwarszat eruit. Alexanders gezicht vertrok duidelijk.
“Wat? Ik? Denk je dat ik je verrader ben?” Ik kon de pijn van mijn uitspraak in zijn ogen zien. Zat ik misschien toch fout? Was ik misschien toch te impulsief geweest? Ik had dit echt beter moeten overdenken.

Jullian liep naar me toe en ging tussen Alexander en mij in staan.
“Waarom denk je dat hij de verrader is Jillian?” Ik keek om Julian heen richting Alexander om zijn reactie te peilen.
“Alexander heeft me overtuigd om hiernaartoe te komen, Hij weet waar ik slaap, hij zorgde ervoor dat ik die nacht in mijn eigen bed lag en niet bij hem. Hij kent Quinten en ik denk dat Quinten hem ergens mee chanteert. Ik weet niet met wat, maar het moet wel verdomd goed zijn.” Iedereen in de kamer keek naar Alexander met vurige blikken.
“Ik ben het niet” mompelde hij zonder me aan te kijken.
“Zeg nou eens alsof je het meent.”
“Ik ben het niet, echt niet!”. Hij keek me nog steeds niet aan.
“Kijk me aan als je tegen me praat!” Tranen van woede vormde zich in mijn ogen. Ondanks zijn (slappe) ontkenning wist ik dat hij het was. Alle puzzel stukjes waren op zijn plaats gevallen.

Alexanders richtte zijn blik op mij. Het was niet de krachtige blik in zijn ogen die ik had gezien toen ik hem leerde kennen. Zijn blik zag er verslagen uit.
“Ik ben het. Ik heb je verraden. Het spijt me zo, ik hou echt van je. Ik snap dat je dat niet geloofd en waarschijnlijk nooit gaat doen maar ik had geen keuze. Ik word aan alle kanten gechanteerd. Ik kreeg vorig jaar deze foto.” Alexander schoof me een foto toe van een klein lachend jochie die duidelijk de ogen en haren van Alexander had. Dit is mijn zoontje, hij is nu één jaar oud. Ik heb hem nog nooit gezien, behalve op foto’s. Zijn moeder stuurde me een smeekbede om hun uit de handen van Quinten te halen. Ik negeerde het, zover ik wist had ik helemaal geen zoon. Ik had immers alle maatregelen genomen om een zwangerschap te voorkomen. Een maand later kreeg ik van Quinten een foto van de baby en zijn moeder, opgesloten en graatmager in een kelder. Quinten verzocht me om contact met hem op te nemen als ik ze wilde redden. Hij chanteerde me om jou naar Irak te krijgen. Maar doordat ik tijd met je spendeerde werd ik echt verliefd op je. Voordat jij naar Irak kwam heb ik uit alle macht geprobeerd Quinten uit te schakelen. Nadat je hier was aangekomen heb ik je constant uit zijn buurt gehouden terwijl ik verder zocht naar hem. Kennelijk kwam ik te dicht in de buurt waardoor hij zelf besloot je te halen. Dat is de nacht van de ontvoering. Ik zweer dat ik niet verteld heb waar je sliep. Hij is waarschijnlijk gewoon aan het begin van de gang begonnen en ging het rijtje af. Doordat jij en thomas tegen vochten kon hij niet de hele gang af. Ik zweer dat ik geen informatie naar hem heb doorgespeeld behalve dat ik je naar Irak heb toegehaald om tijd te rekken. Ik verwacht niet dat je het begrijpt maar ik kan gewoon niet kiezen tussen jou en die baby die me vanaf de foto aanlacht.”

Alexander ratelde zo snel dat ik na zijn verhaal nog zeker vijf minuten nodig had om te beseffen wat hij daadwerkelijk gezegd had.

P.S ik was best zenuwachtig om dit hoofdstuk te activeren, wetend dat het niet is wat jullie misschien verwacht/ gehoopt hadden. Ik beloof je dat niets is wat het zomaar lijkt en dat het voorlopig nog niet afgelopen is!

Reacties (6)

 • NicoleStyles

  Soww dat zag ik even niet aankomen, heftig zeg!

  2 jaar geleden
 • Sucrose

  (huil)

  2 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oh my God. Ik had het echt niet verwacht. Het is zo zielig dat het gewoon bijna pijn doet om te lezen.:S(huil)

  2 jaar geleden
 • Luckey

  mind blow!!
  Hij heeft een fucking kind!!!
  Maar als nog!! Als die maatregelen had genieten om te zorgen dat het niet gebeurd! Hoe komy dat kind er dan!!
  Als het echt werkelijk van hem is!

  Alleen ergens geloof ik dat die echt verliefd is op der. Met de natuurlijk op ergens!!
  Maar of dat nu ooit nog goed gaat komen vraag ik me af!!

  Nu wil ik Gvd weten hoe dit verder gaat ook!!!!

  2 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  WoW! I like it, deze niet voorspelbaarheid werkt voor mij!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen