Foto bij 013

Al lachend loop ik terug naar de andere. Wanneer ik hen aankijk, zie ik allemaal vragende blikken naar me terug kijken. Ik kan niet anders dan nog harder lachen, waardoor Paul ook al een lach op zijn gelaat krijgt.
'Wat is er zo grappig?' Vraagt Jared ongeduldig, waardoor ik breed begin te glimlachen.
'Oké, dusssss.' Hou ik de spanning er beetje in, terwijl ik hen één voor één aankijk. Iedereen zucht meteen geïrriteerd.
'Oké, oké.' Lach ik nog eens.
'Ik leg haar alles uit, van de vergissing.' Begin ik mijn uitleg, maar natuurlijk snapt niemand het grappige hiervan.
'En het enigste wat ze kan is haar schouders ophalen en wegvluchten.' Probeer ik uit te leggen zonder te lachen. Echter kan ik mezelf niet inhouden en begin ik het uit te proesten. Echter blijft iedereen me verbaasd aankijken, want niemand snapt waar ik zo hard nu echt om moet lachen.
'Ik heb nog nooit iemand zo snel van mij weten vertrekken.' Gil ik het uit van het lachen, terwijl ik de nadruk leg op mij. De jongens hebben duidelijk mijn gebrabbel gehoord, want ze schieten allemaal mee in de lach.
'Gelukkig zijn wonderen de wereld nog niet uit.' Lacht Paul dan, waarna hij naar me knipoogt. Nog geen jaar geleden was hij de mannelijke versie van mij. Niemand liep van hem weg, hij moest iedereen wegduwen.
'Jaloers?' Plaag ik hem toch maar, terwijl ik met mijn wenkbrauwen wiebel. We zijn misschien niet zo close, zoals Jake, Seth, Embry en ik. Maar heel de groep is eigenlijk best gehecht aan elkaar. Ik moest namelijk ooit mee wachtlopen met de jongens, terwijl ze waren aan het opscheppen over wie de grootste vriend had. Natuurlijk hebben ze daar beelden getoond als bewijs, dus ik ben gewoon getraumatiseerd door hen voor de rest van mijn leven. Leah heeft me dan ook nog eens naakt aan hen laten zien, omdat ze was aan het dagdromen over die keer dat ik me was aan het uitkleden voor we gingen slapen. Dus schaamte is er niet meer tussen mij en de jongens.
'Iemand huiswerk?' Haalt Jake me dan uit mijn gedachten, waardoor iedereen zijn hand op steekt. Ook mijn hand gaat teleurgesteld de lucht in. Ondertussen is Seth erbij komen staan en gooit hij mijn sleutels toe. Ik vang ze perfect op en kijk even naar mijn motor. Meteen draai ik me enthousiast terug om en kijkt iedereen me vragend aan.
'Dus jongens, gaan we klif duiken?' Vraag ik dan, waarna ik iedereen zie denken. Uiteraard stemt iedereen daar met in, alsof wij ons huiswerk zouden maken!
'Zal ik je rugzak dan meenemen?' Vraagt Seth dan en automatisch kijk ik hem dankbaar aan. Hij rijdt toch met Leah en haar auto mee. Aangezien ik hier met mijn motor ben, is geen rugzak vele fijner.
'Ik zie jullie op het strand!' Lach ik vrolijk, waarna we allemaal naar onze vervoermiddelen stappen. Ik kijk nog eens even rond en zwaai dan naar Seth voor hij in de wagen van Leah stapt.
Ik kijk verder over het schoolplein en zie een mooi blondje op haar telefoon kijken. Meteen krijg ik een speciaal gevoel vanbinnen, waardoor ik het meisje goed probeer te bekijken. May. Zuchtend gaat ze op de muur onderaan de trap zitten. Ik wandel voorzichtig naar haar toe en neem naast haar plaats, maar May schenkt geen aandacht aan me.
'Dus, jij blijft graag op school hangen?' Lach ik, waarna ik haar aankijk. Ze glimlacht even liefjes, maar kijkt dan weer op haar gsm. Meteen kijkt ze geschrokken terug op en geeft me een knuffel. Ik kan niet anders dan lachen, maar knuffel haar toch terug.
'Ik ben zo blij je te zien.' Gilt ze vrolijk in mijn oor. Als ik nog niet doof was, ben ik dat nu wel!
'Ik dacht even dat er iets was gebeurt, omdat je ineens niet meer op mijn berichtje antwoordde.' Lacht ze, terwijl ze me los laat. Ik snap niet hoe het meisje zo uitgelaten en schattig te gelijk kan zijn.
'En nu blijkt dat mijn zusje me is vergeten mee te nemen, dus wacht ik maar tot ze thuis is en eindelijk op haar gsm kijkt.' Begint ze haar uitleg, terwijl ze haar gsm even opheft.
'Dan ziet ze mijn berichten en komt ze me vast wel ophalen.' Lacht ze schouderophalen en ik kijk haar automatisch ook lachend aan.
'Zal ik je anders thuis afzetten?' Stel ik voor, terwijl ik nog eens even over het schoolplein kijk. Buiten de enkele fietsen en auto's van leerkrachten, is het schoolplein helemaal leeg.
'Ben je hier met de auto?' Vraagt ze hoopvol. Ik lach even, omdat ik hier net ben met alles behalve een auto.
Ik knik voorzichtig even opzij, waar mijn ongeduldige motor op me staat te wachten. Ja, mijn motor heeft gevoelens! Ik noem hem soms ook Diesel en dan zeg ik dat ik wel met Diesel kom, waardoor mensen een hond verwachten.
'Is die van jou?' Vraagt ze ongelovig aan me, terwijl ze verbaasd aankijkt. Haar felblauwe ogen staren me recht aan en ik kan niet anders dan glimlachen.
'Nee, ik doe enkel maar of hij van mij is.' Plaag ik haar, waarna ik even mijn sleutels voor haar neus opgooi.
'I love it.' Lacht ze vrolijk, terwijl ze mijn sleutels uit de lucht grist. Wow, die meid heeft reflexen!
Ze zwaait uitdagend met mijn sleutels en loopt naar mijn motor. Glimlachend kijk ik toe hoe ze bij mijn grote vriend aankomt. Handig steekt ze de sleutels in het stop contact en start hem. Dat kunnen niet veel mensen, aangezien je echt hard moet stampen om hem aan te krijgen. Ik zie hoe ze Diesel vast grijpt en hem voorzichtig zijn staander weg probeert de toen. Meteen spring ik recht en sprint ik op een bijna onmenselijk tempo naar haar toe. Ik ondersteun mijn motor, terwijl May de staander weg doet en opstapt.
'Het lukte me wel.' Lacht ze, waardoor ik ook hoofdschuddend moet lachen.
'Weet jij hoe zwaar dit ding is?' Vraag ik haast ongelovig dat ze het helemaal alleen had gered. Diesel stond nog super onstabiel, terwijl zij al tegen de staander was aan het stampen.
'Toch was het me gelukt.' Lacht ze zelfverzekerd en ik kan niet anders dan glimlachen.
'Hey, kun je me naar het strand brengen?' Vraagt May dan, totaal negerend dat ze net mega hard zou kunnen vallen. Ik slaag mijn arm rond haar middel en hef haar rustig op, waarna ik haar af mijn motor til. Ik klim er zelf even op, waarna ik mijn hand naar haar uitsteek.
'Komt in orde, hoogheid.' Lach ik lief naar haar. Ze leg haar hand in de mijne en klimt makkelijk achter op. Ze tipt snel nog wat op haar telefoon en klemt zich dan aan me vast. Ik stap een beetje achteruit, zodat ik genoeg draai afstand heb en rijdt in volle vaart van de parking, richting het strand.

Na een paar extra kilometers om te rijden, omdat ik de knuffel van May echt fijn vond, zijn we bij het strand aangekomen. Natuurlijk is iedereen al aanwezig op het strand, waardoor ik met mijn motor op het zand rij.
In het zand draai ik door mijn laatste wiel op te heffen. May vliegt tegen me aan, terwijl ze gilt. Ze gaat staan en maakt een hopje, wanneer mijn wiel weer op de grond terecht komt.
Lachend leg ik mijn motor stil, waarna ik May help met afstappen en ook zelf even afstap. Ik zet hem aan de kant op zijn staander en wandel weer naar May. In mijn ooghoeken zie ik hoe April uit de blauwe auto stapt en onze kant uit wandelt.
'Je zusje komt eraan, dus ik ga jullie even laten.' Lach ik vriendelijk naar May, waarna ik een kus op haar kruin druk en richting de rest wandel. Ze staan namelijk allemaal bij Leah haar auto op me te wachten.

Hey hoi lieve lezertjes
Dit was het weer voor vandaag.
Hopelijk hebben jullie er van genoten!

XOXO
Bonnie&Clyde and LaLoba

Reacties (1)

 • LarryNiam

  Oehh leuk stukje:)
  Snel verder<3

  3 jaar geleden
  • BCBlog

   Morgen gaan we verder!

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen