Foto bij 019

'April heeft je harder nodig als ik, op dit moment.' Lach ik liefjes naar May en meteen kijkt ze me dankbaar aan.
'Ik had zo niet moeten aandringen, het spijt me oprecht!' Ga ik rustig verder, waardoor May enkel een glimlach rond haar lippen krijgt.
'Ik had graag met je gesprongen, maar dat kunnen we vast en zeker nog wel een andere keer. Nu moet je rennen, zodat je je zusje kan inhalen.' Lach ik, waardoor May ook moet gniffelen. Voorzichtig duw ik haar al naar achter, waardoor ze over haar schouder kijkt. April loopt net stug door naar haar auto. May loopt naar me toe, geeft me een knuffel en geeft me een kus op mijn wang.
'Je bent een schat!' Lacht ze en begint dan te lopen om haar zusje in te halen. Embry komt ondertussen verslagen terug gewandeld en kijkt me met spijt aan. Ik zwaai May nog even uit, waarna ik mijn arm om Embry heen sla.
'Hey, je bent niet alleen. Telkens als jou inprent niet meewerkt, zal ik niet bij de mijne kunnen zijn.' Plaag ik Embry, maar dat was duidelijk de druppel die de emmer doet overlopen.
'Oh ow.' Onstapt uit mijn mond, waardoor ik de rest in een bulderlach hoor gaan. Ik kijk Embry even lachend aan, waarna ik toch maar begin te lopen. Embry zit me meteen op de hielen en natuurlijk probeert de rest ons ook bij te houden.
Ik ren tot aan de rand van de klif, maar hou mezelf tegen om niet van de klif te vallen. Embry draait me woedend om en komt voor me staan. We staan allebei met onze zij langs de klif en ik kan het niet laten om even naar beneden te kijken.
'Jij moet echt gaan ophouden met altijd op April te vitten.' Gromt hij boos en ik draai meteen met mijn ogen, wat hem blijkbaar nog maar meer irriteert.
'Weet je wat?' Vraagt Seth, terwijl hij naar ons wandelt. Hij plaatst zijn handen op onze schouder en neemt eens diep adem. Nu gaan we het krijgen. Een preek van Seth. De gedachten alleen al laten me even gniffelen
'Jullie hebben echt nood aan wat afkoeling.' Zucht Seth, waarna hij ons een harde duw geeft en natuurlijk vallen we tegelijk naar het diepe. Beide schreeuwen we het uit en al snel komen we in het water terecht. Ik zwem zo snel mogelijk naar boven en begin dan mega hard te lachen. Echt goeie zet van Seth eigenlijk. Embry denkt er duidelijk hetzelfde over, doordat hij ook lachend boven komt.
'Hey, sorry man. Ik bedoelde het zo niet!' Verontschuldig ik me, waardoor Embry hetzelfde doet. Niet dat het nodig was, maar dat is gewoon iets dat we doen. Ik zwem terug naar de kant en wandel voorzichtig het water uit. De auto van May en April is al verdwenen. Dat is snel! Ik hoop wel dat ze een goed gesprek hebben en dat ze alles uitklaren, want ik wil namelijk niet tussen de tweeling instaan. Ik hoor kraak geluiden uit het bos komen en meteen kijk ik op. Sam en Emily komen lachend, hand in hand, aangelopen. Sam fluistert wat in Emily haar oor, waarna hij een kus op haar wang drukt en ze naar Rachel en Kim lopen. Ik kijk terug naar Sam die teken naar me doet, waardoor ik naar hem loop.
'Kunnen we even wandelen?' Vraagt hij, waardoor ik weet dat het belangrijk is en de andere het niet mogen horen.
'Ja, even wat aandoen en dan kom ik.' Beantwoord zijn vraag en loop naar Leah haar auto. Hij roept dan even Seth en ik kan het niet laten om mee te luisteren, terwijl ik me aankleed.
'Jij moet vanavond ronde lopen.' Beveelt Sam en Seth zucht.
'Ik heb mega veel huiswerk en ik kan geen punten meer missen, Sam. Mag ik me even op school focussen?' Zucht Seth, die het duidelijk te zwaar heeft met school.
'Niemand gaat het overnemen, dat weet je, Seth. Het spijt me.' Zucht Sam, waardoor Seth zich er bij neer legt. Als Sam dat zegt, betekent dat niemand eigenlijk mag overnemen. Iedereen moet zijn steentje bijdragen en dat snap ik, maar waarom blijft Sam mij de makkelijk rondes geven en Seth de moeilijke? We zijn nu met 11 wolven, waaronder ik en Seth. We hebben 7 dagen maar en 3 shiften per dag. Af en toe moet wel eens iemand een halve dag school missen. Maar toch niet altijd Seth, terwijl ze mij altijd de gemakkelijkste geven. Sam loopt, als alfa, ma één en loopt af en toe even mee met de andere. Voor controle. Seth loopt ofwel nachten in de schoolweek of gewoon tijdens het school. Ik loop meestal woensdag namiddag en in het weekend, maar dat kan Seth dan toch beter lopen?
Ik trek nog snel mijn shirt naar beneden en knipoog naar Seth, waarna ik naar Sam loop. Sam wilt meteen verder wandelen, maar ik wil eerst zeker weten dat Seth hoort dat ik zijn shiften over neem.
'Ik neem vanaf nu Seth zijn shiften en hij die van mij.' Beveel ik Sam, waardoor hij even gromt en teken doet dat we verder moeten wandelen. Hij weet ook dat ik het zo zei, zodat Seth het zeker had gehoord. Maak je al maar klaar voor een kleine preek.

Reacties (2)

 • LarryNiam

  ahh love it:) ze is zo lief voor seth<3
  snel verder:)

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Oww oww verdr!!!!

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen