Foto bij 023

'Jared, Paul!' Roept Sam, terwijl hij onze kant uit loopt. Meteen beginnen de twee te vloeken en kan ik het niet laten om te lachen.
'Hoe laat moesten jullie aflossen?' Vraagt hij, waardoor ik mezelf mega hard moet inhouden om niet in de lach te schieten. De twee oudsten, buiten Sam, vergeten hun verplichtingen na te komen. Niet dat iemand er aan dacht om hen erop te wijzen dat er iemand Sam en Quil moet aflossen. Quil was zelfs mee aan het springen, wat dus wil zeggen dat het wel heel veilig en rustig was.
'Ik veronderstel dat het geen pizza wordt bij Sam?' Zucht ik en iedereen moet lachen, want ik denk eerlijk dat iedereen het was vergeten.
'Maliya, nu niet.' Zucht Sam, waardoor ik maar knik. Hij is duidelijk ook vergeten dat hij Jared en Paul een preek ging geven. Dat heb je goed gedaan, Maya!
Jared en Paul lopen meteen het bos in, terwijl ze zich weer uitkleden, voor dat Sam zich zijn preek kan herinneren. Rachel gaat met Jake mee achterop, terwijl Kim met haar auto naar huis rijdt. Jared, Paul en Rachel waren met haar mee gereden, waardoor ze geen brommer hier hebben staan. Normaal gaan ze ook met een brommer, maar niet als ze moeten wachtlopen tijdens school. Dan rijden Kim of Rachel met de auto. Jake zwaait nog even naar me, waarna hij met Rachel vertrekt. Quil stapt in bij Leah, terwijl Leah haar motor start.
'Ik zie je zo.' Lach ik naar Seth, die daarna bij Leah in de auto stapt. Leah vertrekt rustig, maar eenmaal op de grote baan drukt ze de hele gaspedaal in en scheurt ze weg. Het is nog al een gevaar achter het stuur, net zoals ik.
Ik wandel naar mijn motor en duw hem recht, waarna ik opstap. Ik pak mijn sleutels boven en automatisch valt mijn telefoon mee uit mijn zak. Ik pak hem op en zie dat ik een berichtje heb, van May.

Nog eens super bedankt voor net.
We gaan nog wel eens een keertje springen,
dat is beloofd! xx May


Meteen speelt er een glimlach rondt mijn lippen. Het is toch logisch dat ze mee naar huis gaat, wanneer haar tweelingzus haar nodig heeft. Plus, ze had die speciale training met haar papa en het is nu niet bepaald een goede eerste indruk dat ze door mij te laat komt op haar training.

Daar hou ik je aan!
Super veel succes met training,
je kan het kanjer! xx M


Ik verstuur het berichtje en stop mijn telefoon weer weg, waarna ik mijn motor start. Ik zet de gas helemaal open en scheur naar de baan, waar ik even rondkijk. Niemand. Meteen ga ik naar rechts en rijd ik in topsnelheid naar Seth.
Eenmaal ik aankom, plaats ik mijn motor op de oprit. Ik leg hem op slot en wandel gewoon naar binnen. Vroeger kwam ik hier ook heel vaak als kind en altijd wandelde ik gewoon naar binnen, waardoor ik dit maar gewoon ben blijven doen.
'Ik ben het!' Roep ik door het huis, terwijl ik mijn schoenen uit schop en de keuken inloop.
'Hey mopje.' Lacht tante Sue vrolijk naar me en gaat dan verder met het afgieten van de spaghetti. Als Sue spaghetti maakt, staat normaal heel de roedel hier om mee te eten. Het is zo lekker en ze maakt altijd net genoeg voor iedereen. Eigenlijk gewoon voor een heel leger. Leah en Seth zijn duidelijk nog niet thuis, waardoor ik even op het aanricht ga zitten.
'Hoe was je dag vandaag?' Vraagt tante Sue en ik lach meteen naar haar, waardoor ze me benieuwd aankijkt.
'Oe, vertel!' Lacht ze en zet alles klaar op tafel.
'Wel, er is dit leuk meisje en je snapt wel wat ik bedoel.' Lach ik, wijzend op dat het mijn inprent is en meteen wordt tante Sue hyper.
'Dan krijgen de ouderen misschien toch sneller wat ze willen.' Plaagt tante Sue me. Ze is als een mama voor me en weet ook alles van het shape-shiften, dus ook van dat de ouderen me graag volwassen hebben. Echter weten ze ook dat dat zonder inprent nooit zou gebeuren, waardoor dit nieuws veel hoop met zich zal meebrengen.
'Ik ben misschien een beetje tegen haar zus uitgevlogen, want ik dacht eerst dat zij dat was en ze deed echt belachelijk.' Begin ik mijn uitleg en ze moet al meteen lachen.
'Toen maakte Seth duidelijk dat het haar zus was en niet het meisje zelf. Dus ben ik mijn excuses gaan aanbieden en ze vluchtte zowat voor me weg.' Ga ik verder, terwijl ik mijn lach weer niet kan bedwingen. Ik weet dat mijn lach erg aanstekelijk is, want tante Sue begint mee te lachen.
'Dus ik leg alles aan het meisje uit en breng haar naar het strand, omdat haar tweelingzus haar vergeten was. Ze hadden op het strand afgesproken, ik ben zo lief om haar daar af te zetten en haar zus kan me alleen maar belachelijk maken tegenover haar.' Zucht ik, terwijl tante Sue moeite doet om het gesprek te volgen.
'En heeft dit meisje nog een naam?' Vraagt ze, waardoor ik even moet giechelen. Net als ik mijn mond open doet, vliegt de voordeur open en komen de twee jonkies de keuken ingelopen. Het zijn niet echt jonkies, aangezien Leah ouder is dan mij, maar ze zijn niet langer wolf dan ik. Dat maakt hen weer jonkies.
'Oh, jullie komen ook nog naar huis.' Plaagt tante Sue nu hen, waarna we allemaal plaats nemen aan tafel en rustig beginnen te eten. Leah en Seth praten over hun dag op school en meteen ligt Seth op te scheppen dat hij mijn leven heeft gered, waardoor tante Sue hem nog wat meer aanmoedigt.

Ondertussen zijn we klaar met eten en ruimen Leah en tante Sue de tafel af, terwijl Seth zijn huiswerk is gaan halen. Ik neem plaats naast Seth zijn vaste plaats aan tafel en wacht tot hij de keuken terug komt ingelopen. Hij geeft meteen zijn huiswerk aan mij en neemt naast me plaats. Ik bekijk zijn huiswerk: Engelse opstel over een legende naar keuze.
'We kunnen het over de Quileute legende hebben?' Vraag Seth hyper, aangezien we daar alles over weten en ik kan het niet laten om te lachen.
'Dan gaan we te hard opvallen, Seth.' Stel ik hem teleur, waardoor hij enkel kan knikken.
'We kunnen het over de legende van zeemeerminnen hebben?' Stel ik voor, waardoor Seth instemt. Ik weet niet of ze echt zijn, aangezien wij ook maar een legende zijn voor vele. Maar hierdoor komen wij gelukkig niet in gevaar!

Na een tijdje zijn we klaar en besluit ik me naar huis te begeven, zodat ik met Sam naar meneer Lewis kan gaan. Ik besluit een berichtje naar Sam te versturen en na even afscheid te nemen, naar huis te vertrekken. Al snel ben ik thuis en plaats ik mijn motor in de garage, waarna ik half slapend naar binnen ga.
'Je gaat blijkbaar naar meneer Lewis?' Laat nonkel Billy me opschrikken, terwijl ik binnen kom. Als ik met mijn slapende kop opkijk, zie ik Sam zitten. Ik knik maar, waardoor Billy even glimlacht.
'Hij zal blij zijn met het nieuws dat Jake me heeft verteld over May.' Lacht Billy vrolijk, waardoor ik Jake een vernietigende blik schenk. Bedankt voor niets, Jacob!
'Sam, zullen we?' Vraag ik dan maar, waardoor hij meteen opstaat. Ik wil graag nog even slapen voor ik nacht ronde moet lopen, wat Sam duidelijk ook door heeft aan mijn slaperige kop. Ik besluit al naar zijn auto te stappen, terwijl ik wacht om in te stappen.
Een kleine vermoeide zucht ontsnapt ook uit mijn mond, waarna ik even opkijk naar een auto die passeert. Sam trekt op dat exacte moment de deur voor me open. Ik stap in en kijk naar de bestuurder van de wagen. Mijn ogen kruisen de verwarde blik van de grootste roddeltante van school, Nathan.

Dag lieve schatten
Dit was het dan weer, hopelijk hebben jullie ervan kunnen genieten.
Dadelijk weer een stukje!

XOXO
Laloba en Bonnie&Clyde

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen