||Nymphadora ELoise ULey.


Met grote wijd opengesperde ogen keek ik naar de groep dat kwam aanlopen. Mijn mondhoeken voelde ik al opkrullen en mijn vreugde wist ik nog maar net te bedrukken. Emma, Henry, Ruby, Charming en de Evil Queen met in de achtervolging Hook kwamen aanlopen. De gloeiendhete hand van Embry rond mijn bovenarm voelde ik verslappen. Met een ruk en ik was los en had het op het lopen gezet. Gillend, schreeuwend van blijdschap om bepaalde van de groep weer te zien.
Versneld, sneller dan ik berekend had klapte ik met volle vaart tegen Emma op.
Ze wist me nog net terug op mijn benen te plaatsen en mij gelijk in de omhelzing weten te trekken.
"Goed je te zien Doortje" lachte Emma, met haar hand strijkend door mijn goudblonde golvende lange haren, "ook goed u weer te zien" grijnsde ik breed glimlachend.
Ineens was de ondergrond onder mijn voeten verdwenen en hing ik op de arm van Charming ook wel David, de vader van Emma en de grootvader van Henry.
"Geen spat veranderd" grijnsde de goed uitziende man met een brede glimlach.
"U ook niet, nog even Charming" knikte ik giechelend.
"Waar zijn Snow en Neal" mijn wenkbrauwen in een frons gedrukt keek ik de man nieuwsgierig aan.
"Nog in Storybrook, we konden niet allemaal mee" Emma keek me kort indringend aan na haar woorden "later dan is" knikte ik wat beteuterd.
"Maar ik ben er" was de lachende opgewekte stem van Ruby, "ja en maar goed ook" knikte ik giechelend, knipogend naar de vrouw in haar knalrode mantel.
"Nee" was ineens de strenge stem van Emma, ze keek me bezorgd indringend aan "als je dat maar uit je hoofd laat" verzuchtte ze haar hoofd schuddend. "Maar, maar ik doe nog helemaal niks" riep ik verbaasd, verontwaardigd.
"Als je het maar weer Nymphadora" knikte ze haar ogen over het zand heen glijdend naar een groep roestbruin getinte jongens die langzaam kwamen aanlopen. En in het midden Embry, Leah en Seth, een grinnik ronde over mijn lippen.
"Zo te zien heb je al aardig wat vrienden gemaakt" was Henry zijn opgewekte vriendelijke stem.
"Leah en Seth zijn mijn neef en nicht. Embry is wel een vriend en de rest ken ik niet echt hoor" giechelde ik mijn schouders optrekkend.
"Waar is je tante" de Evil Queen had gesproken, met ingehouden adem had ik mijn hoofd gedraaid en keek ik haar met vergrote ogen aan. Een verkeerde beweging en de vrouw kon kwaad worden en misschien terug in haar oude gewoontes vallen.
"Die komt er zo aan met enkele oudere, maar vanwaar deze omzwaai jullie zouden later het strand betreden" Sam keek Emma en enkele andere kwaad aan. Charming liet mij terug op mijn benen zakken waarna ik mij onzichtbaar als ik kon zijn richting Henry wurmde.
Verheven stemmen van Emma en Sam vulde mijn trommelvliezen, de andere volwassene stonden er eerder bij voor spek en bonen.
"Zo, dus jij hebt het hier wel naar je zin" was Henry zijn grijnzende stem.
"Ja maar ik mis Storybrook ook" knikte ik zuchtend, "daar kon ik wat meer zwemmen zonder steeds toezicht te hebben" verklaarde ik naar de jongeman. "Altijd maar bij David, Mary-Margaret en Ruby rondhangen is ook niet alles" verzuchtte Henry, fronsend.
Ik schudde mijn hoofd, ik kon mij daar wel wat bij voorstellen.
Dat ik daar nog woonde was ik meer bij Granny's en Ruby dan dat ik thuis verbleef.
"Dat is waar" grinnikte ik knikkend.
"Heb je het boek mee" mijn wenkbrauwen gerezen keek ik Henry aan die inmiddels een paar koppen boven mij uit torende.
"Natuurlijk zonder dat boek ga ik de deur niet uit, niet na ik hem al is goed ben kwijt geraakt" fluisterde Henry, tikkend met zijn hand op zijn schoudertas waar het voorwerp in verstopt zat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen