Foto bij 56 The whole story

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie denken dat er gaat gebeuren:P

“Oke” zei ik. Ik had even nodig om bij te komen. De man die ik had beschouwd als mijn vriend had me verraden voor een kind dat hij nooit gezien had. Toch had ik het idee dat er nog meer choquerends ging komen.
“Je zei dat je van alle kanten gechanteerd wordt. Wat is er nog meer aan de hand?” Ik voelde me verraden, maar het leek erop dat hij echt had geprobeerd om zowel mij als zijn kind te redden. Mijn hersens zeiden dat ik hem moest vermoorden. Mijn hart wilde niets liever dan deze gebroken man weer aan elkaar lijmen tot de man waar ik verliefd op was geworden en zelfs ondanks dit nog steeds was.

“Voordat ik tegen jou zei dat je naar Irak moest komen heb ik contact opgenomen met de generaal. Ik heb aangegeven dat ik gechanteerd werd, ik heb alles uitgelegd, zelfs dat ik jou leuk vond. Ik wilde dat ze in Irak opzoek gingen naar Quinten zodat wij er veilig aan het werk konden. Ik weet dat ik het al honderd keer gezegd heb, maar ik wilde echt doen wat goed was.”
“Ga verder” onderbrak ik hem nu toch lichtelijk geïrriteerd.
“De generaal luisterde naar mijn verhaal waarna hij aangaf het een en ander te moeten regelen. Ik ging terug naar mijn kantoor met de gedachte dat het allemaal geregeld zou worden. Toen ik drie dagen later door de generaal opgeroepen werd vertelde hij dat ik het plan van Quinten uit moest voeren omdat anders mijn zoontje nog steeds vermoord zou worden. Ik weigerde om naar Irak te gaan. Als de generaal al aan de verkeerde kant stond moest het echt verkeerde boel zijn. De generaal zei dat hij ons op film had staan.”Mijn mond viel open van verbazing. Het verhaal werd met de minuut erger. Niet alleen voor Alexander maar ook voor mij.
“Wat had hij op film staan?” mijn stem begon te trillen.
“Kantoor.” Was het enige dat hij zei. Dat ene woord was echter genoeg om te weten over welke scene hij het had.
“Toen ik aangaf dat ik dit alles zou melden bij nog hogere hand dreigde hij je te vermoorden. Ik hoopte als ik je dicht in de buurt kon houden op de basis dat ik je kon beschermen tegen hem. Ik heb alles geprobeerd om eronder uit te komen, ik heb zelf Mads een anoniem bericht gestuurd vanuit Irak om te voorkomen dat je hier naar toe zou komen. Ik zag een paar dagen van te voren de lijst met mensen en haalde opgelucht adem toen je er niet tussen stond. Maar een paar dagen later stond je toch ineens voor mijn neus. Ik was zo blij dat ik na die maanden weer kon zien maar ook zo bang voor alles dat komen ging. “
“Stop even.” Onderbrak ik hem. “Als ik het goed begrijp chanteerde Quinten je om mij naar de goede plek in Irak te krijgen, en chanteerde de generaal je naar Irak te gaan, het plan voort te zetten en het aan niemand te vertellen omdat hij mij anders zou vermoorden?” Even dacht ik dat hij het verhaal uit zijn duim gezogen had maar wie kon dit bizarre verhaal nou verzinnen?

De andere mannen om me heen waren doodstil geweest tijdens Alexander zijn verhaal. Zo stil dat ik ze bijna vergeten was totdat Officier Jones haar mond open deed.
“Hoe weten we dat je dit verhaal niet uit je nek lult zodat je op een zogenaamde reddingsmissie kan naar Quinten.” Ze zei precies wat ik dacht. Behalve dat ik niet op reddingsmissie kon. Dit verhaal maakte me alleen maar banger voor Quinten. Hij heeft zoveel moeite gedaan om me in de buurt te krijgen, dat moest wel onheil betekenen. Rillingen van angst gleden over mijn rug bij de gedachte om in zijn buurt te komen. No way dat ik op reddingsmissie ging.

"Kolonel Kalmeyer spreekt de waarheid” zei Julian Collins totaal onverwacht. Iedereen, zelfs Alexander staarde hem niet begrijpend aan. Wat was zijn rol in dit verhaal?

Reacties (7)

 • Butterflygirl

  Huuuuuh...
  Mind = blown

  3 jaar geleden
 • LarryNiam

  Oh shit i want to know what he knows....
  Snel verder<3

  3 jaar geleden
 • NicoleStyles

  Holy Sh*t wat nu weer #brain error:O

  3 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  DAMN dit is intens!

  3 jaar geleden
 • Luckey

  Gvd!!
  Hij heeft er ook iets mee te maken!
  Als hij als spion bezig is geweest!!!
  Mijn hersenen worden nu helemaal gek!!!!
  Please snel weer een deeltje!!!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen