Ik heb een flinke voorraad hoofdstukjes (al twintig, oeps) en ik ben te benieuwd om weken te wachten wat jullie ervan vinden, dus ik ga de komende tijd waarschijnlijk gewoon elke dag posten. Maar voor degene die beter kunnen leven met één à twee stukjes per week, je kan het natuurlijk op je eigen tempo lezen. :'P

De zenuwen kwamen nu toch wel een beetje opzetten. Het was druk in het clubhuis, er waren veel meer mensen dan de mannen met wie ze rekening had gehouden. De meeste vrouwen waren afkomstig van Cara-Cara, de pornostudio, en droege korte jurkjes met diepe decolletés. Ze zou straks in ieder geval niet uit de toon vallen. Ze haalde een drankje bij de bar en keek om zich heen. Automatisch scanden haar ogen de menigte af totdat ze Juice hadden gevonden. Hij stond een paar meter verderop met Bobby en Chibs te praten. Af en toe gleed er een lach over zijn gezicht. Ze had het idee dat ze daar uren naar kon kijken.
      Ze overwoog om naar het drietal toe te gaan. Eigenlijk wilde ze gewoon even zijn stem horen, zijn lach. De spanning voelen als ze elkaar per ongeluk aanraakten.
      Kappen, Dana. Maak het niet zo verdomd ingewikkeld voor jezelf.
      Maar misschien was het gewoon al te laat en maakte ertegen vechten het alleen maar erger.
      In een reflex draaide ze haar hoofd weg toen hij plotseling de zaal rondkeek en zijn blik op haar liet rusten. Ze nam een slok uit haar glas en keek of er links van haar iemand was met wie ze een praatje kon maken. Opie en Jax stonden bij de uitgang te roken, Tig had zichzelf al op een brunette getrakteerd en Kip en Cherry stonden elkaar tegen de muur aan af te lebberen. Gemma zag ze niet, Happy ook niet, en Chucky had het druk met bier afrekenen.
      ‘Hé.’
      Met een ruk draaide ze haar hoofd opzij. Ze had niet verwacht dat hij naar haar toe zou komen. Hij was naast haar komen staan, zijn rug tegen de bar. Met één elleboog leunde hij op de bar, net als zij. Hoewel ze elkaar net niet aanraakten, had ze het gevoel dat de haartjes op hun armen net contact maakten. De gedachte alleen al gaf haar kippenvel, alsof haar lichaam hem per se wilde aanraken en ze schoof haar arm zo onopgemerkt mogelijk een stukje opzij.
      ‘Hé,’ zei ze een beetje plompverloren.
      Hij knikte met zijn hoofd opzij. ‘Zin om te dansen?’
      Dana staarde hem aan. Verstond ze dat wel goed? In haar gedachten had ze hem als een verlegen jongen afgeschilderd, maar erg goed kende ze hem blijkbaar niet.
      Duh. Je grijpt elke kans aan om bij hem vandaan te vluchten.
      Ze wierp een blik in de richting waarin hij geknikt had. Er waren heel wat mensen aan het dansen, ze pasten er inderdaad prima tussen.
      ‘Euh…’ Meer kreeg ze er niet uit. Het was wel heel onaardig om nee te zeggen, en zeggen dat ze niet kon dansen terwijl ze straks een dans ging opvoeren, was ook niet heel geloofwaardig.
      ‘Het hoeft niet hoor,’ zei hij snel. De teleurstelling die ze toch een beetje op zijn gezicht dacht te zien, lachte hij gauw weg.
      Dana had het gevoel dat ze smolt.
      ‘Ik ben me eerst nog mentaal aan het voorbereiden op mijn paaldans-belevenis,’ zei ze maar. ‘Hoe langer ik dat uitstel, hoe groter de kans dat ik aangeschoten raak en mezelf enorm voor schut zet.’
      ‘Je hoeft het niet te doen, hè.’ Hij keek haar indringend aan. ‘Als je liever niet wilt…’
      ‘Ik heb me niet voor niets in mijn meest sexy lingerie gehesen.’
      Juice liet haar blik niet los. Of misschien was zij degene die zijn blik vasthield. Het was alsof alle zuurstof plotseling uit de ruimte onttrokken werd en ze die alleen terugkreeg als ze die aan zijn lippen ontleende.
      In haar borst ontvlamde opeens een razend verlangen op om hem te zoenen, om te voelen hoe hij voorzichtig haar jurkje uittrok en haar huid verkende met een tederheid die Maddox nooit had laten zien.
      Plotseling streek de rug van zijn hand langs die van haar. Haar ogen schoten ernaartoe. Zijn pink gleed langs de zijkant van haar hand en gebiologeerd volgde ze die zachte streling. Ze hief haar eigen pink iets en hij haakte die van hem erlangs.
      Met een bonkend hart keek ze weer naar hem op. Haar mond was droog geworden. In haar achterhoofd schreeuwde een stem dat ze zich moest losrukken, dat er geen weg meer terug was als ze hiermee doorging. Maar de aarzelende, de hoopvolle glimlach op zijn lippen hield haar op haar plek.
      En toen kwam haar redding. ‘Nou Chlo, komt er nog wat van?’
      Tig sloeg wankelend een arm om haar heen. Ze voelde Juice’ pink bij die van haar wegglijden. Het magische moment was voorbij. De teleurstelling was verstikkend. Tig keek haar met een niet al te heldere blik aan, ze durfde te wedden dat hij niets van de spanning tussen Juice en haar had opgemerkt.
      ‘Gaan we tegelijk?’ vroeg ze. Haar hersenen voelden nog een beetje verlamd. ‘Er zijn twee palen.’
      ‘Echt niet. Dan zie ik niks.’
      ‘True. Nou, ga jij maar eerst. Dan kan ik je daarna laten zien hoe het écht moet.’
      Tig haalde zijn schouders op. ‘Alles voor de lady.’
      Ze liep naar het podium toe. Behalve Tig, liep ook Juice met haar mee. Dat gaf haar dubbele gevoelens. Misschien was een vertrouwd gezicht prettig als ze zich toch minder op haar gemak voelde dan gedacht. Hij had haar al eerder met één blik tot rust gebracht. Anderzijds maakte het haar misschien juist zenuwachtiger. Wie weet wat er net was gebeurd, als Tig hen niet onderbroken had…
      Opnieuw verstoorde Tig haar gedachten toen hij zichzelf erg oncharmant op het podium hees. Voor hij naar de paal kon lopen, greep Dana zijn enkel vast. ‘Er moet wel wat uit hè?’
      Tig had niet veel aansporing nodig. Hij maakte een buiging naar haar, trok zijn schoenen en sokken uit, daarna zijn spijkerbroek, jack en shirt.
      ‘Hou die boxer alsjeblieft aan,’ grinnikte ze toen hij haar afwachtend aankeek. Ze pakte zijn leren motorjasje van de grond en gooide die op. ‘Die hoort er ook bij. En nu eerst maar speechen.’
      Het zag er belachelijk uit, een volwassen man in een verwassen boxershort op een podium, omringd door roze borst-balonnen. Tig zwaaide wat om de aandacht te krijgen. ‘Nou, bedankt voor jullie komst allemaal. De allerliefste Dana doet me vanavond een paaldansact cadeau, en daar stond wel wat tegenover. Maar zoals jullie weten, doe ik dat met liefde.’ Hij grijnsde breed, deelde wat kushandjes uit en stak zijn duim naar Chucky op, die de muziek aanzette.
Reacties (5)

 • Trager

  Elk moment met Juice is magisch, Dana...:9~so much feels

  3 jaar geleden
 • SPECS

  Ik moest toch even en reactie achterlaten. Heb dan wel geen abbo maar ik lees stiekem mee wanneer ik tijd heb en ik moet zeggen, geniaal:Y)

  3 jaar geleden
  • Croweater

   Haha dat vind ik echt tof, Jo!:)

   3 jaar geleden
 • FireBrick6

  Leuke foto! En ikweet dat ik -per ongeluk- opgespaard had, maar ik ben te benieuwd. Dus zal nu wel gewoon bij blijven lezen.(cat)

  Hahaha Tig
  (En Dana mort nog steeds gewoon toegeven}

  3 jaar geleden
  • Croweater

   Die foto is echt te leuk ja. ^^

   En ik ben blij dat je als nog wilt bij blijven haha.^^

   3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Geweldig wat een beeld op de vroege ochtend terwijl k te wachten sta voor een open brug haha.

  Ik vind het geweldig als je elke dag gaat uploaden. Kan nu al niet meer wachten tot morgen!!!

  X

  3 jaar geleden
  • Croweater

   Aah tof. Haha ik zal ik de ochtenden uploaden hehe

   3 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Ik zie tig voor me. Dit is geniaalxD

  3 jaar geleden
  • Croweater

   Haha echt iets wat je op de vroege ochtend voor je wil zien. :W

   3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen