Dana liep naar het midden van het podium, maakte een buiging en nam het applaus in ontvangst. Ze grijnsde van oor tot oor. Daarna liet ze zich van het podium afzakken.
      ‘Dank je, schat. Dat was echt een heel mooi cadeau.’ Tig streek door haar haren en drukte een vochtige kus tegen haar wang. Haar gezicht vertrok even door de alcoholwalm.
      ‘Dat dacht ik wel. Al was het knap lastig om tegen jou op te boksen.’
      De mannen schoten in de lach.
      Jax sloeg een arm om haar heen en fluisterde in haar oor: ‘Zeg, is er een reden dat je Juice’ jack draagt? Is daar wat aan het opbloeien?’
      Ze voelde warme vlekken in haar nek omhoog kruipen. Eerst Cherry, nu Jax?
      ‘Nee hoor,’ zei ze een beetje lacherig. Haar stem klonk haar vreemd in de oren. ‘Hij stond het dichtstbij toen ik op dat idee kwam.’
      ‘Mooi…’ Hij hield haar blik vast. Een beetje uitdagend, zelfs. Hij bracht zijn lippen weer naar haar oor. ‘Ik dacht… misschien kunnen we het feestje nog ergens voortzetten. Jij en ik, hmm?’
      Dana wilde zich niet laten kennen. Was dit niet wat ze een paar uur geleden van plan was geweest? Cherry had gelijk toen ze zei dat Jax wel zou happen. Ze was zich echter hevig bewust van Juice die vlak bij hen stond. Eigenlijk had hij nog een dans tegoed. Maar of dat zo slim was? Hij nam haar gedachten al veel te veel in beslag.
      Jax voelde veiliger. Er gewoon een feestje van maken, zoals hij zei. Ongedwongen. Of zou ze Juice dan kwetsen? Nee, dat was gewoon wat onschuldig geflirt geweest. De enige die met heftige gevoelens worstelde, was zijzelf. En misschien verzwakten die wel na een nacht met Jax. Ze twijfelde er niet aan dat hij een goede minnaar was. Hij was ongetwijfeld de meest gewilde man van SAMCRO en ergens deed het haar wel goed dat hij interesse in haar had, in plaats van in de tientallen pornosterren.
      Of misschien heeft hij die allang gehad.
      ‘Bewijs eerst maar eens dat de rest van je lijf net zo flexibel is als je tong,’ fluisterde ze terug. Ze wilde zich niet te makkelijk gewonnen geven. ‘Als een dansje bevalt, zien we wel verder.’
      Hij grijnsde. ‘Ik hou wel van een uitdaging.’
      Ja, dat zal best. Ze keek om zich heen. Cherry stond vlak bij haar en ze pakte haar jurk aan, deed Juice’ jasje uit en liet haar lingerie onder de stof verdwijnen. Ze gaf Juice zijn kledingstuk terug, die het weer aantrok. Ze overpeinsde of ze nog iets tegen hem moest zeggen, maar Jax greep haar hand al en trok haar naar zich toe. Hij sloeg zijn armen om haar heen, en zijn blauwe ogen eisten haar aandacht op.
      De muziek was veel te stevig om op te slowen, maar dat leek Jax niet veel te kunnen schelen. Hij bepaalde een eigen ritme, een eigen dans, en dat zoenen ook deel van die choreografie uitmaakte, bleek al snel.
      Een fijne kus was het niet. Niet omdat Jax zo’n belabberde zoener was, maar omdat haar hoofd er eigenlijk helemaal niet naar stond en ze in gedachten alleen bezig was met hoe dit op Juice overkwam. Het was dus maar kort, en zodra ze de kans kreeg, keek ze om zich heen. Juice stond er niet meer. Alleen Kip en Cherry stonden nog vlak bij haar, maar die waren vooral met elkaar bezig.
      ‘Ben je bang dat je broer ons ziet?’ Een jongensachtige grijns speelde op Jax’ knappe gezicht. ‘Ik kan hem wel aan hoor.’
      Dana had al een tijd niet aan haar broer gedacht, en het kon haar niet veel schelen wat hij van haar contact met de jongens vond. Het was lief dat hij ze gewaarschuwd had, maar verder ging het hem geen zak aan. Ze bemoeide zich ook niet met zijn seksuele contacten.
      ‘Gelukkig maar,’ antwoordde ze. Daarna verdrong al haar gedachten en kuste ze hem.

Het duurde niet lang voordat Jax haar hand vastpakte en haar tussen de mensen door leidde, uit het feestgedruis vandaan. De grijns op zijn gezicht was moeilijk te weerstaan en ze protesteerde niet toen hij haar zijn slaapkamer introk, haar optilde en haar tegen de muur zette. Ze voelde hoe zijn handen onder haar jurkje gleden en haar billen omvatten zonder dat de felheid waarmee hij haar zoende afnam. Ze snakte naar adem toen hij haar opzij tilde, op het bed neerlegde, zijn shirt uitdeed en zijn broek begon los te maken. Met een snelle beweging trok Dana haar jurkje over haar hoofd. Ze liet haar handen over zijn gespierde torso glijden. Jax boog zich weer over haar heen, kuste haar nek en liet zich iets zakken, zodat de huid van haar buik contact maakte met die van haar.
      Dana sloot haar ogen.
      Beelden flitsten door haar hoofd.
      Daarbij was het niet Jax die boven op haar lag, maar Maddox.


Reacties (6)

 • NicoleStyles

  Ff tussendoor die foto van Jax:9~😍

  2 jaar geleden
 • Trager

  Meh, beetje stom van je Dana. Het is obvious dat Juice je leuk vind en dan ga je met Jax het bed in :/

  3 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Oepsie, dat zal niet helemaal volgens plan gaan.

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Woeps.... Nou dat wordt geen vrijpartij...

  3 jaar geleden
 • FireBrick6

  Ja. Dat ze aan Maddox dnekt is niet gek.
  MAAR DANA WAT. Nee. /:

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen