Hij streek haar haren opzij, over haar schouder. Langzaam trok hij de rits van haar jurk naar beneden, zodat steeds meer van haar nek, schouders en rug ontbloot werd. Halverwege haar rug liet hij los. Met vlakke handen gleed hij langs haar hals en waaierde uit tot over haar schouders. Wat voelde ze zacht, en warm. De spieren spanden iets aan onder zijn aanraking en hij kneedde de spanning er voorzichtig uit. Zijn pink liet hij onder het bandje van haar bustier glijden, dat bracht hij naar rechts, tot het van haar schouder gleed. Zijn linkerarm sloeg hij losjes om haar middel heen. Hij boog zijn hoofd, drukte kussen op de plaats waar de band van het kledingstuk net nog had gezeten.
      ‘Oh Juice…’ verzuchtte ze, tegen hem aan leunend, spelend met de vingers van zijn linkerhand. Ze strekte haar hals iets, zijn lippen uitnodigend.
      ‘Juan,’ fluisterde hij, zijn stem een beetje hees. ‘Juan Carlos.’


‘Hé, Juicy-boy.’ Chibs stem rukte hem uit zijn dagdroom vandaan. ‘Alles oké?’
      ‘Hmm? Ja, best hoor.’ Eigenlijk ging het knap ruk, maar dat hoefde niemand te weten.
      Chibs wierp een blik op de joint in zijn hand. Dat hij hier in zijn eentje zat te blowen, zei eigenlijk al genoeg. Hij liet zijn schouders hangen. Chibs voelde altijd makkelijk het gemoed van anderen aan.
      Juice slaakte een zucht en staarde in de verte, waar remlichten opgloeiden. Het geruis van de auto’s dat normaal gesproken te horen was, werd overstemd door de muziek die uit het clubhuis kwam.
      Chibs kwam naast hem op de picknicktafel zitten en klopte op zijn knie. ‘Is-t ’t meissie? Jackie was je net voor, huh?’
      Juice nam zwijgend nog een trek van de joint. Hij voelde zich er net zo beroerd door. Wat moest hij zeggen? Hij had geen zin in flauwe opmerkingen van de anderen, al zou Chibs dat niet zo snel doen. Maar er viel niet veel te zeggen. Hij was gewoon te laat geweest, had de situatie verkeerd ingeschat.
      De laatste dagen had hij de hoop gekregen dat de gevoelens die al sinds het begin in een rap tempo waren gegroeid, misschien wel wederzijds waren. Soms zag hij haar wangen roodkleuren, en ze zocht vaak oogcontact. Eerder op de avond had hij echt gedacht het wat kon worden… en toen ging ze ineens met Jax. Had hij haar toen toch moeten zoenen? Hij had dat moeilijk gevonden, niet wetend wat ze ervan vond als mannen haar aanraakten – of meer. Ze had toch een paar lastige jaren achter de rug en hij wist dat ze misbruikt was in die tijd. Het had hem niet meer dan logisch geleken om dingen heel rustig op te bouwen, om scherp in de gaten te houden wat ze prettig vond en wat niet.
      Maar Jax – die ging gewoon all the way. En daar had ze blijkbaar niets op tegen.
      Hij was te voorzichtig geweest, te bang om nare herinneringen bij haar naar boven te halen. Dat was al begonnen toen ze samen in het busje hadden gezeten om de identiteitspapieren op te halen. Hij had toen van alles willen vragen, maar hij had het niet gedurfd. Haar leven had een paar jaar stilgestaan. De vraag of ze iets had gestudeerd, had hij niet eens durven stellen, bang dat die Maddox die droom in duigen had laten vallen door haar zo lang vast te houden.
      ‘Had je haar graag in je eigen bed gezien?’ vroeg Chibs door. ‘Of meer? Wil je haar als je old lady
      ‘Maakt het nog uit?’ bromde hij.
      Tegen Jax kon hij niet op, dat wist hij best. Die kreeg ieder meisje dat hij wilde. Nooit voor lang, maar dat lag meer aan hem dan aan hen. Na vannacht was ze vast tot over haar oren op hem verliefd. Zo ging dat altijd.
      Niet dat hij zelf nooit succes had bij de dames, maar het was nooit serieus en ze lieten zich net zo makkelijk door Jax meenemen. Maar Dana… ja, hij had zich af en toe voorgesteld hoe het zou zijn om haar zijn vriendin, zijn old lady te mogen noemen.
      ‘Natuurlijk maakt dat uit. Gezien je chagrijnige kop weet ik ’t antwoord ook wel. Ga d’r gewoon voor, knul. ’t Is een lief meissie en ze heb iemand als jij nodig. Volgens mij had Jackie d’r gewoon zin in na dat showtje van haar. Als-ie je zo had zien zitten, had-ie ’t waarschijnlijk niet eens gedaan.’
      Juice haalde zijn schouders op. Jax had het nu eenmaal wel gedaan. Ze hadden niet alleen gezoend, ze was mee naar zijn kamer gegaan. Daar moest hij steeds maar weer aan denken. Zijn brein bleef beelden projecteren die hij helemaal niet wilde zien. Hij probeerde haar weer op het podium in te beelden. Hoe ze gedanst had, met zijn jack aan. Sensueel, adembenemend. Maar in zijn gedachten nam de paal al gauw Jax’ gedaante aan. Hij werd er misselijk van.
      ‘Kop op, Juicy.’ Chibs gaf hem een tik tegen zijn achterhoofd. ‘Haal nog een biertje, vind een ander grietje om je vanavond mee te vermaken.’
      Met tegenzin stond hij op. Eigenlijk had hij geen zin meer, maar het was ver lopen naar zijn appartement en hij had te veel gedronken om nog te rijden. Zijn clubhuiskamer was echter vlak naast die van Jax, dus daar zou hij ook niet naartoe gaan. Hij moest er niet aan denken dat hij hen hoorde. Hier blijven zitten ging hij ook niet doen, hij wilde niet als een mietje overkomen.
      Achter Chibs aan liep hij weer naar binnen. Als vanzelf zocht hij de ruimte af naar haar paarsrood geverfde haar, maar hij zag haar niet. Al zou hij niet weten hoe hij op dit moment op haar moest reageren. Misschien was het maar beter dat hij haar vanavond niet meer zag, zelfs als dat inhield dat ze het naar haar zin had bij Jax.

Reacties (5)

 • Seph

  Ik heb net je verhaal ontdekt en in een keer alle hoofdstukken gelezen (terwijl ik tentamenweek heb, oeps). Je schrijft echt goed! Ik heb alleen wel medeleiden met Juice nu

  4 jaar geleden
  • Ringwraith

   Oei, dat is niet handig tijdens je tentamenweek! En bedankt voor je compliment. ^^

   4 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Echt heel erg zielig.

  4 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Aawh. Thank god is het wederzijds though

  4 jaar geleden
 • Trager

  Ik vind het echt zielig voor Juice :/

  4 jaar geleden
 • Phlegethon

  Arme Juice, I feel for him..

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen