"Sorry" zei Liam nogmaals zachtjes toen ik ging zitten aan de lunchtafel. Ik wuifde het weg "het is oké Liam".
Jamie keek me fronsend aan "wat is er?"
Ik wuifde het wederom weg. Maar natuurlijk kwam Dave net op dat moment aan lopen met een flinke grijns op zijn gezicht "Louis uit de les gestuurd? Wow, badass joh".
Jamie keek me nog verbaasder aan "jij uit de les gestuurd?!"
"Waarom blijft iedereen zo verbaasd reageren?" zuchtte ik geërgerd.
"Wat heb je gedaan?" vroeg Jamie verder. Ik zuchtte en ging met mijn handen over mijn gezicht. Liam moest een of ander gebaar gemaakt hebben gezien Jamie het ineens leek te weten.
"Heb je slecht geslapen vannacht of zoiets? Mis je mijn aanwezigheid?" vroeg Jamie nu.
Ik grinnikte en keek hem bespottelijk aan "of ik jou mis?"
Jamie gaf me een speelse stomp "hé, niet zo hè".
Dave was inmiddels aan het wapperen met zijn boek, zuchtende. "Louis, heb jij het niet stikheet?"
Ik schudde mijn hoofd. Wat me weer fronsende blikken opleverde. Niet heel vreemd in dit geval, het was ook veel te warm voor een trui.
Ik voelde mijn telefoon trillen, die ik vervolgens dan ook uit mijn broekzak viste.
Harry (12:43): Ik hoor roddels. Is het waar?
U (12:44): Ligt er aan over welke je het hebt. Ik heb geen tattoo op mijn dick, als je die bedoelde
Ik vond mezelf wel grappig. Dat was zichtbaar door de flinke grijns op mijn gezicht. Ik was alert als het op grappen aan kwam, maar alles daar naast mislukte me. Terwijl iedereen zijn lunch at staarde ik voor me uit. Geen honger, nog steeds geen honger. De muesli reep lag nog steeds in mijn tas, onaangeroerd.
"Waarom eet je niets?" vroeg Jamie me.
"Geen honger" antwoordde ik. Hij keek me ietwat bezorgd aan "geen wonder dat je moe bent, dan. Je moet ergens brandstof van krijgen".
Ik wuifde het weg "dat zal het echt niet zijn. Ik heb geen honger".
"Oké, geloof me niet. Ben je koppige zelf" reageerde hij nu ietwat nonchalant terwijl zijn blik even naar Liam dwaalde. Een subtiele glimlach werd uitgewisseld. Oh ja, natuurlijk. De tortelduifjes. Ik wist niet of het iets eenmaligs was of niet. Maar ik nam aan dat er enigszins aantrekkingskracht moest zijn geweest wanneer ze gekust hadden.
Harry (12:47): Ik bedoelde het in slaap vallen in de les slimmerik. En ik weet natuurlijk als de beste dat je die tattoo niet hebt (;
U (12:48): Ik ontken niets
"Dus, wat is nu je straf geworden nadat je bij de directeur bent geweest?" vroeg Liam me voorzichtig.
"Ik mocht blijven maar dit kwam wel op mijn dossier te staan als een strafpunt. Drie strafpunten en je zit in hevigere problemen zoals een kans op schorsing".
Liam rolde zijn ogen "en dat voor iemand die even weg sukkelt in de les".
"Even weg sukkelt?" zei ik grinnikend. Liam grinnikte ook "touche. Iemand die de hele les slapend doorbrengt".
Ik wreef even door mijn ogen "ik ben gewoon echt doodop". Vervolgens ging ik gewoon ietwat lui met mijn hoofd op de tafel liggen. Het interesseerde me niets dat iedereen dat kon zien en er een mening over kon vormen.
Ik voelde een tik op mijn schouder na een tijdje. Ietwat suf keek ik op. Harry?
"Alles oké meneer Tomlinson?"
Ik fronste en knikte "ja hoor, ietwat moe. Dat is alles". Het leek er op dat hij een toeziende leraar was deze pauze. Iets wat me niet eens opgevallen was. Het was raar om te doen alsof ik hem niet echt kende. Alsof hij gewoon maar de toeziende leraar was. Het was overduidelijk te zien dat we beide meer wilden zeggen, maar het niet konden doen.
"Vanavond op tijd naar bed" zei hij maar gewoon heel netjes, voordat hij weg liep. Ik geloofde wel dat hij dat ging laten gebeuren.
Jamie keek me hoofdschuddend aan "het feit dat je kan slapen op de lunchtafel zegt genoeg over hoe vermoeid je bent. Weet je zeker dat je de rest van de lessen vol gaat houden?"
"Ik red me wel" zei ik nonchalant. Dat moesten we nog maar net zien. Maar goed, ik kon me geen extra strafpunt meer veroorloven nu. Ik ging mijn best -wederom- doen.

Reacties (1)

 • EvaSalvatore

  Ik was sad toen het slecht ging en toen ging het weer wat beter dus was ik weer happy EN NU ZIT IK IN PURE STAAT VAN PANIEK WANT DIT IS NIET OKEEEEE

  heb therapie nodig als je zo doorgaat. Maar als je toch doorgaat? Nog een hoofdstukje? Dat brengt ruuuuuust (gna gna)

  2 jaar geleden
  • Qualantinos

   Haha denk je dat het volgende hoofdstuk weer alles goed zal zijn dan? ;p

   2 jaar geleden
  • EvaSalvatore

   nee maar dan ben ik weer een stap dichterbij:)

   2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen