Juice te spreken krijgen, ging niet zo makkelijk als ze gedacht had. Toen ze terugkwam was hij niet in TM, en de dag erna ving ze even een glimp van hem op, maar reed hij met het busje weg voordat ze iets tegen hem kon zeggen. Die avond ging ze samen met Cherry buiten de deur eten, en toen ze weer terugkwam in het clubhuis was het er erg rustig.
      Cherry was naar Kip toe en Opie was thuis bij zijn kinderen. Jax was er wel, maar die ontliep ze nog steeds een beetje. Chibs was met Bobby aan het poolen, en ze liep na een korte aarzeling op hen af.
      ‘Hé,’ groette ze. ‘Is Juice er ook? Ik wil vragen of hij me misschien morgen wil inwerken. Heb hem al een tijdje niet gezien.’
      ‘Hij’s thuis,’ antwoordde Chibs. ‘Kom, ik breng je wel naar ‘m toe.’
      ‘Dat hoeft nou ook weer niet,’ mompelde ze, terwijl ze een kop als een boei kreeg.
      Chibs keek haar peilend aan, en begon toen breed te grijnzen. ‘Kleine moeite, meis. Kleine moeite.’
      ‘Het hoeft echt niet. Hij zit er vast niet op te wachten dat ik bij zijn huis langskom.’
      Chibs grinnikte. ‘Het is nou niet dat hij daar veel meer zal doen dan GTA spelen.’
      Dana onderdrukte de neiging om haar klam geworden handen aan haar broek af te vegen. Wat moest ze zeggen? Naar Juice’ huis gaan, was heel wat anders dan simpelweg vragen of hij haar nog wilde inwerken. Ze zag echter in dat het ook raar was als ze hier heel moeilijk over ging doen, het was hier rustig en ze hing zo vaak met de anderen rond.
      ‘Misschien eerst even bellen?’ probeerde ze nog.
      ‘Welnee. Laten we hem verrassen.’ Chibs gaf haar een dikke knipoog, die duidelijk maakte dat hij vastbesloten was om door te gaan met deze gênante vertoning. Ze wierp een snelle blik op Bobby, gezien zijn spelletje nu onderbroken werd, maar ook hij gaf haar een knipoog.
      ‘Ortiz kan vast niet wachten je wat van zijn Puerto Ricaanse charmes te laten zien,’ deed Bobby er zelfs nog een schepje bovenop.
      Dana zou haar hoofd het liefst in een ijskast duwen. Waar kwam dit in vredesnaam vandaan? Het leek wel of de hele MC hen opeens aan het koppelen was. Had Cherry haar mond voorbijgepraat? En waarom voelde het zo ongemakkelijk, en kon ze hun zinspelingen niet gewoon met een grapje of een sarcastische opmerking beantwoorden?
      Niemand had ooit iets gezegd over Jax en haar, maar dit leken ze hoogst vermakelijk te vinden.
      ‘Nou, ik ben benieuwd,’ zei ze uiteindelijk. Het was alsof er een zwerm insecten door haar binnenste vloog. Het zou haar niet verbazen als de jongens ze hoorden zoemen. Ze forceerde een grijns naar Bobby en liep naar de deur toe. Ze vermoedde dat ze zich straks nog meer bij Juice op haar gemak zou voelen dan bij die twee.
      Chibs haalde zijn motor uit de rij die aan de rand van het terrein stond en gaf haar een helm. Zonder iets te zeggen, trok ze die over haar hoofd en klom achter hem op het voertuig.

Na een kleine tien minuten stopten ze voor een rijtje woningen, vlak achter een zwarte auto. ‘Het is’tie op de hoek,’ zei Chibs nadat ze was afgestapt. Ze deed de helm af en keek een beetje verloren om zich heen. Ze voelde zich zo stom. Wat moest ze straks tegen hem zeggen? Ze had hem alleen een korte vraag willen stellen, niet de hele avond met hem willen doorbrengen!
      ‘Nog even en ik ga denken dat je ’t niet durft.’ Chibs hield zijn hoofd een beetje schuin en keek haar uitdagend aan.
      Zoals eigenlijk iedereen van de club, had Dana er een hekel aan als mensen suggereerden dat ze iets niet durfde. Ze rechtte haar rug en duwde de helm in Chibs handen. Aan de manier waarop zijn ogen glinsteren, zag ze dat dat precies de reactie was waar hij op uit was geweest.
      ‘Thanks… denk ik maar?’ Ze trok haar wenkbrauwen op om haar sarcasme te benadrukken.
      ‘Geen dank, meissie. Ik neem aan dat Juice je wel thuisbrengt.’ Hij grijnsde weer. ‘Of juist niet. Fijn “werk”-overleg.’
      Hij startte zijn motor weer en Dana stapte iets bij hem vandaan zodat hij erlangs kon. Ze haalde een paar keer diep adem en stak de straat over. Achter het raam scheen licht, dus hij was ongetwijfeld thuis. Ze voelde hoe de zenuwen zich tot in haar tenen uitbreidden en toen ze een ogenblik later de bel indrukte, trilde haar vinger.
      Fuck you, Chibs, gromde ze inwendig. Echt, fuck you. Wat een kutactie.

Reacties (6)

 • Trager

  Lekker dom dat Chibs haar zomaar naar Juice toe brengt zonder dat te overleggen met de rest. Die hebben dus geen idee waar ze nu is. Kut chibs :/

  3 jaar geleden
 • FireBrick6

  Ooh Chibs (‘:
  Al vind ik het persoonlijk niet echt erg dit nu. Moeten ze wel erover gaan praten of andere dingen gaan doen uiteindelijk en niet er omheen blijven praten(cat)

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Geweldig hahaha soms heb je ff een duwtje of ritje in de goede richting nodig haha love it!
  Nu weer 24 uur wachten:(

  3 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Dit is wel het moment waarop haar broer het huis binnenvalt en haar mee terug naar het clubhuis sleurt.

  3 jaar geleden
 • Butterflygirl

  Hahahahaha go chibs!(hoera)

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen