Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Langzaam stap ik het grote bad in, ik laat mijn lichaam voorzichtig zakken en ik geniet van het warme water dat zich omringt om mijn naakte lichaam. Ik sluit genietend mijn ogen en ik luister naar de geluiden om mij heen. In de verte hoor je auto's rijden, hier en daar wat getoeter van een auto. Ik hoor de vogels tjirpen. Geschrokken open ik mijn ogen als ik twee handen op mijn schouders voel, ik kijk omhoog en ik zie Harry mij aankijken met een kleine grijns "Vind jij het erg als ik er ook bij kom?" vraagt hij terwijl hij zijn shirt over zijn hoofd heen trekt, ik schud mijn hoofd "Natuurlijk niet, baby" glimlach ik. Ik verplaats mijzelf iets zodat Harry er ook bij kan. Harry klimt het bad in en gaat tussen mijn benen zitten. Het bad was extra groot dus zelfs Harry kan zijn benen strekken.
Ik sla mijn armen om zijn lichaam heen en ik sluit genietend mijn ogen. "Ik wil dat we voor altijd zo kunnen blijven liggen" zeg ik met een zucht. "Ja dat zou ik ook graag willen maar helaas hebben wij allemaal verantwoordelijkheden" grinnikt hij. Hij draait zich om, hij drukt voorzichtig zijn lippen op die van mij en ik kus hem terug.
Na een half uurtje besluiten we uit het bad te gaan. Harry pakt een grote handdoek van het hotel en wikkelt een handdoek om mijn naakte lichaam heen, ik giechel even. Snel droog ik mijn lichaam af, ik pak het shirt van Harry en dat trek ik aan. Met een plof laat ik mij vallen op het grote bed, een diepe zucht verlaat mijn lippen.
"Ik ben echt ontzettend moe" zeg ik met een diepe zucht "Ja ik ook" zegt Harry met een zucht en hij laat zich naast mij vallen. Ik rol mijzelf op mijn zij, ik kijk Harry aan in zijn ogen. "Wil je binnenkort mee met mij naar huis? Om mijn ouders en zus te ontmoeten?" vraagt Harry met een verlegen glimlach, een glimlach vormt op mijn gezicht. "Graag, dat lijkt mij hartstikke leuk" zeg ik met een brede glimlach. Harry haalt opgelucht adem en hij drukt snel een kus op mijn mond.
"Zullen we gaan slapen?" stelt Harry voor, ik knik even en onderdruk ondertussen een gaap. Ik kruip snel onder de dekens. Ik sluit mijn ogen genietend "Dit ligt zo veel beter dan mijn bed op school" zucht ik.
Harry lacht zachtjes, ook hij kruipt onder de dekens. "slaaplekker, baby" zegt Harry met een lieve glimlach, ik druk een kus op zijn mond "Slaaplekker" en ik kruip tegen het warme lichaam van Harry aan. Na een aantal minuten nog wakker te hebben gelegen val ik toch al snel in slaap.
Ik schrik wakker van het geschreeuw van Harry. Ik ga rechtop zitten, vermoeid wrijf ik een keer in mijn ogen. Voorzichtig probeer ik Harry wakker te maken, ik schud hem heen en weer maar geen reactie. Ik roep zijn naam een aantal keer, nog steeds geen reactie. Harry draait wild in het rond, ik ga boven op hem zitten, ik probeer hem op zijn plek te houden maar Harry is natuurlijk een stuk sterker, al snel val ik van hem af. Ik besluit nog een keer heel hard zijn naam te roepen, dat werkt. Harry opent geschrokken zijn ogen, zijn ogen staan angstig en er lopen tranen over zijn wangen heen. Harry gaat ook rechtop zitten, ik kijk hem bezorgd aan. Hij veegt het zweet van zijn voorhoofd af. "Gaat het wel goed met je?" vraag ik hem terwijl ik met mijn hand over zijn bovenarm wrijf. Hij zucht diep en knikt even. Een verdwaalde traan loopt over zijn wang heen. "Ik had gewoon gehoopt dat ze over waren" zegt Harry zachtjes, ik knik begrijpend.
"Wat kan ik doen om je te helpen?" vraag ik, en ik druk een paar kusjes op zijn schouder om hem gerust te stellen. "Niks, wil je gewoon bij mij komen liggen" ik knik en ik kruip dicht tegen zijn bezweette lichaam aan. "Het komt allemaal goed" zeg ik, Harry knikt kort en hij sluit zijn ogen weer. Ik blijf wakker totdat hij in slaap is gevallen, dan ga ik zelf pas slapen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here