Wat opgelaten liep Dana achter Juice aan de trap op. Ze had een beetje spijt van haar besluit om hier te overnachten. De schrik was weer weggeëbd, en op zich durfde ze wel naar buiten. Nu terugkrabbelen was echter ook raar, aangezien ze er niet echt een goede reden voor had. Ze was niet bang dat Juice vannacht wat zou gaan proberen, misschien was ze eerder bang dat ze in een slaapdronken toestand zélf zijn armen zou opzoeken, wat van het een naar het ander zou leiden.
      Op de overloop knipte Juice het licht aan. Een hal met drie deuren werd zichtbaar, en ze volgde Juice naar de deur recht tegenover de trap. Hij zwaaide hem open en stapte een slaapkamer in. Het was er een beetje fris doordat het raam openstond, en het bed was netjes opgemaakt.
      Een beetje twijfelend bleef Dana op de drempel staan. Dit is wel echt een beetje raar. Ze probeerde zich eroverheen te zetten. Een paar dagen terug lag je nog naast Jax in een bed, en dat vond je ook niet raar. Het enige verschil is dat je hem niet naakt gaat zien.
      Wat ze toch wel een beetje jammer vond.
      Ze duwde de gedachte weg. Juice had zijn kledingkast opengedaan en gooide haar een shirt toe. ‘Wil je nog douchen? Dan pak ik ook een handdoek voor je.’
      ‘Morgenochtend, als je het goed vindt?’
      Hij haalde zijn schouders op. ‘Best hoor.’
      Dana streek even door haar haren. Daar zou morgen een beste partij klitten in zitten en ze betwijfelde of Juice een borstel in huis had. Dat had hij met zijn gemillimeterde kapsel niet echt nodig. Ze pakte het shirt van het bed op en bleef heel even dralen. Hij had haar pasgeleden nog in haar ondergoed gezien, dus schroom hebben was wat overdreven, maar toch… Ze voelde haar wangen een beetje kleuren toen hij zijn shirt uittrok. Zoals ze wel had verwacht, had hij een getraind bovenlijf. Niet té, precies goed. Op zijn borst pronkten twee schedels, een witte en een donkere. Onder de een stond ‘Son’, op de ander ‘Shine’.
      Natuurlijk moest hij op dat moment opkijken. Dana voelde haar mond droog worden. En ik moet daar vannacht naast liggen, zonder aan dat perfecte lijf te zitten? De bank klonk opeens weer erg verleidelijk.
      Ze mompelde het woord ‘badkamer’ en glipte gauw de kamer uit. Achter de gesloten deur kleedde ze zich uit en trok ze Juice’ shirt aan. De mouwen kwamen tot iets over haar ellebogen en het kledingstuk bedekte net haar billen.
      Al snel miste ze haar eigen spulletjes. Met wat wc-papier en water probeerde ze de make-up van haar gezicht te krijgen, wat niet helemaal lukte. Een tandenborstel had ze ook niet, en ook geen eigen deodorant. Omdat ze vandaag al aardig wat opvliegers had gehad, pakte ze Juice’ Axe-bus maar en spoot die onder haar oksels. Beter dan niets.
      Daarna liep ze met haar hoopje kleren weer naar de slaapkamer, niet goed wetend waar ze dat moest laten.
      Wat maakt het uit? Alsof je daar bij íemand anders over na zou denken. Ze gooide het aan wat ze dacht dat haar kant van het bed was op de grond en draaide zich naar Juice. Hij zat op de rand van zijn bed, in zijn boxershort, en was op zijn telefoon bezig.
      ‘Heb je toevallig nog een extra tandenborstel?’
      ‘Toevallig wel.’ Hij stond op, ging haar voor naar de badkamer en knielde voor het kastje onder de wastafel neer. Dana keek naar de kromming van zijn rug, het verwonderde haar dat die niet met tattoos was bedekt.
      Hij kwam weer overeind, maakte een verpakking open waar twee tandenborstels in zaten en gaf er een aan.
      ‘Je hebt vaker onverwachte logés?’ grinnikte ze.
      ‘Eigenlijk zelden. Maar je weet maar nooit.’ Hij grijnsde. ‘Al slaap ik zelf meestal ook in het clubhuis.’
      ‘Waarom?’ vroeg ze, terwijl ze de dop van de tandpasta draaide. ‘Je hebt een mooi huis.’
      Hij haalde zijn schouders op. ‘Ik ben niet zo graag alleen. Heb liever mensen om me heen.’
      Ergens begreep ze het wel. SAMCRO was als één grote familie. Zelf zou ze echter graag in een eigen appartement wonen, gewoon haar eigen bedoening hebben. Natuurlijk kende ze de anderen lang niet zo goed als Juice deed, en was het als vrouw sowieso anders. Wanneer het echt zo ver zou zijn dat ze op zichzelf kon gaan wonen, was maar de vraag. Zolang Maddox nog ademde zou dat waarschijnlijk nooit gebeuren. Ze wist eigenlijk niet of de club nog moeite had gedaan hem in de gaten te houden. Ze hoopte van niet, al leek het haar sterk dat Happy daar genoegen mee nam.
      Nog steeds was het wachten totdat de bom een keer barstte.
      Ze boog zich iets voorover om de tandpasta uit te spugen en spoelde haar mond. Daarna maakte ze ruimte voor Juice, die twee passen achter haar had gewacht. Ze liep alvast naar de slaapkamer, liftte het deken op en gleed eronder.
      Niet veel laten hoorde ze zijn voetstappen over het laminaat. Hij knipte het licht uit en ze voelde het dekbed bewegen.
      ‘Welterusten.’
      ‘Welterusten,’ mompelde ze. Ze draaide zich met haar rug naar hem toe en sloot haar ogen.
      Het duurde nog heel lang voordat ze in slaap viel.

De gordijnen waren niet helemaal gesloten, waardoor er net een streep vroeg zonlicht in haar gezicht viel. Dana had een paar ogenblikken nodig om te beseffen waar ze was. Direct ontstond er een knoop in haar maag. Ze draaide zich zo zachtjes mogelijk om.
      Juice sliep nog, hij lag met zijn gezicht naar haar toe, maar wel helemaal aan de rand van het bed. Zijn dekbed was tot vlak onder zijn borst naar beneden gegleden. Haar lippen krulden om in een glimlach. Wat lief. Een tijdje bleef ze naar hem kijken, totdat haar oogleden weer dicht zakten.
      Toen ze weer wakker werd, was het bed naast haar leeg. Ze kwam ietsje overeind, zodat ze de kamer kon rondkijken.
      ‘Morge,’ groette Juice, die net zijn broek dichtknoopte en daarna zijn witte SAMCRO-shirt iets naar beneden trok. ‘Ik deed nog zo mijn best om je niet wakker te maken.’
      ‘Maakt niet uit.’ Ze drukte een geeuw achter haar hand weg, ging rechtop zitten en rekte zich uit.
      ‘Het is nog best vroeg. Ik kan je ook in mijn eerste pauze ophalen?’
      ‘Nee joh. Ik ga even douchen, dan ben ik zo weer fris en fruitig.’ Ze sloeg de dekens van zich af, gleed van het bed en trok het T-shirt iets verder naar beneden. ‘Zijn we laat?’ Niet dat ze van plan was een hele lange douche te nemen, maar het was toch wel handig om te weten.
      ‘Nee, we hebben nog iets van een halfuur.’
      ‘Oké. Ik zal een beetje opschieten met douchen.’
      Juice gaf haar een handdoek en Dana pakte haar kleren van gisteren van de grond. Een paar tellen later stond ze in de badkamer. Ze zou graag haar haren wassen, maar zag zoals verwacht nergens een borstel of een kam en vond het te veel moeite om het hem beneden te gaan vragen. Ze haalde een elastiekje van haar pols, maakte een rommelige knot op haar hoofd en nam zich voor dan vanavond maar haar haren te wassen en zich nu gewoon even snel af te spoelen. Ze had zich net uitgekleed toen ze een oorverdovende knal hoorde, gevolgd door een schreeuw.

Reacties (5)

 • Trager

  Het hoeft niet Juice te zijn, dus ik ga me nog even geen zorgen maken. En een extra stukje zou ik ook nie zo erg vinden vandaag :'3

  3 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Nee. Nee, dit mag dus niet. Dit mag dus echt niet, oké? Dot mag alleen als je meteen weer nog een hoofdstuk activeert. Anders ga ik dood.

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Uhhhh....... Waarom eindig je hier.... Zo niet cool!!!
  Verder!!!

  3 jaar geleden
 • FireBrick6

  Oh oh.. Not expected. En inderdaad hoef je hier niet te eindigen(cat)

  Dana’s gedachten in het eerste stukje zijn wel erg grappig soms

  3 jaar geleden
 • Heronwhale

  PARDON? EN DAN EINDIG JE HIER?

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen