Vandaag was mijn mascara borsteltje een keertje extra door mijn wimpers gegaan. Met een goed gevoel liep ik dan ook door de gangen van mijn school. Elysa, mijn beste vriendin, liep naast me en we waren aan het klagen over de tussenuren die we hadden.

Mijn hart ging rechtstreeks mijn keel in zodra ik de trap op liep en zag wie er op de eerste verdieping richting de tweede trap ging… Jason. Mijn ogen gleden over de achterkant van zijn lichaam. Zijn haar zat perfect, zijn polo zat strak om zijn schouders en oh, laat ik maar niet beginnen over zijn billen in die broek.

Zonder na te denken vloot ik zijn kant op. Nog geen seconde later had ik spijt, ondanks dat hij het niet had opgemerkt. Gelukkig voor mij kon ik voor geen meter fluiten en klonk het dan ook nergens naar. Hij was de trap opgelopen en ik liep door naar mijn lokaal op de eerste verdieping.

Ik kreeg het ongelofelijk warm en mijn hartslag ging tekeer. Ik voelde in mijn nek de halsslagader compleet uit zijn dak gaan en ik moest mezelf even kalmeren. Met een rood hoofd keek ik Elysa aan.
      ’Hoorde je me niet fluiten?’ ik kon een lach niet onderdrukken. Ze keek me verward aan, maar vervolgd door een nieuwsgierige glimlach.
      ’Fluiten?’ herhaalde ze mijn laatste woord. Grinnikend liep ik voor haar uit het lokaal in.
      ’Ja! Jason liep net de trap op en ik vloot… hij hoorde me alleen niet.’ De eerste woorden kwamen er lachend uit, maar de laatste woorden eerder zacht en teleurgesteld. Elysa had wat gelachen, waarna ze haar boek had gepakt. Ik nam echter mijn mobiel in mijn handen.

Zonder twijfel stuurde ik hem een berichtje, via snapchat. Ik had hem verteld dat ik naar hem had gevloten, vervolgd door een smiley met een knipoog. Meteen legde ik mijn mobieltje weer op tafel, bang voor zijn reactie. Zodra het apparaatje trilde ging mijn hart weer tekeer, maar meteen nam ik mijn mobieltje weer in mijn handen om het berichtje te bekijken. Een gigantische glimlach stond op mijn gezicht zodra ik zag wat hij terug had gestuurd. “Volgende keer moet je maar even langs komen.” Oh god, wat was hij leuk.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen