Foto bij * Chapter Three *

"Je ziet er zo goed uit Queen echt wauw" Ik keek naar mezelf in de spiegel, ik had een skinny jeans aan met een wit hempje en daaroverheen een zwarte blazer. "Echt je kont Queen, hoe krijg je dat voor elkaar" Ik schoot in de lach "Got it from my momma" zei ik lachend wat me een pijnlijke blik opleverde van Anne "Ik zal er toch mee moeten leren leven dat ik geen moeder meer heb Anne, maar het is de waarheid, mijn moeder had ook zo'n kont" ze knikte even "Ik vind het te serieus Queen, probeer dit shirtje eens" Ze drukte een licht roze shirt in mijn handen met een bloemenprint. het stond echt heel leuk en ik besloot dat ik nu 1 setje al had "Dat is snel gekozen, Gem kiest nooit zo snel, die moet alles in de winkel passen" Anne wijst lachend naar Gemma die al voor de zoveelste keer het pashokje uit kwam gewandeld.
"Mam? Gem? zijn jullie dan in deze winkel?" De bekende stem van Harry klonk door de winkel en ik wilde me snel verstoppen in het pashokje, helaas te laat want Harry stond er al, hij bekeek me van top tot teen "Staat je goed Queen" zegt ie met een knipoog. Wacht wat was dit? het eerste compliment dat ik kreeg van Harry Styles. "Zou bruine sandaaltjes erbij doen" hoorde ik een iets hogere mannen stem. Verbaasd kijk ik richting de stem en zie een jongen staan, ouder dan Harry dat wel, met bruin haar dat aan zijn gezicht geplakt zit bijna. "Louis" zegt de jongen en steekt z'n hand naar me uit "Queenie, Harry's nichtje uit Nederland" hij schud vriendelijk m'n hand en kijkt dan weer naar Harry.
"Kan Louis vanavond blijven eten mam?" Harry gaat naast Anne zitten en wacht op een antwoord "Natuurlijk lieverd, je bent altijd welkom Lou dat weet je toch wel" "Dank u, Anne" Louis gaat bij Harry op dezelfde stoel zitten waardoor ik in de lach schiet omdat het er echt heel raar uitziet.

Ik liep de winkel uit met genoeg nieuwe kleding, Ik had geen kleding mee hoeven nemen als ik dit had geweten. Ook Gemma was geslaagd en zelfs Harry had nog een paar nieuwe shirts. Ook waren we goed geslaagd voor nieuwe schoolspullen, ookal had ik echt totaal geen zin in school, ik bleef denken aan wat Delilah zei, leef gewoon naar de feestdagen toe, dan ben je weer even echt thuis. Ik wilde het beste ervan maken tijdens mijn 3 jaar die ik bij mijn tante zou wonen maar toch was het moeilijk om te bedenken dat ik die 3 jaar bijna mijn zus niet zou zien, terwijl we elkaar dagelijks zagen voordat ik hierheen moest.
"Queenie? heb je misschien zin om vanavond met mij naar de band van Harry te gaan kijken tijdens een repetitie?" Gemma linkt haar arm door de mijne terwijl we doorlopen naar de volgende winkel "Uhmm, okee?" Ik kijk verward naar Gemma, welke band? heb ik iets gemist? "Ze zijn niet echt een band, ze zingen graag samen bij het kampvuur, er kan maar 1 iemand een insturment bespelen maar ze klinken echt goed" Ik knik maar omdat ik niet weer een avond in mijn kamer wil zitten, denken aan mijn zus en ouders.
We liepen langs een juwelier waar net een meisje een neuspiercing liet zetten "Oooh dat wil ik ook zo graag, een neuspiercing" ik word gelijk aan mijn arm naar binnen meegetrokken en Anne volgt "Hallo wij willen een neuspiercing laten zetten" Gemma loopt vrolijk door naar binnen en bij mij zakt de moed in m'n schoenen, dat doet toch hartstikke pijn! Nadat Anne de papieren had getekent dat ik een piercing mag zetten werd ik op een krukje gezet.
Nadat de piercing gezet was bij mij en Gemma liepen we weer naar buiten.
M'n neus brandde en voelde niet fijn. er zat een scherp puntje aan het einde van de piercing die in mijn neus prikte, maar ik was blij, mijn eerste stap naar een nieuwe ik, een nieuw begin, in een nieuwe omgeving en nieuwe vrienden.

Anne had besloten dat we mcdonalds zouden eten omdat we er toch langs kwamen op de terugweg. Ik dekte snel de tafel met de placemats, borden en viltjes voor de bekers, ik rende nog snel even naar boven terwijl Anne de zak uitpakte "even iets lekkerders aantrekken hoor" riep ik nog snel voordat ik de trap oprende met mijn tassen met nieuwe kleding en schoolspullen. Ik trok m'n skinny jeans uit en trok een lekkere trainingsbroek aan, mijn lange bruine haar ging in een messy bun en ik deed m'n sokken uit en liep op blote voeten weer naar beneden, ik vond het een verschrikking om iets aan mijn voeten te hebben, blote voeten voelde zoveel lekkerder.
Ik liep de keuken weer in waar derest al zat te wachten. "Eet smakkelijk" riep ik blij en iedereen begon te eten. Ik had niet vaak zin in mcdonalds, maar vanavond was zeker wel een uitzondering, ik had zoveel zin in m'n big mac maar eerst eet ik mijn frietjes op. We hadden het over van alles, ook over mijn ouders en mijn verleden, Louis was heel lief maar Harry reageerde niet zoveel, hij had nog niet veel anders gezegd dan dat ie m'n setje leuk vond wat ik aanhad toen hij de winkel inkwam lopen.
Ik merkte tijdens het eten wel dat Louis en Harry heel close zijn, misschien iets te close voor vrienden!

Na het eten rennen Gemma en ik naar boven om ons een beetje op te tutten en om te kleden. "Let's go" riepen we vrolijk in koor toen we weer beneden kwamen

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen