Foto bij * Chapter Four *

We kwamen aan bij Liam zijn huis en ik werd zenuwachtig, ik ging nu meerdere mensen tegelijk leren kennen, en dat vond ik echt een verschrikking. Alsof Gemma merkte dat ik twijfelde pakte ze m'n hand vast en we liepen samen door naar de achtertuin van Liam. Het kampvuur was al aan en ik hoorde al dat er op een gitaar gespeeld werd. Louis en Harry begroette de 3 andere jongens met een knuffel, ook Gemma geeft de jongens een knuffel waarna ze zich tot mij richt "En dit is ons mooie nichtje Queenie, ze woont bij mij en Harry en komt bij jullie in de klas te zitten" Pfieuw okee dat was wel een opluchting, ik zou dus al wat mensen kennen als ik begin in de nieuwe klas, als ze me maar aardig vinden dan valt het allemaal misschien nog mee.
De 3 knappe jongens kwamen naar me toegelopen, ze stelde zich 1 voor 1 voor en Liam gaf me zelfs een knuffel "Als je al een beetje wilt weten waar we het over hebben in de klas en aantekeningen wilt overnemen kan je morgen na schooltijd wel langskomen, dan help ik je graag" hij schonk me een lief lachje en sloeg een arm om mijn schouder "Dat zou heel fijn zijn Liam" hij knikte en besloot daarna ook maar dat hij een soort van mentor voor me zou worden tot ik helemaal bij was met huiswerk en opdrachten. "Laten we Viva la vida zingen jongens, dat is echt mijn lievelingsnummer geworden" De blonde jongen pakt zijn gitaar en gaat al zitten waarna de rest zijn voorbeeld volgt door rond het vuur te gaan zitten, ikzelf ga tussen Liam en Niall zitten. De jongens waren aan het zingen en het klonk zoveel beter dan ik had verwacht, met een open mond keek ik de groep rond. Nadat ze nog een aantal liedjes hadden gezongen werd ik een beetje moe en besloot naast Gemma te gaan zitten zodat ik mijn hoofd op haar schouder kon laten rusten, ze sloeg nog een fleecedeken om ons heen, ik viel niet inslaap maar had af en toe mijn ogen wel even dicht. 1 keer toen ik mijn ogen weer open deed durfde ik te wedden dat Louis en Harry elkaars hand vast hadden en een snel kusje aan elkaar gaven. Maar dit zal ik me wel verbeeld hebben omdat de vermoeidheid echt toesloeg.
"Kom Harry we gaan naar huis, we hebben morgen gewoon weer school jongens" Gemma stond op en trok mij al mee naar de poort "Het was echt heel leuk je te ontmoeten Queenie" De blonde jongen stond achter ons en gaf ons allebei nog een knuffel, ook Zayn en Liam kwamen nog een knuffel geven, Harry en Louis? die waren even nergens te bekennen.

Toen we eenmaal weer thuiswaren besloot ik een foto te maken van al mijn nieuwe spullen en een paar dingetjes die ik voor Delilah had gekocht. Ik stuurde eerste de foto van mijn spulletjes met de tekst: voel me steeds meer welkom, Anne heeft me verwend met nieuwe outfits voor school en schoolspullen.
Later stuur ik de foto met spullen voor haar: En we hebben ook aan jou gedacht (L)(L)
Delilah was niet online dus ik besloot maar te gaan slapen. Morgen zou ik na schooltijd naar Liam gaan zodat hij me alvast op de hoogte kon brengen van het rooster, huiswerk en dingen die al besproken zijn.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen