Foto bij * Chapter Five *

*Tijdsprong*

Het was nu 1 December, ik hielp Anne met het versieren van de voortuin met kerstlichtjes. Kerst was echt mijn lievelings feestdag en ik keek er het hele jaar naar uit. Nu keek ik er nog meer naar uit omdat ik met de feestdagen weer in Nederland zou zijn bij mijn zus, hoewel Anne het snapte dat ik naar huis wilde vond ze het erg jammer dat ik er niet zou zijn met kerst. Ookal was ik me echt thuis gaan voelen twijfelde ik nog geen tel erover waar ik liever wilde zijn. Ik had cadeautjes gekocht voor m'n zus en der vriend en was er echt helemaal klaar voor "Beloof je wel te bellen als je bij je zus bent?" Vroeg Anne een beetje treurig "Tuurlijk zal ik bellen Anne, dit is toch ook m'n thuis, en ik houd van jullie" Ze gaf me een knuffel waarna we weer verder gingen. Ik zou 22 December naar huis vliegen zodat ik optijd ben voor kerst en 2 Januari vloog ik weer terug hierheen.
Met Gemma had ik echt een zussenband opgebouwd, al wilde Harry na al die tijd nog steeds maar weinig van me weten, hij zat zoveel mogelijk bij z'n vrienden en ook in de klas was hij ver weg van mij gaan zitten, terwijl Niall en Liam juist altijd bij mij in de buurt zaten. Op mijn eerste schooldag had ik al een meisje leren kennen met wie ik nu beste vriendinnen ben, Cher en ik hadden zoveel met elkaar gemeen en omdat haar ouders niet aan kerst deden mocht ze zelfs mee naar Nederland, omdat mijn zus gewoon moest werken zou ik veel alleen zijn op de feestdagen zelf na dan, dus een vriendin kon ik wel gebruiken.
"Heb je eigenlijk in al die tijd dat je hier bent iets van je vriendinnen thuis gehoord?" Gemma kijkt me vragend aan terwijl ze op een muurtje in de voortuin zit toe te kijken hoe Anne en ik met lampjes aan het vechten zijn. "Nope, ik heb berichtjes gestuurd maar nooit antwoord gekregen, ik zal ze ook niet zien als ik thuis ben, heb ik eigenlijk niet eens zoveel behoefte meer aan" Ik was zekerder van mezelf geworden, hier was ik 1 van de populairste meisjes samen met Cher, en dat beviel me ergens wel, ik was niet gemeen wat veel mensen verbaasde, maar dat maakte me juist populair.
"Ik heb alleen geen zin om m'n koffer in te pakken" Anne schiet in de lach "Dan doe ik dat toch lieverd, maak je maar geen zorgen" "Dat zou fijn zijn" ze schenkt me een lieve lach en draait zich terug om naar het stuikje waar ze lichtjes in aan het doen was, wat niet echt wilde lukken.
"Ik ben er even klaar mee dames, we gaan lekker een theetje of warme chocolademelk drinken kom op" Gemma en ik springen allebei op en lopen achter Anne aan de keuken in "Jeetje nu voel ik pas hoe koud het is buiten" m'n vingers tintelde omdat ze weer warm wilde worden.
Met een klap van de voordeur val ik van schrik bijna van m'n stoel af "Ik kan die man wel wat aandoen" Harry komt stampvoetend de keuken in, na een tijdje kwam ik erachter dat Louis en Harry meer dan vrienden zijn, ze wilde dit alleen geheim houden om niet veroordeeld te worden.
"Wat is er aan de hand lieverd?" Anne pakt nog een extra kop voor Harry erbij "Hij wilt het niet meer geheimhouden, hij wilt bekend maken dat we een stel zijn, hij snapt niet wat er dan met ons kan gebeuren, ik kan het niet, ik wil het niet" Harry laat z'n gezicht op z'n armen vallen, Gemma gaat naast hem zitten en wrijft over z'n rug. ik weet niet goed hoe ik moet reageren, ik heb nog nooit in zo'n situatie als deze gezeten en het maakt me een beetje bang door hoe boos Harry is.
"Misschien is het beter om niet meer stiekem te doen Hazz" zegt Gemma liefelijk "Je zijn al bijna een jaar een stel, jullie zijn gelukkig, wat houd je tegen om ervoor uit te komen? Je was ook bang om het aan ons te vertellen, maar we houden toch nog steeds van je?" "ja omdat jullie van me moeten houden" Anne schoot in de lach "Ik niet, ik ben niet verplicht om van je te houden, maar omdat je het mij hebt verteld en me in vertrouwen hebt genomen houd ik wel van je H" Ik liep ook naar hem toe en streelde door de krullen die ik zo leuk vond "Begin bij je vriendengroep, of nouja, begin bij je familie, dan je vriendengroep en dan pas derest" Hij tilt z'n hoofd op en kijkt met betraande ogen naar mijn gezicht "Waarom ben je zo aardig? ik negeer je 9 van de 10 keer dat we in 1 en dezelfde ruimte zitten" Ik haal m'n schouders op "Dat is als je familie bent, ik zal er altijd voor je zijn, hoe je me dan ook behandelt" Harry trekt me in een knuffel "Willen jullie er alsjeblieft bijblijven als we het vertellen?" Anne en Gemma knikken instemmend en ook ik knik vrolijk "Ik houd van jullie" Harry geeft ons alle 3 een kus en pakt zijn mok met thee van de taffel om een slok te nemen "Wij ook van jou jongen, met ons hele hart" Anne pakt Harry's schouder vast en Gemma en ik knikken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen